Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 8:39

krisz24 írta: Megmondja nekem valaki hogy a Raphinha szándékos ( még ha kicsi is) ütése iago aspasra az miert semmi? Gondolom ha Vini csinálná mar azon agyalnank hogy 4-vagy 6 meccset kap.. Hányinger.
Mert nekik ebben az évben is mindent lehetett csinálni. Csak egy szinjatek, hogy őket is "bünteti" Tebas, alapvetően a cél, hogy a Real Madrid ne jarjon jól. Fuck off 3 meccses Bellingham, hatulrol konyortelenul Mbappenak becsuszo, majd gólt szerző jatekosok, Raphina ámokfutásait tűrő szezon lett ez is, az Olmojukkal együtt.
Persze ők jó formaban vannak, ennyi alárakott ló utan fura is lenne, ha depressziosan mennének ki, nulla kedvvel. Egymást táplálják ezek, életben tartja egyik a másikat. Ez igy van jól, erre felé halad a világ, minden is bűzlik ahova nézünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 20., vasárnap 8:37

VAR nélküli tabella

Lenne 6 pont előnyünk. VARdrid!!4!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 20., vasárnap 7:03

Megmondja nekem valaki hogy a Raphinha szándékos ( még ha kicsi is) ütése iago aspasra az miert semmi? Gondolom ha Vini csinálná mar azon agyalnank hogy 4-vagy 6 meccset kap.. Hányinger.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 20., vasárnap 6:25

RealRaúl77 írta:
Faust írta: Pontosan. Epp akartam irni de aztan elengedtem. Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
Attól még igaz, fos-szar a játékunk, de sok múlik ezen.

És még így is csak négy pont a hátrány, az a nem mindegy.
Már 7pont, tudod, a tegnapi jól megérdemelt 8 perces hosszabbítás végén sikerült 1 gólt lőniük tiziből, így 1 pont helyett a jól megérdemelt 3 pontot vitték el. Év csapata.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 20., vasárnap 6:15

Faust írta: Pontosan. Epp akartam irni de aztan elengedtem. Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
Van benne igazság, de nem tudok vele egyetérteni.

Ha jól játszunk, 4+ gólokat lövünk meccsenként, akkor is jöhet mondjuk csak egy 3 meccses rossz periódus a bajnokságban, amikor nem úgy jön ki a lépés, épp fáradtabbak, fásultabbak, és akkor is ugyanígy bele tudnak nyúlni, akkor is nagyon fáj a -9 pont.

Attól még igaz, fos-szar a játékunk, de sok múlik ezen.

És még így is csak négy pont a hátrány, az a nem mindegy.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 20., vasárnap 2:56

Faust írta: Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.
Ez a legnagyobb faszsag. Hany bajnokságot matekoztak oda nekik amikor jobbak voltunk még a Cr korszakban is. Szoros bajnoki versenyfutásból szinte soha nem jöttünk ki jól az elmúlt 15 évben pedig rengeteg volt és ez nem véletlen. Vagy 7+ pontokat kell ráverni a barszára vagy esélytelen az egész teljesen mindegy mi éppen milyen szezont futunk.

Egyszer majd kibukik a dolog 100 éven belül addig ezt le kell nyelni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. április 20., vasárnap 0:28

mentamas írta:
ELSiete írta:

Mintha bárki is nemet mondott volna egy Mbappera, aki erős túlzás, hogy "csak egy futógép". Vagy majd Mbappe érkezése kizárta azt, hogy érkezzen egy irányító. :lol: Követni kellene a ti átigazolasi politikátokat, egy Olmoval valószínű sokkal jobban jártunk volna, afenébe Perez, miért csináltad?

Még véletlenül sem lehet az az opció, hogy a keret nagyrésze jóllakott és talán elhitték, hogy ha idén is kiteszik a mezt, az elég lesz. Én sokkal inkább ebben meg a megfaradt edzőben látom a sikertelenség okát és csak masodsorban abban, hogy Kroost nem pótoltuk. Mbappe érkezése gyümölcsöző lesz hosszútávon, ebben biztos vagyok. Az sem ártana ha nem lenne ennyi sérült, vagy 7 pontos előnyt nem olvasztanának le ennyire latvanyosan a bírók. Na de tudjuk ti most nagyon jók vagytok, de azért nem vagyunk olyan sokkal lemaradva így sem, nem?
Szerintem meg elsősorban Kroos hiánya miatt ilyen kilátástalan a játékunk. Másodsorban is Kroos visszavonulása miatt, sőt még harmadsorban is. Utána jön Nacho és Joselu távozása és nem helyettesítése. Magyarul én a vezetőséget hibáztatom, mert nem pótolták a távozó játékosokat meggyengítve ezzel a keretet. Mindennek a tetejébe még hoztak egy világsztárt egy olyan posztra, ahol duplán megvoltunk és ahol a legjobb játékosunk játszott. Ezzel kb csak megkavarták az álló sz.rt és nehéz helyzetbe hozták az edzőt. És akkor jön Ancelotti, mert veszíteni lehet, de ettől sokkal jobb focira képes a keret. Az igazságtalan az egészben az, hogy egyedül ő fogja megszívni a szezon végén. Én emiatt tartottam ki eddig mellette, de az Arsenal elleni kilátástalan játék már nekem is túl sok volt.
És a vicces az egészben az, hogy még így is simán vezethetnénk a bajnokságot, ha a bírói szövetség nem folytatna nyílt harcot ellenünk. Meg lehet számolni, hogy hány meccs ment el a tevékenységük miatt. (És itt csak a mi meccseinkről beszélek)
Ha meggyozo, goleros jatekunk lenne.., barmelyik szervezet foltathatna nyilt harcot ellenunk..
Ezen felul osztom amit irsz.
Szamomra nem mentseg a birok tevekenysege..
Szar? Kurvara szar!
De lehetett volna meccseket leuralva sok golt lőni.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 20., vasárnap 0:22

ELSiete írta:
rikko írta:

Ehhez képest azért jól hozta a kupákat.
El lett baszva az igazolási szezonotok.
Hoztatok egy Futógépet, ahelyett, hogy agyat vettetek volna a sok izom közé...
Kb 1 emberen múlik ez a szezonotok.
Wirtz vagy egy másik mélységi irányító, kb ennyi.
Mintha bárki is nemet mondott volna egy Mbappera, aki erős túlzás, hogy "csak egy futógép". Vagy majd Mbappe érkezése kizárta azt, hogy érkezzen egy irányító. :lol: Követni kellene a ti átigazolasi politikátokat, egy Olmoval valószínű sokkal jobban jártunk volna, afenébe Perez, miért csináltad?

Még véletlenül sem lehet az az opció, hogy a keret nagyrésze jóllakott és talán elhitték, hogy ha idén is kiteszik a mezt, az elég lesz. Én sokkal inkább ebben meg a megfaradt edzőben látom a sikertelenség okát és csak masodsorban abban, hogy Kroost nem pótoltuk. Mbappe érkezése gyümölcsöző lesz hosszútávon, ebben biztos vagyok. Az sem ártana ha nem lenne ennyi sérült, vagy 7 pontos előnyt nem olvasztanának le ennyire latvanyosan a bírók. Na de tudjuk ti most nagyon jók vagytok, de azért nem vagyunk olyan sokkal lemaradva így sem, nem?
Szerintem meg elsősorban Kroos hiánya miatt ilyen kilátástalan a játékunk. Másodsorban is Kroos visszavonulása miatt, sőt még harmadsorban is. Utána jön Nacho és Joselu távozása és nem helyettesítése. Magyarul én a vezetőséget hibáztatom, mert nem pótolták a távozó játékosokat meggyengítve ezzel a keretet. Mindennek a tetejébe még hoztak egy világsztárt egy olyan posztra, ahol duplán megvoltunk és ahol a legjobb játékosunk játszott. Ezzel kb csak megkavarták az álló sz.rt és nehéz helyzetbe hozták az edzőt. És akkor jön Ancelotti, mert veszíteni lehet, de ettől sokkal jobb focira képes a keret. Az igazságtalan az egészben az, hogy egyedül ő fogja megszívni a szezon végén. Én emiatt tartottam ki eddig mellette, de az Arsenal elleni kilátástalan játék már nekem is túl sok volt.
És a vicces az egészben az, hogy még így is simán vezethetnénk a bajnokságot, ha a bírói szövetség nem folytatna nyílt harcot ellenünk. Meg lehet számolni, hogy hány meccs ment el a tevékenységük miatt. (És itt csak a mi meccseinkről beszélek)

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. április 20., vasárnap 0:19

Félek, jövőre hasonlóan marad minden. HA lesz uj edzo lehet uj boost uj felallas uj taktika, de sajna szerintem itt a fejetol buzlik a hal.
Elmult napok hireit olvasva (sosem hiszek semminek, csak ami megvalosul) , nem nagyon keszbuj igazolas, Perez most tamogatja a legjobban Carlot…
Felek jovore is szomoru evunk lesz.. ket szelsohatved, egy verbeli csatar, egy jobb szelso, egy okos kkp mindkepp kellene..
Utobbi napok alapjan, jovore is nezhetjuk ezt az otlettelen akarmit.. es duhonghetunk a tv elott es itt a forumon..
Nem latok jelenleg fenyes jovokepet. De legalabb stadion van! es mez eladas.., de ha eredmeny nem lesz lehet mez eladas sem, mert az uj generacio majd vesz dzsamal meg rafi mezeket..

btw ezeknek ismer sikerult forditaniuk… 90+8…

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 20., vasárnap 0:05

Pontosan. Epp akartam irni de aztan elengedtem. Ha nem egy tamadni keptelen, szervezetlen, nyomorult ivelgetos fos a jatekunk, nem a birokon mulott volna egyszer sem. Persze lehet ezzel takarozni.

rikiramos

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. április 19., szombat 23:58

ELSiete írta:
rikko írta:

Sok mindenben egyetertek, igazad van.
De attol mar a hatamon felall a szőr, hogy birok, es pontokat vettek el tőlünk, ha jol jatszanank, golokat termelnek, nem 1-1 elvett gol miatt kellene idegeskednunk, hanem 4:1 helyett 2:1 es akkor is nyertunk…. Igaz szopattak a birok, de senki nem mondta, hogy ne rugjunk tobbet, ne legyenek sikeres akcioink.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 23:14

rikko írta: Keret alapján simán jobbnak tűnik a csapatod... Viszont ez egy csapatjáték.

Már a szezon elején sokan írták itt is, hogy jó-jó, hogy jött a teknőc, de nem lesz ész aki majd intézi a kp-t.
Ez eddig be is jött.
Közben Vini két bites agya is elment amikor bukta a lasztit, Bellingham is inkább a pofájával tűnt ki és ez kb elég is volt.
Holott még nincs lefutva ez a szezon.
Az ész kérdése szezon elején tényleg kérdőjeles volt, de ott is inkabb az edzo miatt, mert Ceballost nem akarta használni és Gulert sem a posztján próbálgatta (igazából a mai napig nem). Súlyos hónapokat veszítettünk el ezzel, hogy Valverdevel meg Tchuamenivel ívelgettunk, akik ebben nem jók. Kellet egy kis idő míg rajott Ceballos kezdő alapanyag és bár Kroost nem tudja pótolni, de a labdát letudja osztani. Mostanra sérülés miatt megint kiesett, a pontok sem jönnek, a BLből is kint vagyunk. Az edző dolga, hogy az aktualis keretre szabja a jatekot. Neki ez nem sikerült, nálatok Flicknek igen. Nem Mbappe problema, hanem Carlo + a megfáradt keret. Új impulzusokkal jövőre bízom benne más lesz.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 19., szombat 23:01

ELSiete írta:
rikko írta:

Szerintem Robinho
Még szerencse, hogy nem Real legendaként emlegetjük. Ezek a brazilok néha rossz úton járnak, nemde?
Nem a legokosabb nép az fix.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 19., szombat 23:00

Keret alapján simán jobbnak tűnik a csapatod... Viszont ez egy csapatjáték.

Már a szezon elején sokan írták itt is, hogy jó-jó, hogy jött a teknőc, de nem lesz ész aki majd intézi a kp-t.
Ez eddig be is jött.
Közben Vini két bites agya is elment amikor bukta a lasztit, Bellingham is inkább a pofájával tűnt ki és ez kb elég is volt.
Holott még nincs lefutva ez a szezon.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 22:55

rikko írta:
ELSiete írta:
Megerőszakolt? Az nem Dani Alves volt? :lol:

Ezeknek tényleg mindent szabad.

https://x.com/JohnHonesty__/status/1913 ... qUDCw&s=19
Szerintem Robinho
Még szerencse, hogy nem Real legendaként emlegetjük. Ezek a brazilok néha rossz úton járnak, nemde?

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 22:54

rikko írta:
Galacticos írta:
Idegenbe leszunk es a Don elegge ellenunk van. :lol:

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 19., szombat 22:46

ELSiete írta:
rikko írta:

Sorry, "csak" megerőszakolt valakit.
Igaz nem bizonyították be, ahogy a mi Negreira ügyünket sem.

Szerintem Robinho

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 19., szombat 22:23

rikko írta:
Galacticos írta:
Idegenbe leszunk es a Don elegge ellenunk van. :lol:

Örömmel olvastam a nagyrabecsült hozzászólásaidat, amíg bele nem futottam abba, hogy Wirtz mélységi irányító…

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 19., szombat 21:26

rikko írta:
Steve írta:

Bappe mikor “pedofilkodott”, hogy a szerzőt idézzem?!

Ezt hol és ki , mikor bizonyította be?
Sorry, "csak" megerőszakolt valakit.
Igaz nem bizonyították be, ahogy a mi Negreira ügyünket sem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 19., szombat 21:22

Jó buli lehetett a barsza meccs csak neten tudtam követni. :lol:

Egyszer 50 ev múlva amikor fabrizio is megdöglött már úgyis kibukik ez a sok szar amit csinálnak. Addig elkell tűrni azt a pár szezont amikor ők vannak a jobbik felén. :mrgreen:

Bappé meg már csak azért sem erőszakolt kislányokat mert a transzikra bukik. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: