jó az irányferni írta: Huijsen, Miguel Guti, még egy LB, a többit meg találják ki.

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 17., csütörtök 20:42
jó az irányferni írta: Huijsen, Miguel Guti, még egy LB, a többit meg találják ki.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 17., csütörtök 14:28
Pepe Alvarez twitteren. O volt az pl. aki lehozta elsokent, hogy Vini nem fogja megnyerni az aranylabdat, amikor meg Jose Felix Diaz azzal haknizott, hogy tuti a brazil kapja. Egyebkent azt is irta akkor, hogy Diaz kiesett Perezek pixisebol es nem megbizhato forras.Pad'em írta:Itt kire gondolsz mint forrás? Mbappé done dealt Santi Aouna hozta le elsőnek tavaly januárban, de neki semmi ránk vonatkozó sztorija nem volt mostanában, szóval gondolom másról lehet szó.MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:
- Carlo es Davide biztosan tavozik, elvileg kulon is fogjak folytatni.
- LVel es Modriccsal nem hosszabbitunk es Alaba tavozasan is dolgozik a klub.
- Xabi erkezik es hozza a sajat stabjat (ez Pintust is erinteni fogja)
- TAAon kivul lesz meg ket erosites
- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
Amúgy meg kb ezeket olvasni mindenhol. Modric kapcsán spanyolok is most azt irogatják valószínű utolsó BL meccse volt tegnap. Annyi, hogy Pintusnak úgy tudom külön szerződése van nem Ancelotti stábjaként szóval ő maradhatna ha megy az olasz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 14:24
Higu ha 10x újraszületne se lenne stílusban, vagy bármiben hasonló Karimhoz.Remy írta:Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.hehetheoriginal írta:
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletre
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 14:12
J. Dee írta:Ez jó lesz.Remy írta:
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 14:12
Azert a dortmundi evekben egy terminator volt, nem egy bot. Meg te is hoztad volna, abban a rendszerben nagyon elt.hehetheoriginal írta:Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 14:03
Ez jó lesz.Remy írta:Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.hehetheoriginal írta:
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletre
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 17., csütörtök 13:57
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.hehetheoriginal írta:Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 17., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 13:44
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 12:00
mivel Vini marad reálisabb lenne, hogy Fede a jobb szél és TAA a jobb oldali KH, azt akkor Vini-Bappé elől 5212ben, azt ha kell TAA feljebb is léphet eggyel KPra, elég szabadon mozoghatnatubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
----Asencio-------Rüdiger---Huijsen-------------
TAA---------------------------------------Camavinga
----------------Tchouameni-------------------------------
-------Valverde----------------Ceballos-------------------
---------------------Jude-------------------------------------
--------------------------------Mbappe-------------------
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 17., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 11:45
matracom.hu?tubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
----Asencio-------Rüdiger---Huijsen-------------
TAA---------------------------------------Camavinga
----------------Tchouameni-------------------------------
-------Valverde----------------Ceballos-------------------
---------------------Jude-------------------------------------
--------------------------------Mbappe-------------------
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. április 17., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 17., csütörtök 11:02
Ez a TAA-n kívül még lesz két erősítés meglepne. Szerintem ilyenkor még nem szokták tudni. Általában attól függ, hogy hány távozó lesz, de még szerintem azt se tudják biztosan.MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:
- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 17., csütörtök 10:50
Itt kire gondolsz mint forrás? Mbappé done dealt Santi Aouna hozta le elsőnek tavaly januárban, de neki semmi ránk vonatkozó sztorija nem volt mostanában, szóval gondolom másról lehet szó.MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem