Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.Pad'em írta:https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19Babinho írta:
Egy haverom kéri a linketazt mondja addig nem tudunk micsinálni
![]()
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be![]()

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
PontosanRabiosa írta:Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:
Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.

Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.
Máskülönben meg szerintem nehezen integrálódna be a spanyol kultúrába.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19Babinho írta:Egy haverom kéri a linketRealista24 írta: TAAnak nem kellet volna levennie a mezt, aputest befigyel.![]()
azt mondja addig nem tudunk micsinálni
![]()
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Lehet csak tömegel ,mert Madridban izmosnak kell lenni

Egy haverom kéri a linketRealista24 írta: TAAnak nem kellet volna levennie a mezt, aputest befigyel.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
TAAnak nem kellet volna levennie a mezt, aputest befigyel.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.
Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.realmadrid95 írta:Szerintem mindenkepp Bellinghamnek kell hatrebb lennie, mivel az angol igazi BtB. A nemet raadasul kreativabb is jatekos, aki parades utempasszokkal ugratja ki Bonifacet es Schicket is. Pont ez hianyzik sokszor a csapatunkbol, hiaba indulnak be a csatarok, nincs aki inditsa oket. Ha meg is teszik, mar meteres lesen allnak, foleg Mbappe. Summa summarum, boven lenne helye Wirtznek, leginkabb Rodrygo karara.Csabi írta:
csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintem mindenkepp Bellinghamnek kell hatrebb lennie, mivel az angol igazi BtB. A nemet raadasul kreativabb is jatekos, aki parades utempasszokkal ugratja ki Bonifacet es Schicket is. Pont ez hianyzik sokszor a csapatunkbol, hiaba indulnak be a csatarok, nincs aki inditsa oket. Ha meg is teszik, mar meteres lesen allnak, foleg Mbappe. Summa summarum, boven lenne helye Wirtznek, leginkabb Rodrygo karara.Csabi írta:csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.realmadrid95 írta:
Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)
Nyilvan nem ez lesz a felallas, de egy ilyen nagyot mehetne.
——-—————-Courtois—————-———-
—-Trent—Rudiger--Asencio—Miguel*—
———-———-Tchouameni————————-
——-Bellingham—————Ceba—————
—————————-Wirtz—————————-
———-Mbappe——————Vini—————-
* jobb lehetoseget nem latok a mostani atigazolasi ablakban.
Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
Azt mondom, hogy meg mukodhetne is ugy, mint anno Iniesta is.Pipita írta:Én nem a támadó harmadba szánnám a németet, hanem a középpályára. Nem vagyok edző, de első körben valami olyasmiben gondolkodnék, amit realmadrid95 leírt, csak nálam Wirtz hátrébb lenne, Bellingham visszamenne false9-ba, ahol világklasszis és ami posztot Carloék találtak ki neki. Nyilván Wirtz mellett Valverde, mögötte pedig Tchouaméni lenne.Kerlon írta:
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.
A támadóharmadban nem számít félelmetesen gólerősnek az, amit Wirtz tud; hátrébbról indulva viszont brutális fegyver lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.realmadrid95 írta:mentamas írta:
Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.
Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)
Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nem a támadó harmadba szánnám a németet, hanem a középpályára. Nem vagyok edző, de első körben valami olyasmiben gondolkodnék, amit realmadrid95 leírt, csak nálam Wirtz hátrébb lenne, Bellingham visszamenne false9-ba, ahol világklasszis és ami posztot Carloék találtak ki neki. Nyilván Wirtz mellett Valverde, mögötte pedig Tchouaméni lenne.Kerlon írta:Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.Pipita írta:
Egyrészt ez, ha nem tévedek, egy érvelési hiba.
Másrészt, ha véletlenül és kivételesen igazad is lenne, ám legyen. Több mint húsz éve szurkolok a csapatnak, sokkal nagyobb kedvenceimet is vesztettem már el Vininél, őt is túl fogom élni. Hihetetlen lesz, amit mondok, de tényleg van ilyen: nekem nem az egyes játékosok, hanem a csapat az első.
A támadóharmadban nem számít félelmetesen gólerősnek az, amit Wirtz tud; hátrébbról indulva viszont brutális fegyver lehet.
- realmadrid95
ELSiete írta:Valverde?realmadrid95 írta:
Igaz, eloszor mas felallasban kezdtem irni a csapatot, aztan valahogy kimaradt.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Első felével abszolút egyetértek, már most is egyes játékosaink hátrébb játszanak, mint ahol az extrát hozzá tudjak tenni.Kerlon írta: Ezt a gondolkozást, hogyha itt meg itt tud jatszani, akkor hozzuk meg felre kell tenni es ott jatszatni a klasszisokat, ahol a legjobbjukat tudjak adni es merlegelni, hogy Vinicius kore kell epiteni csapat vagy egy Bellingham kore. Elobbi mellett voksoltunk iden es beegtunk.
A másik felét én inkabb úgy érzem, hogy nem tudta vagy akarta Carlo eldonteni, hogy ki köré épüljön a csapat, hanem majd a pályán a fiuk bratyibol hozzák a dolgot. Nekem a 11-esek össze-vissza adogatása is ezt jelzi. Az biztos, hogy Jude van a leginkább háttérben azzal, hogy a bal odalrol kényszerül indulni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Valverde?realmadrid95 írta:mentamas írta:
Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
mentamas írta:Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.Kerlon írta:
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.
Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.Kerlon írta:Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.Pipita írta:
Egyrészt ez, ha nem tévedek, egy érvelési hiba.
Másrészt, ha véletlenül és kivételesen igazad is lenne, ám legyen. Több mint húsz éve szurkolok a csapatnak, sokkal nagyobb kedvenceimet is vesztettem már el Vininél, őt is túl fogom élni. Hihetetlen lesz, amit mondok, de tényleg van ilyen: nekem nem az egyes játékosok, hanem a csapat az első.
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.Pipita írta:Egyrészt ez, ha nem tévedek, egy érvelési hiba.Kerlon írta:
Akkor dobni kell Vinicius haverod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K