ferni írta:
Huijsen, Miguel Guti, még egy LB, a többit meg találják ki.
Mendybol iden vegre ki kell szallni, boven kapott eselyt az evek soran. Ha jonne Miguel Guti, akkor Frannal szerintem lehozza a szezont siman. Nincs nagyon jo opcio a piacon, elegge kihaltak a jo szelsovedok. Nekem balhatved poziciora egyertelmuen Mendes lenne a legjobb megoldas, de hat eselytelen. Alaba Mendy sorsara jutva kerulne a tavozok listajara, helyere mindenkepp meg kell venni Huijsent.
Kozeppalyara en Mac Allistert vagy Enzot hoznam, bennuk latom azt, hogy hosszabb tavon is bent tudnak maradni a kezdoben.(pedig utalom az argentin jatekosokat.)
Ellenben nagyon szeretem Cebat, emiatt is gondolom, hogy kevesen ugorjak meg ezt a szintet, de ha mar koltunk, raadasul 60 milliorol szol a sajto Zubimendivel kapcsolatban, akkor jojjon olyan, aki tenyleg erositest jelent. Ha Ceba moge szeretnenk, akkor Pepelut kell megszerezni, aki Zubimenditol jobb, olcsobb. Olyan 25millioert mozdithato mar, csereembernek boven tokeletes lenne.
Trent szinte mar biztosan jon, de en Carvajalt nagyon nem irnam meg le, egy igazi vadallat a csavo, szoval nem lepodnek meg, ha az angol tobbszor is a padon talalna magat. Brahim/Arda kettosbol egynek tavoznia kell, az lenne a legjobb, ha az utobbi egy ket evre a Bvbhez kerulne, ott raepitenek az egesz kozeppalyat.