Miert vagy ebben olyan biztos?Jester írta:LOL felejtsétek el KloppotR. Carlos írta: Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell.![]()
Ő egy klasszikus projectedző, határozott játékstílussal.
A mostani sztáredzőknek majdnem mind van valamilyen kiforrott stílusa. A Realnál gyakori, hogy világsztárok egyéni kreativitása dönt el meccseket, Klopp viszont egy "csapatként lélegző" gépezetben hisz. A klub gyakran preferálja az olyan igazolásokat, amik nem mindig illeszkednek a menedzseri elképzelésekbe. Klopp jobban szeret önfeláldozó, "megdolgozott" csapatot építeni, nem feltétlenül csak sztárokból.
A Real Madridnál az eredmények azonnal kellenek, nincs idő hosszú építkezésre. Klopp pedig Liverpoolban is csak 3-4 év után kezdett trófeákat nyerni.
Felzabálná az itteni közeg.
Ameddig nem lattuk Kloppot egy Realhoz hasonlo csapatnal/kerettel dolgozni, addig sztem ezek mind csak feltetelezesek es semmi alapjuk.
Azt latjuk, hogy eddig hol es mit csinalt, de abbol nem lehet egybol kovetkeztetni, hogy olyan helyzetben egyertelmuen felsulne, ahol meg nem lattuk.
Meg mi a baj azzal, ha valaki projektedzo? Felolem barmilyen jelzot aggathatsz a leendo edzore, ha kepes a mostani semmibol egy elkepzeles (=projekt?) alapjan valamit faragni es elorelepunk.
Nekem amugy mindegy kijon, mindenkiben van riziko, ahogy mindig is lesz. A mostani garnituranak viszont pont egy erosebb kezu, rendszert epito es a munkat megkovetelo edzore van szukseg, ezt a vak is latja.