Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BlancoMark

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 20., vasárnap 22:58

Kínkeservesen ment a gólszerzés. Viszont!

Olyan stabil volt a csapat mint egész szezonban kevésszer. Az ellenfél - aki a Liga egyik élcsapata - kb a félpályán nem bírt átjönni és egész meccsen a 16-oshoz volt szegezve. Ebbe a csapatba nem egy sétálgatós poszton kívüli primadonna kellett volna, hanem egy vérbeli center. :shutup:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 20., vasárnap 22:58

A mai győzelmet nagyon megérdemeltük, szerintem ez a 2. félidő volt az egyik legjobb teljesítményünk idén, végre éreztem a játékosokon, hogy akarnak is.

Fede miatt külön öröm, pont eszembe jutott, hogy az első bilbao elleni meccs rajta ment el a végén, örülök, hogy pont itt tudott ma javítani.

Nyilván sok esély nincs már a bajnoki címre, de ha valami csodával határos módon behúznánk a clasicot, akkor végülis még meglehetne. De ami fontosabb, hogy folyamatosan nyomás alatt tartsuk a barcát, ha más nem hátha legalább a bljüket elbasszuk.

Sok jó egyéni teljesítmény volt ma amúgy végre, Vini, Tchou, Cama, Fede.

Andy33
Kedvenc játékosaid: Bellingham, Rodrigo,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Andy33 » 2025. április 18., péntek 16:49

Azon kívül, h az egész csapat 0, nincs támadójáték, csak pofázás meg mutogatás ( vinni undorító) már nincs középpálya sem és a védelem az aztán az igazi. 20 perce pályán lévő játékost lefutja a meccset végigjátszó játékos / labdával/, ez azért szörnyű!! Mint az is, h nincs szögletteknél fejelő játékosunk. Minden szögletet kifejeltek a védők.
Nincs olyan játékosunk sem aki rendet tudna tenni a pályán mint csk!!

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 17:29

doncsontos írta: am csak en ereztem ugy, hogy tegnap ha adodott egy kis sansz is arra, hogy mi dominaljuk a meccset, a biro, az arsenal vagy a var mindig elhuzta ugy az idot, hogy kiestunk a faszba a “ritmusbol”? itt mindenki keszult ra, hogy befuccsoljon a remondata, bar ilyen hozzaalassal jobb, hogy kiestunk most.
Gyengék voltunk tegnap, de azzal egyetértek, hogy a bíró stílusa nagyon nem kedvezett a támadó focinak. Minden apróságot lefújt, folyamatosan tördelve volt a játék. Többet mutatta a kamera az első félidőben, mint bármelyik játékost a pályán.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 17:28

doncsontos írta: am csak en ereztem ugy, hogy tegnap ha adodott egy kis sansz is arra, hogy mi dominaljuk a meccset, a biro, az arsenal vagy a var mindig elhuzta ugy az idot, hogy kiestunk a faszba a “ritmusbol”? itt mindenki keszult ra, hogy befuccsoljon a remondata, bar ilyen hozzaalassal jobb, hogy kiestunk most.
Büdös csicska volt a bíró. Mi menne ma ha az arsenal tizijét elveszik és a miénket megadják :lol:

Az egész var egy raklap kikúrt fos. Leköpném aki kitalálta. Hányadék lett az egész labdarúgás tőle. Milimétereznek minden buziságot. 0%ot javított a nagy igazságos futballért amiért mindenki sírt. Ugyanúgy megy a bírózás minden szarért ugyanúgy bármi lehet két azonos szituációból amíg ember vezeti. Régi rendszer is ugyanez volt csak ha gól volt tudtad, hogy gól meg nem nézted negyed órán át a semmit, hogy aztán visszafújja azt amit be se kellett volna fújni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2025. április 17., csütörtök 17:30-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. április 17., csütörtök 17:23

am csak en ereztem ugy, hogy tegnap ha adodott egy kis sansz is arra, hogy mi dominaljuk a meccset, a biro, az arsenal vagy a var mindig elhuzta ugy az idot, hogy kiestunk a faszba a “ritmusbol”? itt mindenki keszult ra, hogy befuccsoljon a remondata, bar ilyen hozzaalassal jobb, hogy kiestunk most.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 17., csütörtök 15:59

hehetheoriginal írta: Konkrétan idopazarlas, ez az erőltetett, ostoba, semmilyen, nézhetetlen szar

Én először idén ereztem ezt életemben. Még a 2000evek kozepen is a pablo garcias csapatban is volt futball. Barmilyen rohojesen is nezett ki az is, de szivesen leültem kaplar f. jozsiekat es a csapatot nezni.
Iden a city elleni merkozest elveztem, meg ha jol emlékszem 1 bajnokit, de hogy ki ellen, azt mar nem tudnam megmondani.

Nincs gond azzal, ha pszichopatanak erzed magad meccs kozben. Teljesen normalis, barmily furcsan hangzik. Jómagam es gyanitom a forum tobbsege is hasonlo faarcu, lelektelen, impulzus nélkül szenvedte vegig ezt a párharcot... már ha lehet ezt annak nevezni. En bizakodo voltam reggel, hajtott a szurkoló vágy, de a kezdő kihirdetése után azonnal láttam, hogy megette a fene az egészet.
Szerintem az utobbi 20-30 év (előtte idoszakrol nem tudok véleményt irni) legroszabb futballja ez. Nem trófeák, cimekrol beszélek, hanem a jatek minőségére gondolok. Bárcsak vége lenne már az egész szezonnak. Ilyen undorító edzői, szakmai munkat, makacsságot, pökhendiséget, mímelést, jatekos hozzáállást amit lemuveltek én eletemben nem lattam.
Az ancelotti stáb atvert sok millio embert. Atvert engem, téged, mindenkit a tv előtt, a stadionban, mindenhol. A kamu nyilatkozataival, a hazugsagaival, hogy asencio pl nem all keszen még, azert rakta vissza padra 5 meccsig. Meg az ehhez hasonlo baromsagai. Mindenki itt, mezei kis magyar emberkék vilagosan látja honapok ota mi a probléma es okadik be hétről hetre a kezdot latva még a meccs előtt. De ez a bácsi hatalmas nagy ivben urit a szankba, felhuzott szemoldokkel. Bicskanyitogató trigger az egész jelenléte a csapat élén.
Tegnap rioék voltak a szakkommentátor poziban, ahol neztem. Masodik felidot vegig poenokodtak, nevetgeltek, viccelodtek. Ennyire volt komolyan vehető a bernabeu. Szégyen.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 15:42

ziro4vr írta:
kiserik írta: Valamit mindenki elfelejt: eladtuk a lelkünket meg a leszármazottaink lelkét is az elmúlt pár évben. Lehet itt nyüszíteni, meg hőbörögni, de ez van. Ez a párharc azon ment el. Nem álltunk rosszul idegenben, aztán jött a sors. Az ember, aki 370+ meccsen soha nem lőtt szabi gólt és alig próbálkozott, odaállt és 2 tökéletes szabadrúgást lőtt. Azt ott nem Rice csinálta. Lehet hívni sorsnak, Istennek, akár minek, de az ott nem volt természetes jelenség.
Gondoltam visszaolvasom az elmúlt fél nap termését, eddig jutottam, köszönöm elég volt. OK. :lol: :lol:
Ne “nyüszíts és hőbörögj” te pupák! :mrgreen: :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 17., csütörtök 15:36

kiserik írta: Valamit mindenki elfelejt: eladtuk a lelkünket meg a leszármazottaink lelkét is az elmúlt pár évben. Lehet itt nyüszíteni, meg hőbörögni, de ez van. Ez a párharc azon ment el. Nem álltunk rosszul idegenben, aztán jött a sors. Az ember, aki 370+ meccsen soha nem lőtt szabi gólt és alig próbálkozott, odaállt és 2 tökéletes szabadrúgást lőtt. Azt ott nem Rice csinálta. Lehet hívni sorsnak, Istennek, akár minek, de az ott nem volt természetes jelenség.
Gondoltam visszaolvasom az elmúlt fél nap termését, eddig jutottam, köszönöm elég volt. OK. :lol: :lol:
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 15:30

Azt ott Rice csinálta és egy rosszul felállt sorfal. Akkora tér volt ott, hogy félelmetes. Ezen kívül remek lövések.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 15:30

Carvajalnal mi volt ez az osszeroffenese sakaval a meccs utan?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 15:17

kiserik írta:
poronty írta: Így van. Azon ment el a párharc, hogy néhány ember azt hiszi, hogy eladta a lelkét minden évben, mert ezzel úgy érzi hozzájárult a csapatunk sikeréhez. Parádés gondolat.
Mondod ezt ott, ahol csóri Remy minden fontos meccs előtt megy a zárkába, hehe meg minden meccset az R9-es 3 számmal kisebb mezében néz, amit soha nem mos ki, mert fél, hogy tönkremegy, de már olyan savanyú a szaga, hogy egy percen belül idegbe van tőle :mrgreen: :lol:
Ami engem illet, csak 2014-ben adtam el a lelkem a decimáért, főleg a 90. perc környékén, azóta minden csak bónusz :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 17., csütörtök 15:06

poronty írta: Így van. Azon ment el a párharc, hogy néhány ember azt hiszi, hogy eladta a lelkét minden évben, mert ezzel úgy érzi hozzájárult a csapatunk sikeréhez. Parádés gondolat.
Mondod ezt ott, ahol csóri Remy minden fontos meccs előtt megy a zárkába, hehe meg minden meccset az R9-es 3 számmal kisebb mezében néz, amit soha nem mos ki, mert fél, hogy tönkremegy, de már olyan savanyú a szaga, hogy egy percen belül idegbe van tőle :mrgreen: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 17., csütörtök 14:34

Így van. Azon ment el a párharc, hogy néhány ember azt hiszi, hogy eladta a lelkét minden évben, mert ezzel úgy érzi hozzájárult a csapatunk sikeréhez. Parádés gondolat.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 17., csütörtök 14:25

Valamit mindenki elfelejt: eladtuk a lelkünket meg a leszármazottaink lelkét is az elmúlt pár évben. Lehet itt nyüszíteni, meg hőbörögni, de ez van. Ez a párharc azon ment el. Nem álltunk rosszul idegenben, aztán jött a sors. Az ember, aki 370+ meccsen soha nem lőtt szabi gólt és alig próbálkozott, odaállt és 2 tökéletes szabadrúgást lőtt. Azt ott nem Rice csinálta. Lehet hívni sorsnak, Istennek, akár minek, de az ott nem volt természetes jelenség.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 13:44

nuevo_ericco írta:
ELSiete írta:nincsenek már Ramosok, CRek, Modricok stb
És még velük is sikerült pár vállalhatatlan szezont lehozni az évek alatt.
Azért komolyabb ellenfeleink is voltak illetve ezen játékosok agya nem egy aranylabda második helyezéstől szállt el, plusz ezeknél a neveknél a kuzdessel pont hogy soha nem volt problema. Egy Ronaldo, aki a második gólja után a harmadikért ment, egy Ramos aki még egy kieső csapat ellen is tűzben volt stb... Nem azzal van a baj, hogy nem nyertünk, velük sem nyertünk mindig, a játék is sokszor volt csunyacska a Zidane eraban (bár nálam az idei szezon köröket ver arra az időszakra is), de ez a lelketlen sz.r amit idén eloadtunk, az borzasztó volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 13:14

ELSiete írta:nincsenek már Ramosok, CRek, Modricok stb
És még velük is sikerült pár vállalhatatlan szezont lehozni az évek alatt.

Ami a keretet illeti, amúgy nagy nevet nem küldenék el. Megnézném, hogy mire képesek egy új edző alatt, teljesen más rendszerben, felfogással.
Vini fölött van egyedül kérdőjel, mert jövőre már csak egy év lesz hátra a szerződéséből.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 12:53

RaúlCF írta:
ELSiete írta:
Nem tudom ez, hogy jön a kommentemhez de ok. Ancelotti elbaszta. Szar volt. Ettől még én a játékosok tegnapi meccsen nyújtott produktumáról írtam. Szar volt az edző? Igen. Ok. Lapozhatunk? Ancelotti le lesz cserélve a nyáron. Nézhetjük azokat akik jövőre is itt lesznek mert edzőt egyszerű cserélni sztárokat már nem annyira. És ha elolvastad volna akkor írtam is, hogy tavaly ugyanezek a módszerek ugyanezekkel az emberekkel volt és milyen mentalitás volt és van. Fröcsöghetsz Ancelottira de egy egész csapatot nem baszhat le a padra ami az egyik kedvenc szlogen. Ancelotti hibás mindenért a játékosok meg kis áldozatok mi? Kényelmes túlfizetett sztárok akiknek nagy lett az arcuk és a szart tették bele egész évben. Le lesz cserélve az edző a játékosok meg maradnak. Ha nem kezdenek el dolgozni akkor mi lesz? Lehet itt bárki játszótéri utcasperő ha a sztároknak derogál.
Tehat mivel tavaly működött a dolog, az egyenlő azzal, hogy idén neki nem kell megújulnia és a frissen felmerulő problemakra új szemszögből vizsgálni a játékot. Hozzáadott érték nulla. A játékosoktol is, de rájuk lehetett volna hatni, és aki nem hajlandó focizni azt megbüntetni. Ehelyett azt látod, hogy mindenki a fejére nőtt. A jatekosokra is nagyon haragszom, de ez van, ilyen világot élünk, egy kis sikertől mindenki agya elszáll és elkezd beleszarni, nincsenek már Ramosok, CRek, Modricok stb, konstans jó teljesitmennyel.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:37

ELSiete írta:
Nem tudom ez, hogy jön a kommentemhez de ok. Ancelotti elbaszta. Szar volt. Ettől még én a játékosok tegnapi meccsen nyújtott produktumáról írtam. Szar volt az edző? Igen. Ok. Lapozhatunk? Ancelotti le lesz cserélve a nyáron. Nézhetjük azokat akik jövőre is itt lesznek mert edzőt egyszerű cserélni sztárokat már nem annyira. És ha elolvastad volna akkor írtam is, hogy tavaly ugyanezek a módszerek ugyanezekkel az emberekkel volt és milyen mentalitás volt és van. Fröcsöghetsz Ancelottira de egy egész csapatot nem baszhat le a padra ami az egyik kedvenc szlogen. Ancelotti hibás mindenért a játékosok meg kis áldozatok mi? Kényelmes túlfizetett sztárok akiknek nagy lett az arcuk és a szart tették bele egész évben. Le lesz cserélve az edző a játékosok meg maradnak. Ha nem kezdenek el dolgozni akkor mi lesz? Lehet itt bárki játszótéri utcasperő ha a sztároknak derogál.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 12:27

RaúlCF írta:
Már ne is haragudj, de mégis kinek a felelőssége, ha az udvaron játszótér van, ott rendet tenni? Kinek a felelőssége felmerni, hogy egyes jatekosok hetek, hónapok óta csak a mezüket viszik ki, instan uzengetnek, de a pályán semmit nem mutatnak, mégis következmények nélkül a kezdőben találják magukat? Kinek a felelőssége, az elől latvanyosan nem működő hármas trio nem megbontása, agyon jatszatasa? Nagy a mellény? Akkor padra leb.szni az összeset, a jatekosokon is onnantól ott lett volna a nyomás, hogy talán focizni kellene, nem az instan igergetni. Ebben a keretben még így is lett volna a sérülések ellenere annyi, hogy hétről hétre ne ugyanazokat nézzük, de az edző ezzel azt üzente: a játék és és a pályán mutatott teljesítmény megfelelő, maradhattok csibéim. Hát ez ordas nagy hiba volt és a szezonunkba került. Neki pedig a munkájába.

Vissza: