Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Vinícius Junior - 7
Ezt a faszit amugy jol megtorte az aranylabda. De szerintem nem úgy ahogy gondoljátok, mármint nem azzal hogy elvesztette. Csak maga a hype amit azért kapott mert kb mindenki őt kialtotta ki a legjobbnak. Elszallt fejben. Nem az eszerol hires szegény és, tényleg nem tudom hogy van e neki visszaút egyáltalán. Gyanitom nincs. Látszik a mozgásan mozdulatain, hogy ő elhiszi magáról mostmar hogy barmit csinál ő lesz a király. Nincs olyan egészséges egoja mint Ronaldonak, hogy bar tudta hogy ő a legjobb de még többet es többet akart. Nem mondom, hogy nem lesz neki még jo szezon szakaszai de konstansan nem fog a legjobb lenni szerintem. Cafoljon rám es jöjjön vissza az a Benzema mögött/mellett játszó Vini akinek nem volt büdös visszajonnie oldalvonalnal védekezni. Csak ennek kevés az esélye.
- Galacticos
En nem latom sajnos azt a forgatokonyvet hogy eladjuk. Perez brazil kedvence, mi fedeztuk fel, epitettuk fel.. neymar blama ota ezt hajtja.
Ha marad carlo, nyilvan mint egyik fo kedvenc marad minden a regiben. Ha megy carlo akkor meg azert marad hogy megnezzek az uj edzonel mukodik e mbappeval.
Pedig egyertelmu lenne hogy a tegnapi kikapart golja ellenere is az elso 4esbol tole kell megvalni. Mielott jottok rodrygoval, nekem sem a kedvencem russzo de o eleve poszton kivul van, nem bomlaszto szemelyiseg, nem hisztizik es le lehet cserelni.
Ha marad carlo, nyilvan mint egyik fo kedvenc marad minden a regiben. Ha megy carlo akkor meg azert marad hogy megnezzek az uj edzonel mukodik e mbappeval.
Pedig egyertelmu lenne hogy a tegnapi kikapart golja ellenere is az elso 4esbol tole kell megvalni. Mielott jottok rodrygoval, nekem sem a kedvencem russzo de o eleve poszton kivul van, nem bomlaszto szemelyiseg, nem hisztizik es le lehet cserelni.
Még mindig perez kisded, bébije. Kizárt, amúgysem tudsz helyette csatart venni mer nincs
-
Ha ez igaz, és a játékos is hajlik rá, el kell adni. Nincs min gondolkodni.Realista24 írta: Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.
200-350 milliorol szoltak a hirek, hogy annyit kapott volna a klub.
Endrick, Bellingham hamis kilencesben, két támadós játék, stb. Nem feltétlen kell egy vérbeli 9-est igazolni százmilliókért, hogy aztán besüljön, mint szinte az összes a többi klubban.Yazid írta: Még mindig perez kisded, bébije. Kizárt, amúgysem tudsz helyette csatart venni mer nincs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. április 17., csütörtök 14:55-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most er kb 70et a kis puhos egy ilyen szar év után. Válogatottban lőtt már gólt életében? Namindegy...
Vagy még kevesebbet, tekintve, hogy mire vállalkozik a klub, aki le akarja igazolni a teljes kis hátizsákjával, pályán való viselkedésével, antirasszista élharcos puttonyaval együtt.
Vagy még kevesebbet, tekintve, hogy mire vállalkozik a klub, aki le akarja igazolni a teljes kis hátizsákjával, pályán való viselkedésével, antirasszista élharcos puttonyaval együtt.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.nuevo_ericco írta:Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
200-350 milliorol szoltak a hirek, hogy annyit kapott volna a klub.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Duranért aki félszezonos csoda volt fizettek 77 milliót.nuevo_ericco írta:Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
Szerintem 200 körül most is lenne vevő
-
Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is hajtott, hiaba probalod statokkal bizonyitani. Olyan uresjaratai voltak, mint mindenki masnak, csak neha beletett 1 perc melot.kiserik írta:Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.Realista24 írta:
Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.
Mondjuk mióta nem követem a Megy a meccs topikot, azóta teljesen máshogy látom és élem meg a meccseket, mint itt sokan![]()
Mellette viszont igen, o volt aki a legtobbet mumajerkedett...hergelte a kozonseget, mintha azon mult volna, vagy szinte minden biroi itelet utan jott a szokasos pofazas. Teljesitmeny meg nulla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.Realista24 írta:Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.kiserik írta: Gól (1)
Legtöbb kulcspassz Sakával holtversenyben (3)
Második legtöbb szerelés (5)
Legtöbb elszenvedett szabálytalanság Lewis-Skellyvel holtversenyben (5)
Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
Mondjuk mióta nem követem a Megy a meccs topikot, azóta teljesen máshogy látom és élem meg a meccseket, mint itt sokan

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Sajnos megkopott a sebessege is, tegnap jo parszor lehetett latni, hogy nincs meg az a robbanekonysag ami eddig jellemezte.
Ez is egy osszetett kerdes, megnott arc, Aranylabda elvesztese, de talan a Mbappe erkezese miatt lett olyan idenre, amilyen.
Ez is egy osszetett kerdes, megnott arc, Aranylabda elvesztese, de talan a Mbappe erkezese miatt lett olyan idenre, amilyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Én személy szerint egyáltalán nem utálom, és teljesen egyetértek azzal, hogy talán neki volt egyedül értelmes megmozdulása a támadósorból, plusz a statok is mellette érvelnek, de ne hasonlítsuk már össze a jelenlegi Vinit az egy évvel ezelőttivel. Elképesztő nagy lett az arc, teljesítmény meg a béka segge alatt. Nyilván csapat szinten vannak súlyos problémák, de ne védjük már azért, mert egy kicsit felfelé lógott ki a hígfosból.ToniKroos írta:Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.kiserik írta: Gól (1)
Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
- Galacticos
Egyebkent ezt szerintem minden meccsen eljatssza. Megindulnak 2v1be a vedo zarja a passzsavot es vinicius mintha fel se nezne siman belepasszolja erotlenul gyengen a vedobe, vagy kulsozik es azt szedi le a vedo.Kerlon írta: Az meg amikor 2 qben mehettek Bappeval es belebotlott jol korul irja.
Kalapszar volt o is, hallgasd meg Koppanyi felidei velemenyet rola.kiserik írta: Gól (1)
Az meg amikor 2 qben mehettek Bappeval es belebotlott jol korul irja.
Mondjuk adom, hogy barmioor hithuen mosdatod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.kiserik írta: Gól (1)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.kiserik írta: Gól (1)
Gól (1)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem így, hogy Endrick jött és nem Brahim, nem őt kellett volna levinni..ateeemadrid írta:20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.mentamas írta:
Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.
Legalább annyira veszélyes volt, mint az összes támadónk egyébként. De ez nem az a topic.
- ateeemadrid
20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.mentamas írta:Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.tibi18 írta:
A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.