Egy centit nem kívánom Hontot mosdatni, szerintem benne volt a kommentemben hogy mit gondolok a függetlenségéről.swfan írta:Ha a miniszterelnök a képedbe hazudik, és te egy valamirevaló, pártatlan újságírónak tartod magad, akkor igenis dolgod, hogy erre rámutass.Rabiosa írta:
Ellenben azt tartom, hogy az interjút készítő riporternek nem szabad ilyen jelleggel reagálnia az alany válaszaira. Meg lehet próbálni, Gulyás rendszeresen ezt csinálja, azonban volt is már ebből több kudarca is, ha hamar felbaszod az alanyodat, sarokba kényszeríted, abból az interjúból lófasz nem lesz, csak védekezni fog végig és nem mond semmit.
Ha végignézted, egyébként kérdezgetett vissza dolgokra, de nyilván nem tolta túl mert akkor baszhatja, ki se engedik az interjút ha olyat kérdez ami nagyon kínos helyzetbe hozza.
Az tény hogy nem az "elvárt" kőkemény interjú volt, de pont a felemlített pár nappal ezelőtti indexes promo interjú után az nincs képben aki nagyon mást várt.
A klasszik rádiós alákérdező interjúkhoz képest így is értelmesebb volt szerintem, már csak a felvetett témák alapján is.
Az előző kommentben leírtam én miért gondolom pozitívnak, a tartalmán felül.