wZoLee7 írta:
Én csak azt nem értem hogy lehet Viniciusért ennyire rajongani. Az elejétől kezdve irritált a grimaszaival meg a mutogatásaival, csak volt teljesítmény mellette. Mostanra mi maradt? Balhé a bírókkal. Balhé az edzővel. Balhé a társakkal. Közönség hergelés. Pofákat vágás minden elbaszott helyzetést, eladott labdák után nem fut, kineveti magát lassan még a kihagyott 11-esek után is. Képtelen vagyok megérteni, hogy lehet ezért rajongani, kerek perec kijelentem, alig várom, hogy eladjuk ezt az embert mert a legkevésbé sem méltó a csapatunkhoz, ezt idén bebizonyította. A kedvenc jelenetem pár meccsel korábbról amikor elszórakozta a labdát és a középcsatárban álló MBappe sprintelt vissza védekezni mikozben mutogat a brazilnak h fusson már. Aztán csodálkozunk ha Jude meg egy ideg minden meccsen ugye? Az egész brazil utánpótlást megfertőzte a Neymar kór amikor bejött neki az élet. Csak van aki felismerte, hogy a foci kell h az első legyen, valaki meg nem. Vinicius olyan tehetséget húz le a klotyón a viselkedésével amivel mások mindent is elérnének. Pár éve még vigyorogva futotta meg az összes védőt, akár kettőt egyszerre, hogy aztán mikor beérték végre egy csellel megszopassa mindet, ma már le sem tudja futni a védők nagy részét. Mind ezt sikerült elérni 24 évesen. Neki egy kemény edző kell, komoly szabályok, meg fejben egy hard reset, különben jön egy jó nagy lejtmenet ami végén Ő lesz a következő Neymar
Ha hátralépsz egyet és megnézed tiszta fejjel, gyakorlatilag pont ugyan azt írtuk le mindketten. A különbség az, hogy én el vagyok könyvelve Vini rajongónak.
Létezik olyan, hogy csordaszellem. Aki pedig nem tart a csordával, azt nem értik a többiek. Én sok mindenben nem megyek együtt a csordával, de szeretek itt lenni. Ha ez baj, akkor ennek van módja. De amit tudni kell, én ugyan úgy végignézem a meccset akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha Vini nem játszik, akkor is, ha a rosszul játszunk. Örülök Rodrygo, Mbappe, vagy LV góljának, és fogom a fejem, mikor Vini odaáll a tizenegyeshez, aztán még jól rá is csapok a homlokomra, mikor fölé lövi, de nem kapok agylobbot, mikor elhúzza a száját és kilóg mind a 32 foga, mert Ronaldinhora sem hittem azt, hogy mindig nevet, csak mert olyan volt a száj-/fogszerkezete.
Ha az, hogy annó kimondtam, hogy egy ügyetlen Vini is hasznosabb egy rehabos Hazardnál rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy kimondom, hogy egy hasznos, nem előretolt, hanem a vonalra visszarakott, nem a gólra, hanem a gólpasszra játszó Vini rohadt hasznos lenne a csapatnak, rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy szerintem Vini jobb, mint Rodrygo a bal oldalon, mert Rodrygo még akkor sem tudott folyamatosan jó játékot hozni, mikor Vini nem volt, rajongás, akkor vállalom. Ha az, hogy azt mondom, hogy arra a támadóra, aki 5-ször szereli az ellenfél játékosait és az egyikből gólt is szerez ne mondjuk már, hogy ácsorgott egész meccsen, rajongás, akkor vállalom. Én magamra úgy tekintek, mint Real Madrid szurkoló, nem mint valamelyik játékos rajongója. Szerintem a csapat, a Real Madrid, egy jól funkcionáló Vinivel sokkal többet nyer, mint nélküle. De persze ez csak egy vélemény és addig nem derül ki, míg el nem megy innen.
ELSiete írta:
Esélytelen az eladása, ha úgy vesszük ez az első igazán rossz szezonja, de tavaly meg aranylabda szint volt. A ket brazil Perez kedvence + nagy névnek is számít már, az ilyenektől Perez mindig nehezen vált meg. Balet is össze vissza pakolgatta, amikor már láttuk, hogy nem akar itt játszani, Hazardnak is engedte, hogy a Sanitasba élje az életét, Vinitől sem egy rossz szezon után fognak megvalni. Főleg miután az aranylabda és rasszizmus ügye miatt is 100%ig beálltunk mögé.
Számomra, mint ""rajongó"" számára egyébként ez is érdekes. "Igazán rossz szezon"-nak számít, ha gólokban és gólpasszokban top2 (TM-et vettem alapul, amibe természetesen bele lehet kötni) a csapaton belül. 20/14 eddig a két mutató. Tavaly 25/12 volt a vége, bár idén már most kb 500 perccel többnél jár.