Kerlon írta:
Pipita írta:
Ugyanez volt itt az általános vélekedés Bellinghammel kapcsolatban is

szerintem ha hozzuk, okkal fogjuk hozni.
Remélem, hozzuk.
Akkor dobni kell Vinicius haverod.
R. Carlos írta:
Ha tud mélységi irányítóként játszani, akkor lehet értelme, másképp vagy Bellinghamet vagy Vinit/Rodrygot üti pozícióban, tehát igaz lenne, hogy felesleges.
Ezt a gondolkozást, hogyha itt meg itt tud jatszani, akkor hozzuk meg felre kell tenni es ott jatszatni a klasszisokat, ahol a legjobbjukat tudjak adni es merlegelni, hogy Vinicius kore kell epiteni csapat vagy egy Bellingham kore. Elobbi mellett voksoltunk iden es beegtunk.
Abban igazad van, hogy hagyni kéne azt, hogy itt meg ott tud játszani, de nekem pont az jut eszembe erről, hogy pl. Modricot is kipróbáltuk vagy 10 éve védekezőbb szerepkörben és bejött. Nyilván ez egyszeri eset, szóval hagyjuk is tényleg...
Ettől függetlenül, ha el is engedem ezt, akkor is az a baj vele, hogy vannak a pozícióján sokan. Nyilván nem kell mindenkit megtartani, el is lehet adni Viniéket is pl., de jelenleg nem a játékosok "lecserelése" szerintem az elsődleges kerettel való teendő.
Inkább azokat a pozíciókat kellene feltölteni, ahol nem vagyunk meg. Középhátvéd, balhátvéd, mélységi irányító. Szóval ha pl. Vinit eladnánk, akkor én nem Wirtzet hoznám, hanem az előzőleg említett posztokra valakit és szerintem egy új edző sem őt akarná.