Mint igy hogy kiall a barca ellen is a makacssagaival, beleszalad es utana koszon el.
Hehenek nem tudom mar mikor volt a szem mutetje, de vegre latszik az orvosok munkaja.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 17., csütörtök 14:55
HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. április 17., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 14:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 17., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 17., csütörtök 14:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 14:17
Mármint miben?nzooli93 írta: Ebben mi lenne a ráció?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 17., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 17., csütörtök 13:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 13:33
huh köszönöm.A meccsek nem azok az események voltak, ahol megmutathatjak magukat, kiszolgálhatják a szurkolokat, élvezhetik a játékot, hanem egy nyűg, amin legyenek már túl valahogy, minél kevesebb energia befektetéssel, mert hosszú a szezon...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 17., csütörtök 11:55
És amúgy Klopp focijába illene az a sebesség ami elől van a csapatban. Neki nem kell igazi center. Camavinga is szintet lépne nála, sőt igaziból a mostani középpálya is beleillene a focijába. Ceba, Modric azok nem, meg szerintem Gülerrel se tudna mit kezdeni.KAG írta: Klopp kell amíg más nem csap le rá.
Xabi szerintem a mostani hangulatot és miliőt nem lenne képes megvaltoztatni, ahogy zidane sem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 17., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. április 17., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 17., csütörtök 10:54
Igazából ez mindig benne van. Mourinho remek 2.eve utan is ugy doltunk ossze utana mint a kártyavár.wZoLee7 írta:Remélem azért majd kdierül, mi a fészkes franc történt idén, mert az nem normális, hogy Carlo többedik alkalommal állít össze úgy kezdőd, hogy arról messziről ordít a vereségSteve írta: ...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 17., csütörtök 10:42
Leírtad a lényeget és sajnos teljesen igazad is van. Van baj pár játékossal, de itt mindenki teljesítménye megugrana egy rendszerrel. Idén szerintem az edző stábtól semmit nem kaptunk. Nincs keretmenedzselés, nincs taktika, nulla összhang a csapatrészek között. Nincs Pintus Magic sem, mindenki kifingott őszre, télre és tavaszra is. Egy rakás szar az egész és ha bárki így végezné el a munkáját örülhetne ha a fizetését megkapná, kérdés nem lenne h kivágják.Steve írta: ...
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 10:32
Így van, onnan jön az extra amit utána a klasszisok be tudnának fejezni..ToniKroos írta:Az biztos, hogy a legnagyobb fejlődést a két szélső védő poszton tudjuk elérni. A jelenlegiek annyira nem szintek, hogy szerintem pénzt egyikért se tudnánk kapni. Ez azért sok mindent elmond róluk. Meglehet nézni a psgt, milyen is ha focizni tudó emberek vannak a poszton.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 17., csütörtök 10:28
Az biztos, hogy a legnagyobb fejlődést a két szélső védő poszton tudjuk elérni. A jelenlegiek annyira nem szintek, hogy szerintem pénzt egyikért se tudnánk kapni. Ez azért sok mindent elmond róluk. Meglehet nézni a psgt, milyen is ha focizni tudó emberek vannak a poszton.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 10:03
Foleg, hogy igazan sosem akart tavozni, orasi baki.tubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 17., csütörtök 10:02
igy egy ACL utan nem biztos, meglatjuktubatibi írta: Az, hogy Daviest nem huztuk be TAA mellett ugyanolyan baklövés.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem