2 meccs, 3 piros,1 gol. Es meg csak félidő

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 24., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 23., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 23., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 23., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 23., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. április 20., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 20., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 20., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 20., vasárnap 16:05
Volt egy Joselunk...Casillas fan írta: Egy ilyen Budimir-féle gólfosó nekünk is jólenne. Csávó úgy harmadik a góllövő listán, hogy szezon elején és közepén is volt 5 forduló, amikor nem talált be, de így is 18 gólja van. Tavaly is folyamat ott volt a lista elejében....
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. április 20., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 8:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 20., vasárnap 8:49
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 8:39
Mert nekik ebben az évben is mindent lehetett csinálni. Csak egy szinjatek, hogy őket is "bünteti" Tebas, alapvetően a cél, hogy a Real Madrid ne jarjon jól. Fuck off 3 meccses Bellingham, hatulrol konyortelenul Mbappenak becsuszo, majd gólt szerző jatekosok, Raphina ámokfutásait tűrő szezon lett ez is, az Olmojukkal együtt.krisz24 írta: Megmondja nekem valaki hogy a Raphinha szándékos ( még ha kicsi is) ütése iago aspasra az miert semmi? Gondolom ha Vini csinálná mar azon agyalnank hogy 4-vagy 6 meccset kap.. Hányinger.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 20., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 20., vasárnap 7:03
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 6:25
Már 7pont, tudod, a tegnapi jól megérdemelt 8 perces hosszabbítás végén sikerült 1 gólt lőniük tiziből, így 1 pont helyett a jól megérdemelt 3 pontot vitték el. Év csapata.RealRaúl77 írta:Attól még igaz, fos-szar a játékunk, de sok múlik ezen.Faust írta: Pontosan. Epp akartam irni de aztan elengedtem. Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
És még így is csak négy pont a hátrány, az a nem mindegy.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 20., vasárnap 6:15
Van benne igazság, de nem tudok vele egyetérteni.Faust írta: Pontosan. Epp akartam irni de aztan elengedtem. Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 20., vasárnap 2:56
Ez a legnagyobb faszsag. Hany bajnokságot matekoztak oda nekik amikor jobbak voltunk még a Cr korszakban is. Szoros bajnoki versenyfutásból szinte soha nem jöttünk ki jól az elmúlt 15 évben pedig rengeteg volt és ez nem véletlen. Vagy 7+ pontokat kell ráverni a barszára vagy esélytelen az egész teljesen mindegy mi éppen milyen szezont futunk.Faust írta: Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. április 20., vasárnap 0:28
Ha meggyozo, goleros jatekunk lenne.., barmelyik szervezet foltathatna nyilt harcot ellenunk..mentamas írta:Szerintem meg elsősorban Kroos hiánya miatt ilyen kilátástalan a játékunk. Másodsorban is Kroos visszavonulása miatt, sőt még harmadsorban is. Utána jön Nacho és Joselu távozása és nem helyettesítése. Magyarul én a vezetőséget hibáztatom, mert nem pótolták a távozó játékosokat meggyengítve ezzel a keretet. Mindennek a tetejébe még hoztak egy világsztárt egy olyan posztra, ahol duplán megvoltunk és ahol a legjobb játékosunk játszott. Ezzel kb csak megkavarták az álló sz.rt és nehéz helyzetbe hozták az edzőt. És akkor jön Ancelotti, mert veszíteni lehet, de ettől sokkal jobb focira képes a keret. Az igazságtalan az egészben az, hogy egyedül ő fogja megszívni a szezon végén. Én emiatt tartottam ki eddig mellette, de az Arsenal elleni kilátástalan játék már nekem is túl sok volt.ELSiete írta:
Mintha bárki is nemet mondott volna egy Mbappera, aki erős túlzás, hogy "csak egy futógép". Vagy majd Mbappe érkezése kizárta azt, hogy érkezzen egy irányító.Követni kellene a ti átigazolasi politikátokat, egy Olmoval valószínű sokkal jobban jártunk volna, afenébe Perez, miért csináltad?
Még véletlenül sem lehet az az opció, hogy a keret nagyrésze jóllakott és talán elhitték, hogy ha idén is kiteszik a mezt, az elég lesz. Én sokkal inkább ebben meg a megfaradt edzőben látom a sikertelenség okát és csak masodsorban abban, hogy Kroost nem pótoltuk. Mbappe érkezése gyümölcsöző lesz hosszútávon, ebben biztos vagyok. Az sem ártana ha nem lenne ennyi sérült, vagy 7 pontos előnyt nem olvasztanának le ennyire latvanyosan a bírók. Na de tudjuk ti most nagyon jók vagytok, de azért nem vagyunk olyan sokkal lemaradva így sem, nem?
És a vicces az egészben az, hogy még így is simán vezethetnénk a bajnokságot, ha a bírói szövetség nem folytatna nyílt harcot ellenünk. Meg lehet számolni, hogy hány meccs ment el a tevékenységük miatt. (És itt csak a mi meccseinkről beszélek)
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 20., vasárnap 0:22
Szerintem meg elsősorban Kroos hiánya miatt ilyen kilátástalan a játékunk. Másodsorban is Kroos visszavonulása miatt, sőt még harmadsorban is. Utána jön Nacho és Joselu távozása és nem helyettesítése. Magyarul én a vezetőséget hibáztatom, mert nem pótolták a távozó játékosokat meggyengítve ezzel a keretet. Mindennek a tetejébe még hoztak egy világsztárt egy olyan posztra, ahol duplán megvoltunk és ahol a legjobb játékosunk játszott. Ezzel kb csak megkavarták az álló sz.rt és nehéz helyzetbe hozták az edzőt. És akkor jön Ancelotti, mert veszíteni lehet, de ettől sokkal jobb focira képes a keret. Az igazságtalan az egészben az, hogy egyedül ő fogja megszívni a szezon végén. Én emiatt tartottam ki eddig mellette, de az Arsenal elleni kilátástalan játék már nekem is túl sok volt.ELSiete írta:Mintha bárki is nemet mondott volna egy Mbappera, aki erős túlzás, hogy "csak egy futógép". Vagy majd Mbappe érkezése kizárta azt, hogy érkezzen egy irányító.rikko írta:
Ehhez képest azért jól hozta a kupákat.
El lett baszva az igazolási szezonotok.
Hoztatok egy Futógépet, ahelyett, hogy agyat vettetek volna a sok izom közé...
Kb 1 emberen múlik ez a szezonotok.
Wirtz vagy egy másik mélységi irányító, kb ennyi.Követni kellene a ti átigazolasi politikátokat, egy Olmoval valószínű sokkal jobban jártunk volna, afenébe Perez, miért csináltad?
Még véletlenül sem lehet az az opció, hogy a keret nagyrésze jóllakott és talán elhitték, hogy ha idén is kiteszik a mezt, az elég lesz. Én sokkal inkább ebben meg a megfaradt edzőben látom a sikertelenség okát és csak masodsorban abban, hogy Kroost nem pótoltuk. Mbappe érkezése gyümölcsöző lesz hosszútávon, ebben biztos vagyok. Az sem ártana ha nem lenne ennyi sérült, vagy 7 pontos előnyt nem olvasztanának le ennyire latvanyosan a bírók. Na de tudjuk ti most nagyon jók vagytok, de azért nem vagyunk olyan sokkal lemaradva így sem, nem?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem