Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 20., vasárnap 20:28

Kerlon írta:
Pipita írta:

Egyrészt ez, ha nem tévedek, egy érvelési hiba.

Másrészt, ha véletlenül és kivételesen igazad is lenne, ám legyen. Több mint húsz éve szurkolok a csapatnak, sokkal nagyobb kedvenceimet is vesztettem már el Vininél, őt is túl fogom élni. Hihetetlen lesz, amit mondok, de tényleg van ilyen: nekem nem az egyes játékosok, hanem a csapat az első.
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.
Én nem a támadó harmadba szánnám a németet, hanem a középpályára. Nem vagyok edző, de első körben valami olyasmiben gondolkodnék, amit realmadrid95 leírt, csak nálam Wirtz hátrébb lenne, Bellingham visszamenne false9-ba, ahol világklasszis és ami posztot Carloék találtak ki neki. Nyilván Wirtz mellett Valverde, mögötte pedig Tchouaméni lenne.

A támadóharmadban nem számít félelmetesen gólerősnek az, amit Wirtz tud; hátrébbról indulva viszont brutális fegyver lehet.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 20., vasárnap 18:39

ELSiete írta:
realmadrid95 írta:

Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)
Nyilvan nem ez lesz a felallas, de egy ilyen nagyot mehetne.

——-—————-Courtois—————-———-
—-Trent—Rudiger--Asencio—Miguel*—
———-———-Tchouameni————————-
——-Bellingham—————Ceba—————
—————————-Wirtz—————————-
———-Mbappe——————Vini—————-

* jobb lehetoseget nem latok a mostani atigazolasi ablakban.

Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
Valverde?

Igaz, eloszor mas felallasban kezdtem irni a csapatot, aztan valahogy kimaradt.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 20., vasárnap 18:33

Kerlon írta: Ezt a gondolkozást, hogyha itt meg itt tud jatszani, akkor hozzuk meg felre kell tenni es ott jatszatni a klasszisokat, ahol a legjobbjukat tudjak adni es merlegelni, hogy Vinicius kore kell epiteni csapat vagy egy Bellingham kore. Elobbi mellett voksoltunk iden es beegtunk.
Első felével abszolút egyetértek, már most is egyes játékosaink hátrébb játszanak, mint ahol az extrát hozzá tudjak tenni.

A másik felét én inkabb úgy érzem, hogy nem tudta vagy akarta Carlo eldonteni, hogy ki köré épüljön a csapat, hanem majd a pályán a fiuk bratyibol hozzák a dolgot. Nekem a 11-esek össze-vissza adogatása is ezt jelzi. Az biztos, hogy Jude van a leginkább háttérben azzal, hogy a bal odalrol kényszerül indulni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 18:31

realmadrid95 írta:
mentamas írta:

Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.

Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)

Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
Valverde?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 20., vasárnap 18:28

mentamas írta:
Kerlon írta:
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.
Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 20., vasárnap 18:01

Kerlon írta:
Pipita írta:

Másrészt, ha véletlenül és kivételesen igazad is lenne, ám legyen. Több mint húsz éve szurkolok a csapatnak, sokkal nagyobb kedvenceimet is vesztettem már el Vininél, őt is túl fogom élni. Hihetetlen lesz, amit mondok, de tényleg van ilyen: nekem nem az egyes játékosok, hanem a csapat az első.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 20., vasárnap 17:47

Pipita írta:
Kerlon írta:
Akkor dobni kell Vinicius haverod.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 20., vasárnap 15:13

Kerlon írta:
Pipita írta:

Ugyanez volt itt az általános vélekedés Bellinghammel kapcsolatban is :) szerintem ha hozzuk, okkal fogjuk hozni.

Remélem, hozzuk.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 20., vasárnap 14:45

Kerlon írta:
Pipita írta:

Ugyanez volt itt az általános vélekedés Bellinghammel kapcsolatban is :) szerintem ha hozzuk, okkal fogjuk hozni.

Remélem, hozzuk.
R. Carlos írta:

Ha tud mélységi irányítóként játszani, akkor lehet értelme, másképp vagy Bellinghamet vagy Vinit/Rodrygot üti pozícióban, tehát igaz lenne, hogy felesleges.
Ezt a gondolkozást, hogyha itt meg itt tud jatszani, akkor hozzuk meg felre kell tenni es ott jatszatni a klasszisokat, ahol a legjobbjukat tudjak adni es merlegelni, hogy Vinicius kore kell epiteni csapat vagy egy Bellingham kore. Elobbi mellett voksoltunk iden es beegtunk.
Abban igazad van, hogy hagyni kéne azt, hogy itt meg ott tud játszani, de nekem pont az jut eszembe erről, hogy pl. Modricot is kipróbáltuk vagy 10 éve védekezőbb szerepkörben és bejött. Nyilván ez egyszeri eset, szóval hagyjuk is tényleg...

Ettől függetlenül, ha el is engedem ezt, akkor is az a baj vele, hogy vannak a pozícióján sokan. Nyilván nem kell mindenkit megtartani, el is lehet adni Viniéket is pl., de jelenleg nem a játékosok "lecserelése" szerintem az elsődleges kerettel való teendő.

Inkább azokat a pozíciókat kellene feltölteni, ahol nem vagyunk meg. Középhátvéd, balhátvéd, mélységi irányító. Szóval ha pl. Vinit eladnánk, akkor én nem Wirtzet hoznám, hanem az előzőleg említett posztokra valakit és szerintem egy új edző sem őt akarná.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 20., vasárnap 14:25

Pipita írta:
wZoLee7 írta: Wirtz 10x feleslegesebb igazolas mint tavaly Bappe.

Remélem, hozzuk.
R. Carlos írta:
Pipita írta: Ugyanez volt itt az általános vélekedés Bellinghammel kapcsolatban is :) szerintem ha hozzuk, okkal fogjuk hozni.

Remélem, hozzuk.
Ha tud mélységi irányítóként játszani, akkor lehet értelme, másképp vagy Bellinghamet vagy Vinit/Rodrygot üti pozícióban, tehát igaz lenne, hogy felesleges.
Ezt a gondolkozást, hogyha itt meg itt tud jatszani, akkor hozzuk meg felre kell tenni es ott jatszatni a klasszisokat, ahol a legjobbjukat tudjak adni es merlegelni, hogy Vinicius kore kell epiteni csapat vagy egy Bellingham kore. Elobbi mellett voksoltunk iden es beegtunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 20., vasárnap 13:40

Minden attól függ, hogy a következő edző mit fog játszatni.

Az hogy most mi van, vagy leginkább mi nincs az egy dolog.

Jelenleg Carlo felküldi folyamatosan teljesen uazt a kezdőt, uolyan pozícióban és oldják meg..amit nem tesznek.
Se formáció, se stratégia, se variális..

Szerintem sok ügyes játékosunk van már most is, akik nincsenek használva, ezért nincs focink, még ha az eredmények úgy nagyjából jöttek is.

Ha jön egy edző stratégiával és Wirtzet akarja, hát legyen. Ezért gongolom, hogy jó lenne ha innentől az edzői stáb mondaná meg, hogy mi legyen, ne csak jóárúsítóótt neveket vagyünk.

Ez működött eddig. Neveket, fantasztikus játékosokat húzott be Perez ésszel, de mostantól fókuszáljunk a focira.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 20., vasárnap 13:22

Pipita írta:

Remélem, hozzuk.
És hol kellene játszania? Mert nem szélső, ezt jó lenne ha mindenki megértené. Nincs is 10-es posztunk jelenleg, nem hogy kettő. Van viszont már most is 3 játékosunk akik ott a legjobbak és akkor hozzunk egy negyediket? A védelemben csak 3 posztra kellene igazolni, amiből 1 már úgy néz ki megvan. Ez megint olyan hogy hozzuk el mert nagy sztár lehet, kit érdekel hogy nem illik a csapatba, aztán meg meglepődünk amikor a sok sztár közös produktuma a nagy semmi.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 20., vasárnap 11:05

Pipita írta:

Remélem, hozzuk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 20., vasárnap 11:01

Remélem, hozzuk.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 20., vasárnap 10:56

Jürgen Klopp nem vállal új munkát jövőre, és visszautasítaná a Real Madrid vagy a brazil válogatott ajánlatát is. (Sky Germany)

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. április 19., szombat 21:59

Carlo lekoszon a klub vilagbajnoksag utan. Ornstein lehozta.
Xabi ugynokevel meg mennek a targyalasok.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 21:55

wZoLee7 írta: Wirtz 10x feleslegesebb igazolas mint tavaly Bappe. Sot, a francia az a kategoria amit nem lehet kihagyni.
Igaz, de amúgy ha jön Xabi, szerintem valakit hozni fog.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 19., szombat 19:13

Wirtz gondolom Vini vagy Rodrygo helyére jönne ha az egyiküket sikerülne eladni jó áron

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 19., szombat 19:01

wZoLee7 írta: Wirtz 10x feleslegesebb igazolas mint tavaly Bappe. Sot, a francia az a kategoria amit nem lehet kihagyni.
de reméljük középhátvéd és balhátvéd nem fog jönni
ott úgyis jól állunk :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 19., szombat 18:44

Wirtz 10x feleslegesebb igazolas mint tavaly Bappe. Sot, a francia az a kategoria amit nem lehet kihagyni.

Vissza: