Azt a tényt elfelejtetted leírni, hogy a City leolvadt egyik napról a másikra, de szinte soha nem látott módon.cart írta:Ezt az állítást a tények igazolják, Slot egyből bajnok lett ugyan azzal a kerettel úgy hogy beépítette az embereket mint Gravenberch és Szoboszlai akiket Klopp vitt oda de nem tudott veluk mit kezdeni. Plusz kirakta Nunezt aki Aston Villa szintű támadó de évekig fix kezdő volt.R. Carlos írta:
Ezt te sem gondolod komolyan, mármint az utolsó mondatot. Az érkezése előtt szarba sem voltak, aztán 3 BL döntőt játszottak vele és BL-t is nyertek, meg vagy 30 év után bajnokok lettek.

Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha egy Real Madrid keres ilyen kerettel, azért fix minimum átgondolja.BlancoMark írta: Viszont Kloppo nem azt mondta, hogy abbahagyja a klubedzoskodest?
- BlancoMark
Klopp eddig mindenhol a szarbol epitett varat, most mi lenne ha vegre egy varral kezdene alapbol? Adnam nagyon, Alonso hadd fejlodgessen es gyujtson tapasztalatot meg par evig.
Viszont Kloppo nem azt mondta, hogy abbahagyja a klubedzoskodest?
Viszont Kloppo nem azt mondta, hogy abbahagyja a klubedzoskodest?
Ezt az állítást a tények igazolják, Slot egyből bajnok lett ugyan azzal a kerettel úgy hogy beépítette az embereket mint Gravenberch és Szoboszlai akiket Klopp vitt oda de nem tudott veluk mit kezdeni. Plusz kirakta Nunezt aki Aston Villa szintű támadó de évekig fix kezdő volt.R. Carlos írta:Ezt te sem gondolod komolyan, mármint az utolsó mondatot. Az érkezése előtt szarba sem voltak, aztán 3 BL döntőt játszottak vele és BL-t is nyertek, meg vagy 30 év után bajnokok lettek.cart írta: Kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni a kerettel Klopp aki ilyen Milner,Henderson,Robertson szintű favagokhoz szokott. A Liverpoolnal is megbukott amikor kicsit kreatívabb játékosokból kellett volna csapatot építeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2025. április 18., péntek 12:38-kor.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Tehát ilyen papucs edző kell ide mint Solari vagy egy kezdő Alonso aki örül ha van nagyobb munkája? Mert ha tényleg ez van, és Perez nem adja fel ezt a "zsarnokságot" akkor tényleg ne is álmodjunk Kloppról vagy akár Zizouról se...wZoLee7 írta: Kloppot csak akkor szabad és Ő maga is csak akkor jönne, ha mindent a kezébe adnak. Ő mondja meg kik mennek és kik maradnak, ahogy azt is kit igazolunk le. Lehet megint bevetné az okosságokat mint a poolnál ahol egy rendszer dobta ki a neveket Ők meg leigazolták. Neki teljes irányítás kellene amit szerintem mi egy edzőnek sem adunk meg. Persze azt még sosem láttuk, mit tud egy elite kerettel, de számomra Ő az a tipus aki sokkal jobban működik az underdog keretekkel ahol mindenki beáll a sorba és beleteszi a munkát. Ha Perez hajlandó megadni neki a full irányítást és ha Klopp azt mondja Vinicius nem dolgozik szar a hozzáállása adjuk el és eladjuk, akkor legyen Klopp. De szerintetek kapna ilyen szintű hatalmat?
Az ideális dolog az lenne ha leülnének a vezetőségben és eldöntenék hogy hoznak egy olyan edzőt akiben teljes mértékben megbíznak és engednek a kéréseinek és pénzt csinálnak abból akire nincs szükség és megteremtik a pénzt arra aki kell
Csak gondolom félnek hogy pénztől esünk el ha nem látják a szurkolók vinit, vagy hogy nem mbappe kezd minden meccsen.... De sztem azon a ponton vagyunk hogy szép játékra és trófeákra van kiéhezve a publikum nem pedig nagy nevekre hogy gladiátorkodjanak....
szuperliga.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom valami spanyol postásRealista24 írta:Az ki?petiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Szerintem ez nem is kérdéses.
Fölösleges a többi találgatás![]()
Klopp kell.
Xabi majd jöhet ha klopp lerakta a mourinho 2.0 alapot
ZIDANE
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Fèlre ne èrts, én adnám mert unalmas amit az elmúlt 10 évben jatszunk, leszámítva 1-2 gyémántos idoszakot.Remy írta:Pont rajta mulott igen, hogy 200 ponttal csak ezustermet nyert.mexes írta: Aztán ha 5 év alatt 2 bajnoki címet nyer Klopp, meg 1BLt, akk majd szavatokat ne felejtsètek, hiszen bőven elég hogy gegenpressingel a csapat és cserél az edző a 60.percben![]()
BLt meg tudjuk miert nem nyert tobbet.
Imádom a direkt focit, gyűlölöm az unalmas posession, hiba kerülő fost. Szóval én élem ha jön.
Ettől függetlenül a sorminta alapján mindig második, és az itt már ugye kevés.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont rajta mulott igen, hogy 200 ponttal csak ezustermet nyert.mexes írta: Aztán ha 5 év alatt 2 bajnoki címet nyer Klopp, meg 1BLt, akk majd szavatokat ne felejtsètek, hiszen bőven elég hogy gegenpressingel a csapat és cserél az edző a 60.percben![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mekkora esély lenne hogy Klopp visszatér?
Épp hogy visszavonult, pihenőre ment és pont a legnagyobb elvárásokkal rendelkező klub hívná. Korlátozva lenne az igazolásokba is és szerintem max 3 éve lenne, ő pedig inkább hosszú távon gondolkodik.
Semmi esélyt nem látok rá, de megnézném nálunk.
Egy Atleticoba hamarabb tudnám elképzelni, ők sokkal jobban kompatibilisek vele.
Épp hogy visszavonult, pihenőre ment és pont a legnagyobb elvárásokkal rendelkező klub hívná. Korlátozva lenne az igazolásokba is és szerintem max 3 éve lenne, ő pedig inkább hosszú távon gondolkodik.
Semmi esélyt nem látok rá, de megnézném nálunk.
Egy Atleticoba hamarabb tudnám elképzelni, ők sokkal jobban kompatibilisek vele.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Aztán ha 5 év alatt 2 bajnoki címet nyer Klopp, meg 1BLt, akk majd szavatokat ne felejtsètek, hiszen bőven elég hogy gegenpressingel a csapat és cserél az edző a 60.percben

-
Ezt sokadjara hallom. Xabi Alonso miert "haver"? Kivel haver?hunmadridista írta: Ide megint egy keménykezű edző kell, nem "haver"...nehogy mégjobban meginduljunk a lejtőn...
Kloppot favorizálom én is!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ide megint egy keménykezű edző kell, nem "haver"...nehogy mégjobban meginduljunk a lejtőn...
- ateeemadrid
Ha bármi esély van Kloppra, egy percig nem gondolkoznék. Sztem tökéletes lenne ide, ezzel a kerettel.
-
Lehet Pep is elérhető lesz a szezon végén

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez egy veszélyes elíráspetiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Fölösleges a többi találgatás

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az ki?petiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nálam Xavi Alonso a befutó
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ezt te sem gondolod komolyan, mármint az utolsó mondatot. Az érkezése előtt szarba sem voltak, aztán 3 BL döntőt játszottak vele és BL-t is nyertek, meg vagy 30 év után bajnokok lettek.cart írta: Kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni a kerettel Klopp aki ilyen Milner,Henderson,Robertson szintű favagokhoz szokott. A Liverpoolnal is megbukott amikor kicsit kreatívabb játékosokból kellett volna csapatot építeni.
