Néha kell egy reset ha nagyon félre mennek a dolgok. Mourinho se volt tipikus RM edző alapanyag és ő is rendszer vagy projekt edző ha azt vesszük aztán kellett mint egy falat kenyér anno. Klopp is hasonló boostot tudna adni szerintem és pont egy projekt edző képes egy ilyen keret hiányosságait kezelni (pl. ha idén Klopp lett volna az edző Kroos hiánya se érződött volna ennyire mert szervezett kp játékkal kompenzált volna sok mindent).Jester írta:LOL felejtsétek el KloppotR. Carlos írta: Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell.![]()
Ő egy klasszikus projectedző, határozott játékstílussal.
A mostani sztáredzőknek majdnem mind van valamilyen kiforrott stílusa. A Realnál gyakori, hogy világsztárok egyéni kreativitása dönt el meccseket, Klopp viszont egy "csapatként lélegző" gépezetben hisz. A klub gyakran preferálja az olyan igazolásokat, amik nem mindig illeszkednek a menedzseri elképzelésekbe. Klopp jobban szeret önfeláldozó, "megdolgozott" csapatot építeni, nem feltétlenül csak sztárokból.
A Real Madridnál az eredmények azonnal kellenek, nincs idő hosszú építkezésre. Klopp pedig Liverpoolban is csak 3-4 év után kezdett trófeákat nyerni.
Felzabálná az itteni közeg.

Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
-
Igy mar ertelek.Jester írta:Nálam a projectedző egy dicséret, nem lekicsinyítő jelző. Inkább a Real Madrid az aminek el kellene gondolkodnia azon, pontosabban Pereznek, hogy mit szeretne: igazolni mindig világsztárokat és ahhoz keresni valamilyen egotrénert, aki sokkal inkább a keretmenedzselésben jártas vagy keresni egy markáns stílussal rendelkező edzőt.Meg mi a baj azzal, ha valaki projektedzo? Felolem barmilyen jelzot aggathatsz a leendo edzore, ha kepes a mostani semmibol egy elkepzeles (=projekt?) alapjan valamit faragni es elorelepunk.
A baj az, hogy a Real Madridhoz talán mindig is az előbbi illett, viszont ez kihalófélben van.
Szerintem itt az ido Pereznek is belatni, hogy ami az elozo tizenpár év keretének fekudt, az most nem fog menni, es a mas alapokkal es skillsettel rendelkezo kerethez egy mas alapokkal es skillsettel rendelkezo edzo kell.
A mostani csapat is tele van vilagsztarokkal, viszont a profiljaik es a koruk egyszeruen nem birja el, hogy ennyire strukturalatlanul legyenek palyara kuldve hetrol hetre. Szerintem ebbol Xabi lesz, de en egy Kloppnak is orulnek.
Gyakorlatilag felolem mar a Bognar Gyuri is leulhetne a padra, csak tortenjen mar valami

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
forditva ulsz a lovon, pont az ellenkező iranybol nezed.Ezt a "rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon"-t ugy irod, mintha az elmult evtizedben semmit se nyertunk volna, mikozben ez lenne az arany generacionk egyetlen (vagy egyik utolso) eselye, hogy vegre felerjunk a csucsra.
nem szamit a tavalyi szezon, meg hogy ki mit nyert. A jelenlegi teljesítmény szamit. Az arsenal ellen nem a tavalyi forma fogja berugni a helyzetet. Sokan sokszor mondjatok, hogy mi vagyunk a real madrid, meg remontada, meg minden lozung a konyvbol.
hat pedig kozben pont ezt jelenti a real madrid: minden szezonban minden trofeaert harcban kell lenni, a cel minden trofeanak a begyujtese, MINDAMELLETT, hogy közben vilagsztarok, a vilag legjobb jatekosai szorakoztatjak a szurkolokat.
Szoval az edzo miatt, itt ujabb ev uszott el a levesbe minden egyes jatekos palyafutasabol, ahol igenis sokkal de sokkal tobbre lett volna kepes a csapat, jatekban, eredmenyekben, ha megfelelő sportszakmai dontesek szuletnek a szezon soran, de kb mindent, amit lehetett elbalfaszkodtak.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ezt a "rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon"-t ugy irod, mintha az elmult evtizedben semmit se nyertunk volna, mikozben ez lenne az arany generacionk egyetlen (vagy egyik utolso) eselye, hogy vegre felerjunk a csucsra.hehetheoriginal írta:ott a legutolso ovodas is latta,hogy mi lesz a leao vs vaszkez bulibol, csak a vilaglegjobb edzoje nem....nzooli93 írta: Nekem még a Milan elleni fajt nagyon, Barca elleni vereseg utan is annyira ment a duma, hogy javitunk, hogy 3at szoptunk egy Milan ellen otthon, akik olasz középmezőny kb. Akkor is csak meetingeltek Perezek Carloval 2 hetente.
ott is ki lehetett volna baszni.
osszel is ki lehetett volna baszni, az el clasicok utan is ki lehetett volna baszni, ez nem idoadas kerdese, egyszeruen ilyen ektelen balfasz hibakat nem kovethet el valaki, akinek edzoi papirja van.
es elkovette ujra es ujra es ujra es ujra, es semmi retorzio, rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon.
gratulalunk.
Attol, hogy van egy gyenge oszunk nezhetetlen jatekkal, amikor parszor extrakent bele is szaladtunk a kesbe, egy ertelmes vezetoseg se fogja kirugni az elmult 3 szezonban 2x is duplazo edzojet, foleg ha eredmeny szempontjabol nem veszes a lemaradas. (Mas az, amikor kinevezunk egy uj edzot, akirol hamar kiderul, hogy nem fog mukodni)
Nyilvan ha egesz szezont nezve nem latszik semmi fejlodes, folyamatosan elojonnek ugyanazok hibak, akkor meg kell valni az edzotol.
- nzooli93
Mondjuk az,hogy a Poolnal evek kellettek az nem Klopp hibaja volt. Mikor odament akkor olyan sztarok voltak a kezdők mint Lallana, Strurridge,Origi, Benteke.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Nálam a projectedző egy dicséret, nem lekicsinyítő jelző. Inkább a Real Madrid az aminek el kellene gondolkodnia azon, pontosabban Pereznek, hogy mit szeretne: igazolni mindig világsztárokat és ahhoz keresni valamilyen egotrénert, aki sokkal inkább a keretmenedzselésben jártas vagy keresni egy markáns stílussal rendelkező edzőt.Meg mi a baj azzal, ha valaki projektedzo? Felolem barmilyen jelzot aggathatsz a leendo edzore, ha kepes a mostani semmibol egy elkepzeles (=projekt?) alapjan valamit faragni es elorelepunk.
A baj az, hogy a Real Madridhoz talán mindig is az előbbi illett, viszont ez kihalófélben van.
Kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni a kerettel Klopp aki ilyen Milner,Henderson,Robertson szintű favagokhoz szokott. A Liverpoolnal is megbukott amikor kicsit kreatívabb játékosokból kellett volna csapatot építeni.
-
Miert vagy ebben olyan biztos?Jester írta:LOL felejtsétek el KloppotR. Carlos írta: Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell.![]()
A mostani sztáredzőknek majdnem mind van valamilyen kiforrott stílusa. A Realnál gyakori, hogy világsztárok egyéni kreativitása dönt el meccseket, Klopp viszont egy "csapatként lélegző" gépezetben hisz. A klub gyakran preferálja az olyan igazolásokat, amik nem mindig illeszkednek a menedzseri elképzelésekbe. Klopp jobban szeret önfeláldozó, "megdolgozott" csapatot építeni, nem feltétlenül csak sztárokból.
A Real Madridnál az eredmények azonnal kellenek, nincs idő hosszú építkezésre. Klopp pedig Liverpoolban is csak 3-4 év után kezdett trófeákat nyerni.
Ameddig nem lattuk Kloppot egy Realhoz hasonlo csapatnal/kerettel dolgozni, addig sztem ezek mind csak feltetelezesek es semmi alapjuk.
Azt latjuk, hogy eddig hol es mit csinalt, de abbol nem lehet egybol kovetkeztetni, hogy olyan helyzetben egyertelmuen felsulne, ahol meg nem lattuk.
Meg mi a baj azzal, ha valaki projektedzo? Felolem barmilyen jelzot aggathatsz a leendo edzore, ha kepes a mostani semmibol egy elkepzeles (=projekt?) alapjan valamit faragni es elorelepunk.
Nekem amugy mindegy kijon, mindenkiben van riziko, ahogy mindig is lesz. A mostani garnituranak viszont pont egy erosebb kezu, rendszert epito es a munkat megkovetelo edzore van szukseg, ezt a vak is latja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ram8nes 2025. április 18., péntek 9:44-kor.
- Galacticos
Mondjuk az akkori liverpool es a jelenlegi real kozott keretminosegben zongorazni lehet a kulonbseget.Jester írta: Klopp pedig Liverpoolban is csak 3-4 év után kezdett trófeákat nyerni.
En nem bannam, legalabba szart is kihajtana beloluk, plusz a fede cama tchou kozeppalyabol szerintem kimaxolna ami bennuk van.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
LOL felejtsétek el KloppotR. Carlos írta: Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell.

- hehetheoriginal
ott a legutolso ovodas is latta,hogy mi lesz a leao vs vaszkez bulibol, csak a vilaglegjobb edzoje nem....nzooli93 írta: Nekem még a Milan elleni fajt nagyon, Barca elleni vereseg utan is annyira ment a duma, hogy javitunk, hogy 3at szoptunk egy Milan ellen otthon, akik olasz középmezőny kb. Akkor is csak meetingeltek Perezek Carloval 2 hetente.
ott is ki lehetett volna baszni.
osszel is ki lehetett volna baszni, az el clasicok utan is ki lehetett volna baszni, ez nem idoadas kerdese, egyszeruen ilyen ektelen balfasz hibakat nem kovethet el valaki, akinek edzoi papirja van.
es elkovette ujra es ujra es ujra es ujra, es semmi retorzio, rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon.
gratulalunk.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezt viszont el kell fogadni, hogy év közben, egy BL és bajnoki győztes idény után nem fogod év közben kib.aszni a siker edződet, tiszteletből sem, illetve papíron akkor még mindenhol is álltunk, vártunk a sérültek visszatérésére, Mbappe 100%-os beillesztésére. Lehet intő jel volt, de megértem, hogy Perez hagyta kifutni a dolgot. Most viszont lépni kell, teljesen egyértelmű.hehetheoriginal írta:?még várjunk, idáig nem igazán volt oka az asztalra baszni, mert az eredmények jöttek
volt 2 el clasico.
Carlo Ancelotti has been urged to reconsider his future by his entourage. He’s NOT planning to resign yet.
Carlo will wait until the season end to decide with the club. The decision will be mutual and respectful, unlike his 2015 exit. Regardless, he’ll stay connected to the club in some capacity. @relevo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2025. április 18., péntek 8:57-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
Ancelotti van olyan név a fociban, és a klubnál is, hogy megvárják a szezon végét. Nem egy iderángatott, elejétől balfaszkodó Benitezről van szó.hehetheoriginal írta:?még várjunk, idáig nem igazán volt oka az asztalra baszni, mert az eredmények jöttek
volt 2 el clasico.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell. Ne jöjjön Xabi még most, mivel egy kibaszott erős, tapasztalt karakter kell ide, aki azt hozza, amit hehe említ. Jürgenben meg van ez és szerintem érezné is, hogy ez most a neki való kihívás. Vininek pont egy ilyen ember tudna odabaszni. Van egy karakter, van egy szenvedély, ami tekintélyt parancsol és a játékost magával ragadja. Szerintem az első rossz meccs/nagy reklamálás után képes lenne vagy 3 meccsre padra baszni a brazilt.
Imádom Xabit, ő volt a kedvenc játékosom, de most ne ő jöjjön.
Carlonak meg köszönök mindent, de ez most tényleg nem működik már. Szép volt 3 évig, és msot már nyomja le a szezont, de aztán a brazil ajánlatra induljon be.
Imádom Xabit, ő volt a kedvenc játékosom, de most ne ő jöjjön.
Carlonak meg köszönök mindent, de ez most tényleg nem működik már. Szép volt 3 évig, és msot már nyomja le a szezont, de aztán a brazil ajánlatra induljon be.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2025. április 18., péntek 8:52-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- nzooli93
Nekem még a Milan elleni fajt nagyon, Barca elleni vereseg utan is annyira ment a duma, hogy javitunk, hogy 3at szoptunk egy Milan ellen otthon, akik olasz középmezőny kb. Akkor is csak meetingeltek Perezek Carloval 2 hetente.
- hehetheoriginal
?még várjunk, idáig nem igazán volt oka az asztalra baszni, mert az eredmények jöttek
volt 2 el clasico.
thereisonly1ronaldo
-
Ezzel még várjunk, idáig nem igazán volt oka az asztalra baszni, mert az eredmények jöttek. OK, vágtunk ki már edzőt a játék képe miatt, de a BL győzelem az BL győzelem.hehetheoriginal írta:De már az elnöknek se, az se találja.
Viszont ha most nyáron nem fújnak ébresztőt, nem tömködik be a keretben már évek óta tátongó lyukakat, és nem hoznak egy modernebb felfogású, a mai fizikális focit jobban értő edzőt, akkor bizony a vezetőség is nyámnyila, valóban. Ez a szezon több szempontból is fel kell, hogy nyissa a szemeket ott fenn. Akkor is, ha összejön valami serleg a végén.
- hehetheoriginal
Megint csak az a lényeg, hogy ki elégedetlen.
Nem mindegy, hogy belingem, akivel kibaszott az edző hozzanemertese, de aki amúgy balondor kaliber, és meg is mutatta, hogy képes a legmagasabb teljesítményre, vagy ilyen noname vaszkezek, gülik vagy ceballosok reklamalgatnak házon belül. Mert belingem szavainak súlya van, az edző nincs a játékosok felett, ezt már anno murinnyonal is elmondtam milliószor, hogy attól még, hogy vki istennek képzeli magát, mert egy jó generációval osszekapart vhogy egy beellt, aztán a cselszivel a világ összes pénzéből igazolhatott, és fontosabbnak, mint a játékosai, az sohasem tesz jot.
Én elhiszem,hogy kurvanehez feladat megtalálni a jó összhangot, mikor jatszatnod kell mindenkit, de ha valaki valóban edző, és nem csak egy balfasz, aki a mindenkori nagynevu világsztár játékosai miatt nyert csupán, az igenis meghúzza, hogy ha szarul játszol fiam binicius, akkor pad. Majd visszakerülsz, ha bizonyítasz, ha nem hátráltatod a csapatot. Akkor igenis meghúzza, hogy rodrigo fiam most pad lesz a neved, mert brahim sokkal többet tesz hozzá meccsről meccsre. Belingem fiam te is, ha fáradt vagy, már két meccse kalapszar, akkor most pad lesz. Az fog játszani, aki a legjobb formában, a legtöbbet tudja nyújtani, ami a csapatnak a legjobb. A teljesítmény számít. És akkor nem veszted el az öltözőt, nincsenek elégedetlen klikkek, kifacsart, serult játékosok, lofaszszar nézhetetlen játék egész szezonban, és folyamatos alazasok nagycsapatok ellen.
De ennek a nyamnyila venembernek nincs fasza ezt meglepni.
De már az elnöknek se, az se találja.
Nem mindegy, hogy belingem, akivel kibaszott az edző hozzanemertese, de aki amúgy balondor kaliber, és meg is mutatta, hogy képes a legmagasabb teljesítményre, vagy ilyen noname vaszkezek, gülik vagy ceballosok reklamalgatnak házon belül. Mert belingem szavainak súlya van, az edző nincs a játékosok felett, ezt már anno murinnyonal is elmondtam milliószor, hogy attól még, hogy vki istennek képzeli magát, mert egy jó generációval osszekapart vhogy egy beellt, aztán a cselszivel a világ összes pénzéből igazolhatott, és fontosabbnak, mint a játékosai, az sohasem tesz jot.
Én elhiszem,hogy kurvanehez feladat megtalálni a jó összhangot, mikor jatszatnod kell mindenkit, de ha valaki valóban edző, és nem csak egy balfasz, aki a mindenkori nagynevu világsztár játékosai miatt nyert csupán, az igenis meghúzza, hogy ha szarul játszol fiam binicius, akkor pad. Majd visszakerülsz, ha bizonyítasz, ha nem hátráltatod a csapatot. Akkor igenis meghúzza, hogy rodrigo fiam most pad lesz a neved, mert brahim sokkal többet tesz hozzá meccsről meccsre. Belingem fiam te is, ha fáradt vagy, már két meccse kalapszar, akkor most pad lesz. Az fog játszani, aki a legjobb formában, a legtöbbet tudja nyújtani, ami a csapatnak a legjobb. A teljesítmény számít. És akkor nem veszted el az öltözőt, nincsenek elégedetlen klikkek, kifacsart, serult játékosok, lofaszszar nézhetetlen játék egész szezonban, és folyamatos alazasok nagycsapatok ellen.
De ennek a nyamnyila venembernek nincs fasza ezt meglepni.
De már az elnöknek se, az se találja.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nyilvan csak talalgatok, de az alapjan ahogy a meccsek kozben sokszor ideges volt, idenre mas szerepbe kerult ami nemm egy neki, a vitak Vinivel, szerintem Jude az elso aki ebben benne van. Azt mar mindenki dontse el maganak, hogy mennyire baj ha valaki nem elegedett a felettesevel es megkerulve ot ezt jelzi a nagyobb fonoknek.Nika91127 írta: Én kibasznám azokat is, akik az edzőt bemártják.
Szerintem ez nagyben Perezek sara is. Nem eszrevenni hogy merre haladunk csak akkor lehetett ha szandekosan mashova nezett az ember. Annyira a stadion projecten meg MBappe megszerzesen volt a fokusz, hogy kozben a keret kifujt. Ezt mar csak ugy lehet javitani ha a jatekosok kozul is eladunk parat akik nagy szereppel birtak Carlo alatt de nem kepesek a csapatot maguk ele helyezni, kerdes, hogy megteszik vagy hoznak egy edzot akinek muszajbol kell haaznalnia par jatekost
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én kibasznám azokat is, akik az edzőt bemártják.