De itt sokaknak nem az a baja,hogy nincsenek kupák, hanem ,hogy idén nem volt jó játékunk,és akármilyen szar is volt minden, sose nyúlt bele, sose variált, sose adott másnak esélyt. Elvárjuk mindig ,hogy a padosok a kis idejükkel szántsák fel a pályát,meg változtassanak meg mindent egy bekkelésre beállított csapatnál, miközben fordítva egy Rodrygot nem ültetünk padra, és nem várjuk el tőle ugyanezt ,hogy küzdjön a helyéért,mert ő neki valamiért alanyi jogon jár a kezdőtagság. Aztán csodálkozunk hogy a kezdő kényelmes,tohonya,nem motivált lett, a pados meg nem tudja mi az a labda,meg kb szarik bele. Brahim is lehozta egyik legjobb meccsét Atma ellen, hányszor láttuk azóta? Csodálkozunk ,hogy beleszürkül ő is.mentamas írta:
Szerintem a hiányposztok befoldozása a kulcs ahhoz, hogy jövőre egy sikeres szezont hozzunk. Ülhet itt bárki a padon, ha ez nem történik meg.
Ez a hiányposztok is takarózás csak. Kurva jó keretünk van. Mindig itt röhögnek a legjobban Pepen,hogy ha nem megy,akkor igazol mindenhova újat,mekkora kókler, itt meg Carlonak kb felmentést ad,hogy hát a jhv poszton nem a világ legjobbja van, így nem lehet dolgozni. Nemáár.
Én is azt szerettem volna,hogy Carlo még 2-3 évet legyen itt, Májusban így is nézett ki ,mikor utolsó bajnokikra felrakta sokszor együtt Brahimot meg Gülert, érdemes megnézni neten,milyen lendületes focit toltak. Mindenki azt gondolta, hogy a kezdő a paddal faszán forgatva megbaszunk mindenkit,erre már októberre úgy befeszült,hogy mindent dobott a kukába, nyomta a 12 emberét, azt is úgy,hogy azért 1-0nál nem kell olyan nagyon előre felé menni. Szóval csalódás. És azért ne újítsunk,mert Xabi nem 20 éve edző. Akkor ki jöjjön? Mourinho? Nincs sok lehetséges név. Klopp úgyse lesz.