Az első fele a hsz-ednek pedig pont azt mutatja mennyire jól kezelte azokat a játékosokat, akik alapvetően vesztes kaliberek. A legnagyobb sztárjuk Salah. Már bocsánat és ez lehet valakinek nem fog tetszeni, de ő nálam közel sem világsztár. Egy jó számokat produkáló, átlagos támadónak tartom. Ilyenből nem egy van a kontinensen, csak valaki 1 szezont bír, valaki 3-4-5 szezont. Ő viszont Salah és Mané játékát, egy jó taktikával felerősítette és a rendszer játékosaiként őket csúcsra járatta a BL-győzelemmel.
Annak ellenére, hogy itt más képességű játékosok vannak, itt is tudna rendszert találni, ami működne, ugyanis a nyilatkozatok alapján pont az igazi taktika hiánya a probléma a játékosok szerint.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kloppot csak akkor szabad és Ő maga is csak akkor jönne, ha mindent a kezébe adnak. Ő mondja meg kik mennek és kik maradnak, ahogy azt is kit igazolunk le. Lehet megint bevetné az okosságokat mint a poolnál ahol egy rendszer dobta ki a neveket Ők meg leigazolták. Neki teljes irányítás kellene amit szerintem mi egy edzőnek sem adunk meg. Persze azt még sosem láttuk, mit tud egy elite kerettel, de számomra Ő az a tipus aki sokkal jobban működik az underdog keretekkel ahol mindenki beáll a sorba és beleteszi a munkát. Ha Perez hajlandó megadni neki a full irányítást és ha Klopp azt mondja Vinicius nem dolgozik szar a hozzáállása adjuk el és eladjuk, akkor legyen Klopp. De szerintetek kapna ilyen szintű hatalmat?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Csak két dolog ami fúrja az oldalam:
A RM mindenkori edzőjével szemben az elvárás hogy eredményes és látványos játék legyen. Carol alatt idén egyik sem volt innen nem kérdés hogy game over.
Másfelől a korábbi évek sikerei elvakitottak mindenkit és ráadásul el is kényelmesedett mindenki. Ebben vastagon benne van Perez papa és a board amiért nem hoztak megfelelő döntéseket a keret menedzsmentel kapcsolatban és igaz az edzői stábra is mert a régi receptet erőltették akkor is amikor már más alapanyagok voltak az asztalon. Erre rájön még egy egy rakás szentimentális alapú döntés mindkét részről és ott vagyunk ahol a part szakad. A hab a tortán hogy egyszerű mezei szurkolók látják az ordító hibákat (és látták előre pl. Kroos nincs pótolva és nem lesz olyan csapatzsuga ami ezt kompenzálni tudja) de az illetékesek csodaváró üzemmódban kapcsolatak. Aztán meg jöttek. A pofonok egymás után de csak nem akar felébredni senki.... Szomorú. Ide most súlyos döntések kellenek és belecsapni a lecsóba ha szebb jövőt akarunk a csapatnak.
A RM mindenkori edzőjével szemben az elvárás hogy eredményes és látványos játék legyen. Carol alatt idén egyik sem volt innen nem kérdés hogy game over.
Másfelől a korábbi évek sikerei elvakitottak mindenkit és ráadásul el is kényelmesedett mindenki. Ebben vastagon benne van Perez papa és a board amiért nem hoztak megfelelő döntéseket a keret menedzsmentel kapcsolatban és igaz az edzői stábra is mert a régi receptet erőltették akkor is amikor már más alapanyagok voltak az asztalon. Erre rájön még egy egy rakás szentimentális alapú döntés mindkét részről és ott vagyunk ahol a part szakad. A hab a tortán hogy egyszerű mezei szurkolók látják az ordító hibákat (és látták előre pl. Kroos nincs pótolva és nem lesz olyan csapatzsuga ami ezt kompenzálni tudja) de az illetékesek csodaváró üzemmódban kapcsolatak. Aztán meg jöttek. A pofonok egymás után de csak nem akar felébredni senki.... Szomorú. Ide most súlyos döntések kellenek és belecsapni a lecsóba ha szebb jövőt akarunk a csapatnak.