csababarca írta:
kiserik írta:
Csacsiságokra nem szoktam reagálni, de ez felvetett számomra egy érdekes kérdést: szerintetek mi lenne, ha 26-ban ez az eredmény születne a mandátumok eloszlásában:
Tisza: 94 mandátum
Fidesz: 88 mandátum
MHM: 10 mandátum
DK: 8 mandátum?
Balhé, mert ez 200 mandátum, és csak 199 parlamenti hely van.

Jogos
Akkor vegyünk el bárhonnan egyet, mondjuk az MHM-től. A kérdés akkor is érdekes:
Tisza: 94
Fidesz: 88
MHM: 9
DK: 8
A lényeg az lenne, hogy szerintetek mi lenne, ha a Tisza legyőzi a Fideszt, de nincs meg a 100 mandátuma? Mert ugye itt tényként van kezelve, hogy ha Fidesz nyer és nincs 100 mandátuma, akkor egyértelműen kisegíti majd az MHM egy koalícióval, hiába tagadják ezt most.
nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Ki-ki? Mindenki. Nem tűnt fel, hogy lassan minden orosz propagandának van beállítva?
Azt hittem, alapja is lesz az állításodnak. Szóval nem tudsz példát hozni arra, hogy ezek a vélemények mikor és kik által lettek orosz propagandának nyilvánítva.
kiserik írta:
Tehát vagy orosz propaganda, vagy atomháború. Lehet válogatni.
Vagy most már nyilvánvaló, hogy végig azoknak volt igaza, akik azt mondták, gazdaságilag kell Oroszországot összeroppantani, jobb belátásra bírni, és pl. durván büntetni azokat, akik haszonszerzés céljából, illegálisan megkerülik a szankciókat. Legyen az orosz, amerikai, ukrán, német, stb. Talán mégsem voltak annyira hülyék ezek a libsik, hogy ezt az utat választották már a legelején.
Egyelőre beszélgettünk, úgy gondolom. Te sem hoztál mindenféle cikkeket, hogy ki hol és mikor mondta, amit Te gondolsz, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor majd keresek ezekre példát. Szerintem még itt a fórumon is fogok találni
A szankciók meg olyan jól működnek, hogy sehogy. Legyen az "libsi" vagy bárki, egy szint fölött már semmi sem számít, csak a profit. Nézz meg pár videót, ahol bemutatják a mai Oroszországot. Minden is van. Vagy elég megnézni, hogy kik szerzik be az orosz eredetű energiahordozókat? Ugyan úgy ott vannak a szankciópárti "libsik", mint bárki más. De azt a kérdést is fel lehetne tenni, hogy ki büntesse meg azokat, akik megkerülik a szankciókat?
Realista24 írta:
csababarca írta:
Balhé, mert ez 200 mandátum, és csak 199 parlamenti hely van.
Amúgy mi lenne, koalíció a haverjaidnak meg Gyurcsánynak a Fidesszel.
Viszont ha jól tudom, a győztesnek a joga kormányt alakítania. Ha az a Tisza, akkor neki. Tehát a kérdés, hogy ilyen esetben az ország vezetésének és megújításának érdekében leállna e a Tisza valakivel egyezkedni, vagy megpróbálná a kisebbségi kormányzást?