A személyeskedésedben nemcsak stílustalan vagy, de nem is mondasz igazat.
Tudjad, hogy én akárhol dolgoztam, soha nem küldtem előre semmit, pláne nem leiratot vagy anyagot sem hatalomnak, sem másnak. Pláne nem Magyar Nemzetnek.
Tudom, hogy nem könnyű szembesülni azzal, amikor valaki nulláról épít fel egy csatornát, amit emberek önként támogatnak.
Amikor te az Átlátszónál voltál, még azt is külön meg kellett kérni az olvasóktól, hogy ne miattad ne támogassák az oldalt:
„Ha Te is azok közé tartozol, akik Hont András miatt nem akarják az Átlátszónak adni az adójuk 1%-át, arra kérlek, hogy gondold ezt át egy pillanatra…”
Nem bántásból idézem. Csak hogy lásd: köztünk valódi különbség van. És őszintén kívánom neked, hogy egyszer te is megtapasztald, milyen a nulláról felépíteni valamit támogatás és biztonsági háló nélkül.
Köszönöm a kommented, de épp ez alapján súlyosabb aggályok is felmerültek bennem, mint korábban.
Mert amit írtál, az alapján a rendelkezésre álló két órában fontosabb volt leiratot és részleteket küldeni Orbánéknak, mint hogy a saját közönségetek időben lássa az interjút?
Ez őszintén kérdezem: miért?
És ezek után az alábbi kérdések is elkerülhetetlenek:
1. Pontosan mit kellett ezen az interjún két órán át vágni vagy szerkeszteni?
2. Felmerült, hogy az interjú élőben menjen?
3. Orbán Viktor megkapta előre a kérdéseket?
4. Volt-e bármilyen kérés a stábja részéről, hogy valamit hagyjatok ki?
5. A Telex, a 444, a Partizán is megkapták előre a leiratot vagy részleteket? Mert ha nem, az „minden orgánum” kitétel elég félrevezető.