Jól írod, a sok BL győzelme mellett. Ha Alonsonak is lenne 10+ éves tapasztalata és pár BL győzelme, akkor nem ezt írnám. De eddig csak ennyi alapján lehet megítélni a teljesítményét a BL-ben.nzooli93 írta:
Nem szeretem ezeket a kiragadott dolgokat. Minden edzonek van kudarcos szezonja, döntője,parharca. Senki se nyer mindig. Ezek alapjan tud fejlődni (mar amelyik akar meg tud)
Carlonak is a sok bl gyozelem mellett volt elbukott bl dontoje is. Ráadásul egyik 3-0as előnyről. Rossz Evertonokban volt,mikor esélyt adtunk neki újra. Ha ott azt a korszakot nézzük,meg hogy nálunk hogy tavozott,semmi se mutatott arra,hogy ilyen jo lesz. Jo lett.
Mourinho eloszor itt egy csufos elclasicoba futott bele.
Carlonak is megvoltak az eleg gyenge rangadói is, amellett,hogy nyert is nagyokat.
Ne feljunk mar ennyitol a valtozastol. Ha meg nem jon be,majd tovább lépünk abból is.
Tudom az ismerős dolog mindig jobb, mégha rossz is,mint az ismeretlen új. De muszaj merésznek lenni. Egesz idényben a langyos tutit bokdoste Carlo is,lattuk hova futott ki.
Ez így igaz, de ez attól még nem egy érv Alonso mellettELSiete írta: Mondjuk Carlo nem egy szezonos edző, mégis bucira tudja verni az Arsenal vagy a Barcelona.

Szerintem a hiányposztok befoldozása a kulcs ahhoz, hogy jövőre egy sikeres szezont hozzunk. Ülhet itt bárki a padon, ha ez nem történik meg.