Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 22:08

Yazid írta:
dzsi91 írta:

A legjobb dolog ami történhetett velünk, hogy clasicon ha kényszerből is de nem tudunk felállni a csodatriónkkal.

Ja ő lövi a goljaink 80%at, biztos jó lesz bar így mar garantalt a blama :lol:
Hiába ha bármelyik csapat szétfut minket mert elől 2 ember ácsorog. Nagyobb az esély rá, hogy fotballcsapatra hasonlítsunk ha az egyik kiesik. Nyilván ha választhatnék vinit raktam volna ki de Carlo egyiket se ha mindkettő elérhető.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 17., csütörtök 21:54

dzsi91 írta:
Pad'em írta: 7-15 nap off, lehet ki kell hagyja a kupadöntőt.
A legjobb dolog ami történhetett velünk, hogy clasicon ha kényszerből is de nem tudunk felállni a csodatriónkkal.

Ja ő lövi a goljaink 80%at, biztos jó lesz bar így mar garantalt a blama :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 21:48

Pad'em írta: 7-15 nap off, lehet ki kell hagyja a kupadöntőt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 17., csütörtök 21:36

7-15 nap off, lehet ki kell hagyja a kupadöntőt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 19:59

dzsi91 írta: Bappé képességekben jobb viszont nincs benne szpirító. Viniciuszban viszont amikor nem full kretén bennevan, hogy egyedül kirángatja a csapatot a szarból.
Szerintem ez nem igaz. Kb. egy maga jelentette a különbséget anno a VB döntőn az argentinokkal szemben, a BLben is elrakott jó néhány fontos gólt, minket sem kímélt anno. A Realban is már mar pislakolt valami, az El Clasicon nagyon jó volt, a Cityt egymaga verte.
Én pont, hogy Viniben nem látok már semmit, az ember arra hergeli magát és a nézőket, hogy 5-1es összesitesben kiharcol egy szögletet. Fejben abszolút nem tartom elitnek, a képességeket már nagyon szépen leirta itt előttem Zidane, a francia jobb játékos.
Vini sem rossz, de ide már más kell, a csapatnak szerintem nem erre van szüksége, hogy ő mindenáron cselezget, amit mostanra már a legtöbben kiismertek nála, hanem váltania kellene, de neki egész évben nem ment. A sebessége is nagyon megkopott, idén nagyon sok kontra szitunk csesződött el, mert őt labadavezetéskor beérték, vagy inkabb biztonsagi játékot választva visszahuzta labdát, ezzel lassitva és elrontva a szituaciot.

Mbappe sem az igazi, ha úgy tetszik többet vártam tőle, de a gólok kb így is jöttek, még a Pitchichi sem teljesen lefutott. Inkább a játékban kellene oda visszafejlodnie, ahol 1-2 éve volt. Ez meglehet neki, viszont ehhez egy egységesebb csapatra van szükség.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 19:05

hehetheoriginal írta:
mentamas írta:

Azért madridista, mert itt nőt fel, itt lett focista. Itt volt a szarban, itt volt a jóban. Lassan 7 éve a csapat tagja. Legyen bármennyire buta, átérzi azt, hogy mi a madridizmus. Innen is kösz Benzemának, Kroosnak, Modricnak és Carvajalnak, hogy belenevelték.
kivéve, ami ugye a nevelésből kimaradt félúton.....

de nincs kedvem télleg geci, ne vitázzunk, szar az egész :lol:
A madridizmus át lett adva, a többit otthonról hozta :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 18:51

mentamas írta:
hehetheoriginal írta: Binicius aztán kurva nagy madridista :lol:
Ja hogy az számít, mennyire vered a melled meg a címert gol után, meg mennyire integetsz a nézőknek, mikor végre kiharcolsz egy szogletet :lol:
Ki a nagyobb madridista? Vaszkez vagy modric? Binicius vagy modric?
Mikortól számít a teljesítmény, és a pályán való viselkedes, és mennyivel ér az kevesebbet, mint a címert csókolgatni?
Mennyire balfasz szempont ez már.....
Azért madridista, mert itt nőt fel, itt lett focista. Itt volt a szarban, itt volt a jóban. Lassan 7 éve a csapat tagja. Legyen bármennyire buta, átérzi azt, hogy mi a madridizmus. Innen is kösz Benzemának, Kroosnak, Modricnak és Carvajalnak, hogy belenevelték.
kivéve, ami ugye a nevelésből kimaradt félúton.....

de nincs kedvem télleg geci, ne vitázzunk, szar az egész :lol:
thereisonly1ronaldo

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2025. április 17., csütörtök 18:48

átérzi azt, hogy mi a madridizmus
Ezt mondjuk akkor megmutathatná a páyán is a viselkedésével, ha már akkora madridista

Zidane

HozzászólásSzerző: Zidane » 2025. április 17., csütörtök 18:46

Az egyik madridista, a másik nem.
Mi vagyunk a madridisták, nem ők, de ha már...akkor allítólag inkább fordítva, de ez nekem nem szempont, ezek profik, ez nem dönt semmiről...vagy legalábbis nem szabadna.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 18:44

hehetheoriginal írta: Binicius aztán kurva nagy madridista :lol:
Ja hogy az számít, mennyire vered a melled meg a címert gol után, meg mennyire integetsz a nézőknek, mikor végre kiharcolsz egy szogletet :lol:
Mikortól számít a teljesítmény, és a pályán való viselkedes, és mennyivel ér az kevesebbet, mint a címert csókolgatni?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 18:32

Bappé képességekben jobb viszont nincs benne szpirító. Viniciuszban viszont amikor nem full kretén bennevan, hogy egyedül kirángatja a csapatot a szarból.

Nagyon durván lebutítva mentalitásban messi-cr nyilván úgy 5 polccal lentebb. Bappé akkor működik ha van körülötte egy kész rendszer. Viniciusz a káoszban is képes nagyot menni mert sokkal éhesebb a sikerre.

A szpirító nemtudom megérkezik-e a franciánál de amit karakterben ad az nagyon kevés eddig, viniciusz meg már túl sok lett :D

És ezt nem erre a szezonra gondolom. Válogatottban meg párizsban is ezt láttam bappétól. Viniciuszt meg ismerjük.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 18:31

Binicius aztán kurva nagy madridista :lol:
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 18:27

Zidane írta: Szerintem azért a két játékos között egyértelműen a francia felé billen a mérleg, ha megnézzük a képességeket, bár ez az én szubjektív véleményem és lehet baromi rosszul látom... :kivagyhe:

- Alapból Viniciusnak koordinálatlan a mozgása, ez egy adottság, amiből olykor előnyt kovácsolunk, mert még ő maga se tudja mi fog történni egy csel előtt, de sokszor pedig elhagyja a labdát, vagy belebotlik és hasonlók, amig Bappe sokkal koordináltabb, ami azárt előnyösebb a fociba
- Lövő technika, ez is Bappenak jobb, mondjuk Viniciussal szembe nem nehéz, de a brazil is sokat fejlődött, bár volt is honnan
- Helyzetkihasználásba mindkettő tud elég csapni való lenni, de aki néz egyéb meccseket, ez azért a legtöbb játékosra igaz, ezért én nem is veszem elő őket
- Döntésképesség, ez is Bappenak jobb, Vinicius sokszor borzasztó megoldásokat hoz, ha passzolni kéne cselez, ha cselezni, akkor passzol, tegnap is az elején kétszer kicsit szelősebben megindultunk, mindkétszer rosszul döntőt, sokszor ezeken múlik a meccs végkimenetele. Arról nem is beszélve, hogy rengetegszer teljesen céltalanul cipeli a labdát és vezeti addig a védőkbe mig el nem veszíti
- Technika, mindkettőnél látok hiányosságot, szerintem Bappe egyik legnagyobb hibája hogy ha magas labdát kap, akkor nem tudja elsőre szépen lekapni, és ütemet veszít, nem tudom hogy ez technikai hiányosság, vagy pszichés, de ezzel kezdhetne valamit a stáb
- Védekezés - Ebbe Vincius a hasznosabb, régen sokkal többet melózott, mára már ő is inkább csak imitálja, pár sprinten kivül (amiből egyébként többször labda szerzés van), de Bappenak konkrétan nincs védekező munkája, ami még egy Realnál is luxus, letámadásba fejlődhetne, de ehhez is a Don kéne mert mig minden koncepciót nélkülözve támadnak le a srácok, addig csak az energiát égetik, bármi féle haszon nélkül.
-Mentálisan pedig, hát...nem kérdés, bár a franciának is elgurult a gyógyszer a hétvégén, de Vinicius szerintem menthetetlen, borzasztóan labilis mentálisan, erre pedig nehéz építeni

Összeségében szerintem jóval nagyobb a potenciál Bappeba és ha mennie kell valamelyiknek én tuti a brazilt engedném, ugyh egyikkel sincs alapból bajom, és egyikért se rajongók különösebben.
Az egyik madridista, a másik nem.

Zidane

HozzászólásSzerző: Zidane » 2025. április 17., csütörtök 18:21

Szerintem azért a két játékos között egyértelműen a francia felé billen a mérleg, ha megnézzük a képességeket, bár ez az én szubjektív véleményem és lehet baromi rosszul látom... :kivagyhe:

- Alapból Viniciusnak koordinálatlan a mozgása, ez egy adottság, amiből olykor előnyt kovácsolunk, mert még ő maga se tudja mi fog történni egy csel előtt, de sokszor pedig elhagyja a labdát, vagy belebotlik és hasonlók, amig Bappe sokkal koordináltabb, ami azárt előnyösebb a fociba
- Lövő technika, ez is Bappenak jobb, mondjuk Viniciussal szembe nem nehéz, de a brazil is sokat fejlődött, bár volt is honnan
- Helyzetkihasználásba mindkettő tud elég csapni való lenni, de aki néz egyéb meccseket, ez azért a legtöbb játékosra igaz, ezért én nem is veszem elő őket
- Döntésképesség, ez is Bappenak jobb, Vinicius sokszor borzasztó megoldásokat hoz, ha passzolni kéne cselez, ha cselezni, akkor passzol, tegnap is az elején kétszer kicsit szelősebben megindultunk, mindkétszer rosszul döntőt, sokszor ezeken múlik a meccs végkimenetele. Arról nem is beszélve, hogy rengetegszer teljesen céltalanul cipeli a labdát és vezeti addig a védőkbe mig el nem veszíti
- Technika, mindkettőnél látok hiányosságot, szerintem Bappe egyik legnagyobb hibája hogy ha magas labdát kap, akkor nem tudja elsőre szépen lekapni, és ütemet veszít, nem tudom hogy ez technikai hiányosság, vagy pszichés, de ezzel kezdhetne valamit a stáb
- Védekezés - Ebbe Vincius a hasznosabb, régen sokkal többet melózott, mára már ő is inkább csak imitálja, pár sprinten kivül (amiből egyébként többször labda szerzés van), de Bappenak konkrétan nincs védekező munkája, ami még egy Realnál is luxus, letámadásba fejlődhetne, de ehhez is a Don kéne mert mig minden koncepciót nélkülözve támadnak le a srácok, addig csak az energiát égetik, bármi féle haszon nélkül.
-Mentálisan pedig, hát...nem kérdés, bár a franciának is elgurult a gyógyszer a hétvégén, de Vinicius szerintem menthetetlen, borzasztóan labilis mentálisan, erre pedig nehéz építeni

Összeségében szerintem jóval nagyobb a potenciál Bappeba és ha mennie kell valamelyiknek én tuti a brazilt engedném, ugyh egyikkel sincs alapból bajom, és egyikért se rajongók különösebben.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 17:20

ELSiete írta: Kicsit keserédes az első éve, mert sanszos, hogy az érkezésével egy olyan harmóniát bontottunk meg elől, ami egyik vagy másik játékos tavozasaval lehetne orvosolni. A számai ott vannak, ezért nem venném elő, a szezon legfontosabb meccsén árnyéka volt önmaganak, illetve játékban is leginkább azt mondanám, hogy 2 kiemelkedő hónapja volt, a többin bár lehet jöttek a gólok, de nem tűnt acélosnak. A helyzet szerintem az, hogy a csapat nem fogja elbirni Vinit és Mbappet egyszerre és akkor még a másik szélen van egy Rodrygo is, aki bár csapatjatekos, de egyéni villanasokra is szán időt, több kevesebb sikerrel a jobb oldalon. Egyszerűen túl sok idő elmegy az elől eladott labdakkal, inkább be kellene mindenkinek allnia a francia mögé és hagyni kibontakozni, és mögé felhuzni a tökéletes játékosokat.
Olyan ez a Mbappé szituáció, mint anno, amikor ráhoztuk Figora Beckhamet.
hehetheoriginal írta: Sztem mindenki, aki itt bappet kopkodi, irányítsa át magát a binicius topikba. Ott tessék leadni a feszkot, ahová igazán való és akit megillet. Köszi
Elő lehet venni itt mindkettőt. Vini is megkapja a magáét egy-egy rossz teljesítmény után, Mbappé is megérdemli. Remélem, hogy látod te is, hogy közel sincs azon a szinten, mint a nagy brazil csillagaid.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 13:21

Sztem mindenki, aki itt bappet kopkodi, irányítsa át magát a binicius topikba. Ott tessék leadni a feszkot, ahová igazán való és akit megillet. Köszi
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 17., csütörtök 12:47

MorataMartin írta: Nálam a 2022-es bohóckodása után egyértelműen hátrányból indult. Hogy "megbocsássak" neki, minimum BL-győzelmet és sok gólt vártam tőle, na már most úgy néz ki jelentős trófeát nem fogunk vele nyerni. Az a bajom, hogy volt egy remekül működő játékrendszerünk, amit részben miatta, részben Kroos visszavonulása miatt felrúgtunk és emiatt egyáltalán nem működik semmi (+ a sok sérült védő miatt).
3 eve nincs remekul mukodo jatekrendszerunk.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 17., csütörtök 12:38

Sierra írta:
poronty írta:Ettől függetlenül ez nem menti fel a meccsenkénti 6-7 km-es kocogás, meg beleszarós teljesítmény alól, amit sokszor produkált.
Pedig almai klubja volt a Real, ez neki a minden. :'(
Mint Hazinak
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 17., csütörtök 12:38

Milyen harmónia volt elől eddig, avassatok már be engem is pls. Kutyaszar tamadojatekunk volt, egy masszív KPval. Joselu kezdeteseert sirtunk egy évig, annyira harmonikus volt a tamadosor

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 17., csütörtök 12:37

Nálam a 2022-es bohóckodása után egyértelműen hátrányból indult. Hogy "megbocsássak" neki, minimum BL-győzelmet és sok gólt vártam tőle, na már most úgy néz ki jelentős trófeát nem fogunk vele nyerni. Az a bajom, hogy volt egy remekül működő játékrendszerünk, amit részben miatta, részben Kroos visszavonulása miatt felrúgtunk és emiatt egyáltalán nem működik semmi (+ a sok sérült védő miatt).

Vissza: