Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 18., péntek 17:10

Ezt a faszit amugy jol megtorte az aranylabda. De szerintem nem úgy ahogy gondoljátok, mármint nem azzal hogy elvesztette. Csak maga a hype amit azért kapott mert kb mindenki őt kialtotta ki a legjobbnak. Elszallt fejben. Nem az eszerol hires szegény és, tényleg nem tudom hogy van e neki visszaút egyáltalán. Gyanitom nincs. Látszik a mozgásan mozdulatain, hogy ő elhiszi magáról mostmar hogy barmit csinál ő lesz a király. Nincs olyan egészséges egoja mint Ronaldonak, hogy bar tudta hogy ő a legjobb de még többet es többet akart. Nem mondom, hogy nem lesz neki még jo szezon szakaszai de konstansan nem fog a legjobb lenni szerintem. Cafoljon rám es jöjjön vissza az a Benzema mögött/mellett játszó Vini akinek nem volt büdös visszajonnie oldalvonalnal védekezni. Csak ennek kevés az esélye.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 15:09

En nem latom sajnos azt a forgatokonyvet hogy eladjuk. Perez brazil kedvence, mi fedeztuk fel, epitettuk fel.. neymar blama ota ezt hajtja.
Ha marad carlo, nyilvan mint egyik fo kedvenc marad minden a regiben. Ha megy carlo akkor meg azert marad hogy megnezzek az uj edzonel mukodik e mbappeval.

Pedig egyertelmu lenne hogy a tegnapi kikapart golja ellenere is az elso 4esbol tole kell megvalni. Mielott jottok rodrygoval, nekem sem a kedvencem russzo de o eleve poszton kivul van, nem bomlaszto szemelyiseg, nem hisztizik es le lehet cserelni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 17., csütörtök 14:53

Még mindig perez kisded, bébije. Kizárt, amúgysem tudsz helyette csatart venni mer nincs

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 14:52

Realista24 írta: Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.

200-350 milliorol szoltak a hirek, hogy annyit kapott volna a klub.
Ha ez igaz, és a játékos is hajlik rá, el kell adni. Nincs min gondolkodni.
Yazid írta: Még mindig perez kisded, bébije. Kizárt, amúgysem tudsz helyette csatart venni mer nincs
Endrick, Bellingham hamis kilencesben, két támadós játék, stb. Nem feltétlen kell egy vérbeli 9-est igazolni százmilliókért, hogy aztán besüljön, mint szinte az összes a többi klubban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. április 17., csütörtök 14:55-kor.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 14:47

Most er kb 70et a kis puhos egy ilyen szar év után. Válogatottban lőtt már gólt életében? Namindegy...
Vagy még kevesebbet, tekintve, hogy mire vállalkozik a klub, aki le akarja igazolni a teljes kis hátizsákjával, pályán való viselkedésével, antirasszista élharcos puttonyaval együtt.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 14:23

nuevo_ericco írta:
realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért... :-(
Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.
Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.

200-350 milliorol szoltak a hirek, hogy annyit kapott volna a klub.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 13:33

nuevo_ericco írta:
realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért... :-(
Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.
Duranért aki félszezonos csoda volt fizettek 77 milliót.
Szerintem 200 körül most is lenne vevő

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 13:31

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 13:28

Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért... :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 9:04

kiserik írta:
Realista24 írta:

Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.
Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.

Mondjuk mióta nem követem a Megy a meccs topikot, azóta teljesen máshogy látom és élem meg a meccseket, mint itt sokan :kalapos:
Nem is hajtott, hiaba probalod statokkal bizonyitani. Olyan uresjaratai voltak, mint mindenki masnak, csak neha beletett 1 perc melot.

Mellette viszont igen, o volt aki a legtobbet mumajerkedett...hergelte a kozonseget, mintha azon mult volna, vagy szinte minden biroi itelet utan jott a szokasos pofazas. Teljesitmeny meg nulla.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 17., csütörtök 9:01

Realista24 írta:
kiserik írta: Gól (1)
Legtöbb kulcspassz Sakával holtversenyben (3)
Második legtöbb szerelés (5)
Legtöbb elszenvedett szabálytalanság Lewis-Skellyvel holtversenyben (5)

Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.

Mondjuk mióta nem követem a Megy a meccs topikot, azóta teljesen máshogy látom és élem meg a meccseket, mint itt sokan :kalapos:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 8:43

Sajnos megkopott a sebessege is, tegnap jo parszor lehetett latni, hogy nincs meg az a robbanekonysag ami eddig jellemezte.

Ez is egy osszetett kerdes, megnott arc, Aranylabda elvesztese, de talan a Mbappe erkezese miatt lett olyan idenre, amilyen.

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 17., csütörtök 7:13

ToniKroos írta:

Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.
Én személy szerint egyáltalán nem utálom, és teljesen egyetértek azzal, hogy talán neki volt egyedül értelmes megmozdulása a támadósorból, plusz a statok is mellette érvelnek, de ne hasonlítsuk már össze a jelenlegi Vinit az egy évvel ezelőttivel. Elképesztő nagy lett az arc, teljesítmény meg a béka segge alatt. Nyilván csapat szinten vannak súlyos problémák, de ne védjük már azért, mert egy kicsit felfelé lógott ki a hígfosból.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 7:05

Kerlon írta: Az meg amikor 2 qben mehettek Bappeval es belebotlott jol korul irja.
Egyebkent ezt szerintem minden meccsen eljatssza. Megindulnak 2v1be a vedo zarja a passzsavot es vinicius mintha fel se nezne siman belepasszolja erotlenul gyengen a vedobe, vagy kulsozik es azt szedi le a vedo.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 17., csütörtök 6:42

Kalapszar volt o is, hallgasd meg Koppanyi felidei velemenyet rola.

Az meg amikor 2 qben mehettek Bappeval es belebotlott jol korul irja.

Mondjuk adom, hogy barmioor hithuen mosdatod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 6:13

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 17., csütörtök 6:01

Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 16., szerda 23:35

Gól (1)

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. április 16., szerda 23:32

ateeemadrid írta:
mentamas írta:

Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.
20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.
Szerintem így, hogy Endrick jött és nem Brahim, nem őt kellett volna levinni..

Legalább annyira veszélyes volt, mint az összes támadónk egyébként. De ez nem az a topic.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 16., szerda 23:31

mentamas írta:
tibi18 írta:

A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.
Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.
20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.

Vissza: