De mi.

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 20., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 20., vasárnap 20:13
Javítom magam: kimenni se tudTjacks írta: Norris már a boxba se tud normálisan bemenni.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 20., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 20:12
Nem, 2 vagy 3 figyelmeztetes es a fekete-feher zaszlo utan mennek a 10 mp k a tovabbi levagasokert. Szoval ez mar a visszaeso kategoriarikko írta: Lawson 10mpt kapott arra amire Verstappen 5-öt ?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 20:11
Ez most tisztan pilota diff, mert az autoban nincs benne amit a monacoi kihoz belole.RaúlCF írta: nagyot megy Leclerc. kivételesen szemre is tapad az autó az aszfalthoz, mintha zsinóron menne. fura, hogy Hamilton meg szenved vele.
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 20., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 20., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 20., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 20., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 20:00
Azt ne felejtsd el h az eddigi evekhez kepest eggyel lagyabb gumikat hozott a pirelli. Ami most a kozepes az tavaly a lagy volt. Itt a lagy szerintem egy gyors kort tud utana elmelegszik, nem kopik el de kell egy huto kor. Ha nyomja 4-5 koron at akkor meg teljesen leolvadnak. Nem mentek vele, nem probaltak, nem kockaztatnak inkabb ha mar eddig bejott a dolog. Ezt most nem ronam fel hibanakmagnus666 írta:már tárgytalan, nekem ez wtf megint a Ferraritól, legrosszabb esetben is 6.helyen bejött volna Leclerc ha elfogy a lágy a végére. Ezt a pályát újraaszfaltozták, nem kopnak annyira a gumik, meg ahogy talán írtad múlthéten, alig van különbség gumikopás terén a keverékek közt.wZoLee7 írta: Nem tudom, lehet nagy kockazat van benne, nem hiszem h mentek 15-20 kort a laggyal, kitudja h reagalna a gumi. Norris helyeben mennek meg 10 kort legalabb. Legalabb ma van egy kis taktikai csata is, de ezt latva Leclerc valamit nagyon tud, mert ezt senki mas nem tudta bemutatni.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. április 20., vasárnap 19:57
már tárgytalan, nekem ez wtf megint a Ferraritól, legrosszabb esetben is 6.helyen bejött volna Leclerc ha elfogy a lágy a végére. Ezt a pályát újraaszfaltozták, nem kopnak annyira a gumik, meg ahogy talán írtad múlthéten, alig van különbség gumikopás terén a keverékek közt.wZoLee7 írta: Nem tudom, lehet nagy kockazat van benne, nem hiszem h mentek 15-20 kort a laggyal, kitudja h reagalna a gumi. Norris helyeben mennek meg 10 kort legalabb. Legalabb ma van egy kis taktikai csata is, de ezt latva Leclerc valamit nagyon tud, mert ezt senki mas nem tudta bemutatni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 20., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 19:52
Nem tudom, lehet nagy kockazat van benne, nem hiszem h mentek 15-20 kort a laggyal, kitudja h reagalna a gumi. Norris helyeben mennek meg 10 kort legalabb. Legalabb ma van egy kis taktikai csata is, de ezt latva Leclerc valamit nagyon tud, mert ezt senki mas nem tudta bemutatni.magnus666 írta:ugyanerre gondoltam, még 7-8 kört tud menni ezzel a tempóval és felrakhatja. Ezt elnézve Norris is erre játszhat.wZoLee7 írta: Leclerc a lagyat akarja feltenni a futam vegere?![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. április 20., vasárnap 19:49
ugyanerre gondoltam, még 7-8 kört tud menni ezzel a tempóval és felrakhatja. Ezt elnézve Norris is erre játszhat.wZoLee7 írta: Leclerc a lagyat akarja feltenni a futam vegere?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 20., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 20., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 19:40
Piastri, Russel, 2 ferrari mar a 16. - 17. Korben ki kellett volna jonniuk mert ha valaki moge is jonnek hat itt kikerules van. Nem ertem amugy a ferrari mire var. Koronkent eldobnak fel mp t legalabb onnantol h mogottuk mindenki gyorsabb. Piastri mar kiallassal egyutt elozte Hamiltont, gg ferrariRemy írta:Mindenkeppen Max elott kell kijonniuk, ha nyerni akarnak idot. Russellt mar kihoztam volna.wZoLee7 írta: En lennek a mclaren helyeben mar most hoznam Piastrit hogy a red bullnak is lepni kelljen es ne akkor alljanak ki amikor szeretnenek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 20., vasárnap 19:35
Mindenkeppen Max elott kell kijonniuk, ha nyerni akarnak idot. Russellt mar kihoztam volna.wZoLee7 írta: En lennek a mclaren helyeben mar most hoznam Piastrit hogy a red bullnak is lepni kelljen es ne akkor alljanak ki amikor szeretnenek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 19:34
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem