Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Mert a braziloknak asap kell, azt akarják, hogy június 6-án Ecuador ellen már ő irányítsa őket. Mi meg minden legendát engedünk akkor távozni amikor akar.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Miert menne?Ha a brazil meló lesz akkor tuti a CWC elött megy.
- Pad'em
BREAKING: Carlo Ancelotti is getting closer to Brazil. He’s expected to leave BEFORE the Club World Cup.
All parties want an honorable farewell for Carlo Ancelotti.
“The coach with the most titles in the club's history deserves an exit worthy of his legend.” @relevo
Ha a brazil meló lesz akkor tuti a CWC elött megy. Érdekes lesz, hogy Xabit el tudjuk e addig hozni vagy Solari esetleg Raul viszi ott a csapatot.
All parties want an honorable farewell for Carlo Ancelotti.
“The coach with the most titles in the club's history deserves an exit worthy of his legend.” @relevo
Ha a brazil meló lesz akkor tuti a CWC elött megy. Érdekes lesz, hogy Xabit el tudjuk e addig hozni vagy Solari esetleg Raul viszi ott a csapatot.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Szerintem sincs olyan,hogy Rodrygo Vini fix kezdő tag Perez miatt. Ahogy irtuk mar, Hazard meg Bale is sokat volt pados,mert kevesek voltak. Előtte James is.
Azért se Rodrygo, se Vini nem egy aranylabda kaliber jelenleg, nem hinném, hogy kőbe van vesve,hogy veluk kell nyerni. Főleg,hogy Perez pl elég nagy becsben tartja Ardat is elvileg, ősszel jottek is a hirek,hogy nem tetszik nekik Carlo fiatalokat telibe leszaro hozzáállása. Madridban is mindig várják az uj sztarokat, imadjak a tehetseges fiatalokat. Szóval nem hinnem,hogy Perez mondja Carlonak,hogy itt van Rodrygo, a szezononkenti 1.5 honap jobb jatekkal vegig legyen alapkezdo,es olyan fontos jatekos,hogy sérülten is rogton legyen kezdő.
Azért se Rodrygo, se Vini nem egy aranylabda kaliber jelenleg, nem hinném, hogy kőbe van vesve,hogy veluk kell nyerni. Főleg,hogy Perez pl elég nagy becsben tartja Ardat is elvileg, ősszel jottek is a hirek,hogy nem tetszik nekik Carlo fiatalokat telibe leszaro hozzáállása. Madridban is mindig várják az uj sztarokat, imadjak a tehetseges fiatalokat. Szóval nem hinnem,hogy Perez mondja Carlonak,hogy itt van Rodrygo, a szezononkenti 1.5 honap jobb jatekkal vegig legyen alapkezdo,es olyan fontos jatekos,hogy sérülten is rogton legyen kezdő.
Ki jött hiányposztra az elmúlt három évben? Joselu, meg Tchouameni Casemirot helyettesíteni. Senki más nem ugrik be hirtelen.ELSiete írta:Szerintem ebben Perez már sokat idomult, nem hinném, hogy most feltétlenül ő rakja a kezdőbe minden áron Viniciusékat, vagy ő zárja ki a kezdőböl folyton Gulert stb... Mbappet ő igazolta, de ki ne ment volna rá, úgy hogy már Carlo előtt is kacérkodtunk vele. Volt itt már Bale és Hazard is padon, szóval az edző dönt. Abban nem vagyok biztos, hogy mindenkit megkapott Carlo akiket kért, de kb. azokat sem használta akiket kapott, pedig azok is hiányposztra jöttek. Ha jön Xabi, szerintem ő is fog valakit hozni/kérni, ezt pedig Perez teljesíteni fogja.Steve írta: Én támogatnám Xabit. Szerintem ha elvállalja akkor tudja, hogy mi vár majd itt rá. Nem ezzel lenne a gond.
Én a szokásos problémától aggódok, hogy nem az edző építi majd a keretet és pláne egy fiatalabb, korábbi volt játékosnak talán nem lesz annyi szava Perezzel szemben, mint egy “bevásárolt”, nevesebb edzőnek.
Én össz-vissz ennyitől tartok.
Ész kell a kp-ra és minőségi szélsők, valamint a támadósort az edző taktikája szerint alakítani, különben uez a szar játék lesz. Az edző és egy játékstílus kell legyen az alapja mindennek. Nevek, nagy játékosok már ígyis vannak.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem ebben Perez már sokat idomult, nem hinném, hogy most feltétlenül ő rakja a kezdőbe minden áron Viniciusékat, vagy ő zárja ki a kezdőböl folyton Gulert stb... Mbappet ő igazolta, de ki ne ment volna rá, úgy hogy már Carlo előtt is kacérkodtunk vele. Volt itt már Bale és Hazard is padon, szóval az edző dönt. Abban nem vagyok biztos, hogy mindenkit megkapott Carlo akiket kért, de kb. azokat sem használta akiket kapott, pedig azok is hiányposztra jöttek. Ha jön Xabi, szerintem ő is fog valakit hozni/kérni, ezt pedig Perez teljesíteni fogja.Steve írta: Én támogatnám Xabit. Szerintem ha elvállalja akkor tudja, hogy mi vár majd itt rá. Nem ezzel lenne a gond.
Én a szokásos problémától aggódok, hogy nem az edző építi majd a keretet és pláne egy fiatalabb, korábbi volt játékosnak talán nem lesz annyi szava Perezzel szemben, mint egy “bevásárolt”, nevesebb edzőnek.
Ész kell a kp-ra és minőségi szélsők, valamint a támadósort az edző taktikája szerint alakítani, különben uez a szar játék lesz. Az edző és egy játékstílus kell legyen az alapja mindennek. Nevek, nagy játékosok már ígyis vannak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Romano:
Xabi Alonso remains top priority of Real Madrid to replace Ancelotti, plan clear for months; still waiting for formal steps.
Leverkusen will NOT stand in Xabi’s way; they’re aware of his desire to join Real since he turned down PL and Bayern approaches to stay one year ago.
Brazil insist to have Carlo Ancelotti as new head coach, they want it to happen before the Club World Cup.
Federation emissaries, in Madrid for days to approach Carlo’s camp; staying also next week to accelerate.
Ancelotti can really leave Real Madrid, as reported.
Xabi Alonso remains top priority of Real Madrid to replace Ancelotti, plan clear for months; still waiting for formal steps.
Leverkusen will NOT stand in Xabi’s way; they’re aware of his desire to join Real since he turned down PL and Bayern approaches to stay one year ago.
Brazil insist to have Carlo Ancelotti as new head coach, they want it to happen before the Club World Cup.
Federation emissaries, in Madrid for days to approach Carlo’s camp; staying also next week to accelerate.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én támogatnám Xabit. Szerintem ha elvállalja akkor tudja, hogy mi vár majd itt rá. Nem ezzel lenne a gond.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez kicsit olyan mint amikor Zidanennal megnyertünk mindent és hozták Lopeteguit. Akkor is kicsit a fiatalok(Vini) meg az utánpótlás beépítése volt a cél. Annyi, hogy Xabi klasszisokkal jobb edző, jobb&tapasztaltabb játékos volt. Itt már nincsenek akkora sztárok, mint CR, Benz, Bale, Kroos....akiknek egy Zidane vagy Ancelotti kaliber kellett.
Xabi pont az az edző szerintem akit respektál egy Mbappe kaliber is, de egy ifi játékost sem fél beépíteni. Aki tényleg elmondja pl. egy Frannak, hogy mit kellene játszani és sztem edzésen is külön foglalkozik ezekkel a JÓ játékosokkal.
Ismeri Madridot, ismeri Spanyolt, ismeri a nemzetközi viszonyokat, ismeri az utánpótlást. Ha megy Ancelotti nincs jobb választás. Xabi meg van annyira okos, higy pontosan tudja sztem kit kell szabadságban hagyni a pályán.
Xabi pont az az edző szerintem akit respektál egy Mbappe kaliber is, de egy ifi játékost sem fél beépíteni. Aki tényleg elmondja pl. egy Frannak, hogy mit kellene játszani és sztem edzésen is külön foglalkozik ezekkel a JÓ játékosokkal.
Ismeri Madridot, ismeri Spanyolt, ismeri a nemzetközi viszonyokat, ismeri az utánpótlást. Ha megy Ancelotti nincs jobb választás. Xabi meg van annyira okos, higy pontosan tudja sztem kit kell szabadságban hagyni a pályán.
Toni
Luka
Lucas. 

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kifogás mindenkivel szemben felhozható. Mert aztán Zizu is megértett edzőként ült le a padra... Másfelől Xabi abszolút tisztában van vele mik az elvárások és milyen körülmények vannak a csapatnál mert hosszú évekig itt játszott. Bizonyított szerintem eleget hogy be lehessen próbálni..ha elvállalja akkor tisztában van vele mit vállal másfelől hozhatunk bárkit a rizikó ott van hogy nem lesz megfelelő pláne ha olyan edzőröl van szó aki eddig soha nem volt szoros kapcsolatban a klubbal és lövése nincs mi vár rá itt.mentamas írta:Egyetértek veled, kell az edzőváltás. De ez magában nem fogja megoldani a problémáinkat, ahhoz kell egy kis észt is vinni a középpályába.nzooli93 írta:
De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.
Ez a hiányposztok is takarózás csak. Kurva jó keretünk van. Mindig itt röhögnek a legjobban Pepen,hogy ha nem megy,akkor igazol mindenhova újat,mekkora kókler, itt meg Carlonak kb felmentést ad,hogy hát a jhv poszton nem a világ legjobbja van, így nem lehet dolgozni. Nemáár.
Én is azt szerettem volna,hogy Carlo még 2-3 évet legyen itt, Májusban így is nézett ki ,mikor utolsó bajnokikra felrakta sokszor együtt Brahimot meg Gülert, érdemes megnézni neten,milyen lendületes focit toltak. Mindenki azt gondolta, hogy a kezdő a paddal faszán forgatva megbaszunk mindenkit,erre már októberre úgy befeszült,hogy mindent dobott a kukába, nyomta a 12 emberét, azt is úgy,hogy azért 1-0nál nem kell olyan nagyon előre felé menni. Szóval csalódás. És azért ne újítsunk,mert Xabi nem 20 éve edző. Akkor ki jöjjön? Mourinho? Nincs sok lehetséges név. Klopp úgyse lesz.
Alonsoval sincs bajom, tehetséges edzőnek tartom. De a Leverkusenben teljesen más elvárások voltak és vannak, teljesen más problémákkal. Azért, mert azokat jól megoldotta, nem jelenti automatikusan azt, hogy itt is sikeres lesz. Remélem, hogy egy napon a Real edzője lesz, de jelenleg még féltem és úgy érzem, hogy nem tudna itt kihúzni két szezont. Kár lenne már most ellőni vele az esélyeinket. Menjen először és gyűjtsön még tapasztalatot máshol, nem kell őt siettetni. Amikor készen áll, jöjjön haza és legyen az edzőnk hosszú évekig.
A másik probléma hogy top edzők közül nem nagyon mozdítható jelenleg senki. Esetleg ZZ de őt most inkább nem szeretném mert másabb stílusra van szükség most.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ezzel a logikaval nekem az a bajom, hogy neki a kovetkezo lepes egy top csapat. Ha nem mi, akkor City, Bayern, esetleg Chelsea ahol nyaron siman lehet edzovaltas. Ha ott sikeres lesz, akkor az nem 1-2 ev, hanem jo esetben 4-5 mire el tudjuk csabitani. Most kell elhozni es megadni neki a bizalmat, aztan meglatjuk. Az idei szezonunknal rosszabb nem lehet, raadasul azt is olvastam, hogy komolyan szamol az utanpotlassal, szoval az egy hatalmas piros pont lenne nalam.mentamas írta:Egyetértek veled, kell az edzőváltás. De ez magában nem fogja megoldani a problémáinkat, ahhoz kell egy kis észt is vinni a középpályába.nzooli93 írta:
De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.
Ez a hiányposztok is takarózás csak. Kurva jó keretünk van. Mindig itt röhögnek a legjobban Pepen,hogy ha nem megy,akkor igazol mindenhova újat,mekkora kókler, itt meg Carlonak kb felmentést ad,hogy hát a jhv poszton nem a világ legjobbja van, így nem lehet dolgozni. Nemáár.
Én is azt szerettem volna,hogy Carlo még 2-3 évet legyen itt, Májusban így is nézett ki ,mikor utolsó bajnokikra felrakta sokszor együtt Brahimot meg Gülert, érdemes megnézni neten,milyen lendületes focit toltak. Mindenki azt gondolta, hogy a kezdő a paddal faszán forgatva megbaszunk mindenkit,erre már októberre úgy befeszült,hogy mindent dobott a kukába, nyomta a 12 emberét, azt is úgy,hogy azért 1-0nál nem kell olyan nagyon előre felé menni. Szóval csalódás. És azért ne újítsunk,mert Xabi nem 20 éve edző. Akkor ki jöjjön? Mourinho? Nincs sok lehetséges név. Klopp úgyse lesz.
Alonsoval sincs bajom, tehetséges edzőnek tartom. De a Leverkusenben teljesen más elvárások voltak és vannak, teljesen más problémákkal. Azért, mert azokat jól megoldotta, nem jelenti automatikusan azt, hogy itt is sikeres lesz. Remélem, hogy egy napon a Real edzője lesz, de jelenleg még féltem és úgy érzem, hogy nem tudna itt kihúzni két szezont. Kár lenne már most ellőni vele az esélyeinket. Menjen először és gyűjtsön még tapasztalatot máshol, nem kell őt siettetni. Amikor készen áll, jöjjön haza és legyen az edzőnk hosszú évekig.
Egyetértek veled, kell az edzőváltás. De ez magában nem fogja megoldani a problémáinkat, ahhoz kell egy kis észt is vinni a középpályába.nzooli93 írta:De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.mentamas írta:
Szerintem a hiányposztok befoldozása a kulcs ahhoz, hogy jövőre egy sikeres szezont hozzunk. Ülhet itt bárki a padon, ha ez nem történik meg.
- nzooli93
De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.mentamas írta:
Szerintem a hiányposztok befoldozása a kulcs ahhoz, hogy jövőre egy sikeres szezont hozzunk. Ülhet itt bárki a padon, ha ez nem történik meg.
ne feledjük azt sem hogy ez előtt 6 meccsen nem tudta megverni őt a bayern,Ne feledjük, hogy Alonso csapata 5-0-ás összesítéssel esett ki a Bayern ellen a BL-ben.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Jól írod, a sok BL győzelme mellett. Ha Alonsonak is lenne 10+ éves tapasztalata és pár BL győzelme, akkor nem ezt írnám. De eddig csak ennyi alapján lehet megítélni a teljesítményét a BL-ben.nzooli93 írta:
Nem szeretem ezeket a kiragadott dolgokat. Minden edzonek van kudarcos szezonja, döntője,parharca. Senki se nyer mindig. Ezek alapjan tud fejlődni (mar amelyik akar meg tud)
Carlonak is a sok bl gyozelem mellett volt elbukott bl dontoje is. Ráadásul egyik 3-0as előnyről. Rossz Evertonokban volt,mikor esélyt adtunk neki újra. Ha ott azt a korszakot nézzük,meg hogy nálunk hogy tavozott,semmi se mutatott arra,hogy ilyen jo lesz. Jo lett.
Mourinho eloszor itt egy csufos elclasicoba futott bele.
Carlonak is megvoltak az eleg gyenge rangadói is, amellett,hogy nyert is nagyokat.
Ne feljunk mar ennyitol a valtozastol. Ha meg nem jon be,majd tovább lépünk abból is.
Tudom az ismerős dolog mindig jobb, mégha rossz is,mint az ismeretlen új. De muszaj merésznek lenni. Egesz idényben a langyos tutit bokdoste Carlo is,lattuk hova futott ki.
Ez így igaz, de ez attól még nem egy érv Alonso mellettELSiete írta: Mondjuk Carlo nem egy szezonos edző, mégis bucira tudja verni az Arsenal vagy a Barcelona.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk Carlo nem egy szezonos edző, mégis bucira tudja verni az Arsenal vagy a Barcelona.mentamas írta:Ne feledjük, hogy Alonso csapata 5-0-ás összesítéssel esett ki a Bayern ellen a BL-ben. Semmi nem garantálja, hogy vele bucira fogjuk verni a Barcat.gutihaz14 írta:
ha itt most szamoljuk az eurokat akkor majd szamolhatjuk a clasicon benyelt golokat is meg jovore is. carlonak mennie kell
Máskülönben meg ne hasonlítsuk már egy edző kivásárlási árát a játékosok fizetésével. Az a 15-20 millió igen is sok egy (eddig) egyszezonos edzőért.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- nzooli93
Nem szeretem ezeket a kiragadott dolgokat. Minden edzonek van kudarcos szezonja, döntője,parharca. Senki se nyer mindig. Ezek alapjan tud fejlődni (mar amelyik akar meg tud)mentamas írta:Ne feledjük, hogy Alonso csapata 5-0-ás összesítéssel esett ki a Bayern ellen a BL-ben. Semmi nem garantálja, hogy vele bucira fogjuk verni a Barcat.gutihaz14 írta:
ha itt most szamoljuk az eurokat akkor majd szamolhatjuk a clasicon benyelt golokat is meg jovore is. carlonak mennie kell
Carlonak is a sok bl gyozelem mellett volt elbukott bl dontoje is. Ráadásul egyik 3-0as előnyről. Rossz Evertonokban volt,mikor esélyt adtunk neki újra. Ha ott azt a korszakot nézzük,meg hogy nálunk hogy tavozott,semmi se mutatott arra,hogy ilyen jo lesz. Jo lett.
Mourinho eloszor itt egy csufos elclasicoba futott bele.
Carlonak is megvoltak az eleg gyenge rangadói is, amellett,hogy nyert is nagyokat.
Ne feljunk mar ennyitol a valtozastol. Ha meg nem jon be,majd tovább lépünk abból is.
Tudom az ismerős dolog mindig jobb, mégha rossz is,mint az ismeretlen új. De muszaj merésznek lenni. Egesz idényben a langyos tutit bokdoste Carlo is,lattuk hova futott ki.
Ne feledjük, hogy Alonso csapata 5-0-ás összesítéssel esett ki a Bayern ellen a BL-ben. Semmi nem garantálja, hogy vele bucira fogjuk verni a Barcat.gutihaz14 írta:ha itt most szamoljuk az eurokat akkor majd szamolhatjuk a clasicon benyelt golokat is meg jovore is. carlonak mennie kellwZoLee7 írta:
Alaba 22,5-et keres egy évben, de vele jótékonykodik a klub. Ne itt kezdjük el számolni az eurókat.
Máskülönben meg ne hasonlítsuk már egy edző kivásárlási árát a játékosok fizetésével. Az a 15-20 millió igen is sok egy (eddig) egyszezonos edzőért.
ha itt most szamoljuk az eurokat akkor majd szamolhatjuk a clasicon benyelt golokat is meg jovore is. carlonak mennie kellwZoLee7 írta:Alaba 22,5-et keres egy évben, de vele jótékonykodik a klub. Ne itt kezdjük el számolni az eurókat.mentamas írta:
Kicsit sok az a 15-20 millió egy 2,5 szezonos edzőért…
valamelyik univerzumban:

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alaba 22,5-et keres egy évben, de vele jótékonykodik a klub. Ne itt kezdjük el számolni az eurókat.mentamas írta:Kicsit sok az a 15-20 millió egy 2,5 szezonos edzőért…Pad'em írta: - Carlo Ancelotti’s departure at the latest by the end of the season is likely
- Xabi #Alonso is the number one candidate to succeed him. B04 informed
- There is nothing to the rumours linking Jürgen Klopp
- Alonso’s agent Inaki Ibanez held new talks with Real Madrid over the past two weeks
- Leverkusen are waiting for Alonso’s decision. They are hoping he stays
- If he chooses to leave, Leverkusen would demand a fee of at least €15–20 million
- As a precaution, Leverkusen are already exploring the coaching market.
@SkySportDE