hehetheoriginal írta:
Konkrétan idopazarlas, ez az erőltetett, ostoba, semmilyen, nézhetetlen szar
Én először idén ereztem ezt életemben. Még a 2000evek kozepen is a pablo garcias csapatban is volt futball. Barmilyen rohojesen is nezett ki az is, de szivesen leültem kaplar f. jozsiekat es a csapatot nezni.
Iden a city elleni merkozest elveztem, meg ha jol emlékszem 1 bajnokit, de hogy ki ellen, azt mar nem tudnam megmondani.
Nincs gond azzal, ha pszichopatanak erzed magad meccs kozben. Teljesen normalis, barmily furcsan hangzik. Jómagam es gyanitom a forum tobbsege is hasonlo faarcu, lelektelen, impulzus nélkül szenvedte vegig ezt a párharcot... már ha lehet ezt annak nevezni. En bizakodo voltam reggel, hajtott a szurkoló vágy, de a kezdő kihirdetése után azonnal láttam, hogy megette a fene az egészet.
Szerintem az utobbi 20-30 év (előtte idoszakrol nem tudok véleményt irni) legroszabb futballja ez. Nem trófeák, cimekrol beszélek, hanem a jatek minőségére gondolok. Bárcsak vége lenne már az egész szezonnak. Ilyen undorító edzői, szakmai munkat, makacsságot, pökhendiséget, mímelést, jatekos hozzáállást amit lemuveltek én eletemben nem lattam.
Az ancelotti stáb atvert sok millio embert. Atvert engem, téged, mindenkit a tv előtt, a stadionban, mindenhol. A kamu nyilatkozataival, a hazugsagaival, hogy asencio pl nem all keszen még, azert rakta vissza padra 5 meccsig. Meg az ehhez hasonlo baromsagai. Mindenki itt, mezei kis magyar emberkék vilagosan látja honapok ota mi a probléma es okadik be hétről hetre a kezdot latva még a meccs előtt. De ez a bácsi hatalmas nagy ivben urit a szankba, felhuzott szemoldokkel. Bicskanyitogató trigger az egész jelenléte a csapat élén.
Tegnap rioék voltak a szakkommentátor poziban, ahol neztem. Masodik felidot vegig poenokodtak, nevetgeltek, viccelodtek. Ennyire volt komolyan vehető a bernabeu. Szégyen.