edes istenem fogjatok le geci fogjatok lecsak ahhoz olyan csatár teljesítmény kellene, amit ki lehet szolgálni.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 18., péntek 18:18
edes istenem fogjatok le geci fogjatok lecsak ahhoz olyan csatár teljesítmény kellene, amit ki lehet szolgálni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 18., péntek 17:30
A minap szembejött egy videó a YT-on. https://www.youtube.com/watch?v=LkPsFjxqQnE Gyakorlatilag már 2-szer felállt a gödörből. Lehet neki is jót tenne egy edző csere, mert a Carlo kezdeti maximális bizalma mára talán pont ellenkező hatást vált ki. Szerintem simán elfogadná a kiszolgáló szélső szerepét, csak ahhoz olyan csatár teljesítmény kellene, amit ki lehet szolgálni.krisz24 írta: Ezt a faszit amugy jol megtorte az aranylabda. De szerintem nem úgy ahogy gondoljátok, mármint nem azzal hogy elvesztette. Csak maga a hype amit azért kapott mert kb mindenki őt kialtotta ki a legjobbnak. Elszallt fejben. Nem az eszerol hires szegény és, tényleg nem tudom hogy van e neki visszaút egyáltalán. Gyanitom nincs. Látszik a mozgásan mozdulatain, hogy ő elhiszi magáról mostmar hogy barmit csinál ő lesz a király. Nincs olyan egészséges egoja mint Ronaldonak, hogy bar tudta hogy ő a legjobb de még többet es többet akart. Nem mondom, hogy nem lesz neki még jo szezon szakaszai de konstansan nem fog a legjobb lenni szerintem. Cafoljon rám es jöjjön vissza az a Benzema mögött/mellett játszó Vini akinek nem volt büdös visszajonnie oldalvonalnal védekezni. Csak ennek kevés az esélye.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 18., péntek 17:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 17., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 14:52
Ha ez igaz, és a játékos is hajlik rá, el kell adni. Nincs min gondolkodni.Realista24 írta: Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.
200-350 milliorol szoltak a hirek, hogy annyit kapott volna a klub.
Endrick, Bellingham hamis kilencesben, két támadós játék, stb. Nem feltétlen kell egy vérbeli 9-est igazolni százmilliókért, hogy aztán besüljön, mint szinte az összes a többi klubban.Yazid írta: Még mindig perez kisded, bébije. Kizárt, amúgysem tudsz helyette csatart venni mer nincs
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 14:23
Az volt a mondas, hogy most kell mennie, es x ev mulva vissza is terhet, es meg nyomhat par jo evet Europaban.nuevo_ericco írta:Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 13:33
Duranért aki félszezonos csoda volt fizettek 77 milliót.nuevo_ericco írta:Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 13:31
Keveset tudunk arról az ajánlatról. Lehet úgy szól, hogy akkor kapja meg a milliárdot, ha nem hosszabbít, és két év múlva ingyen megy.realistahuni írta: Az egész futballtörténelem legnagyobb biznisze lett volna ha lehúzzuk az arabokat sokszáz millióért...![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 9:04
Nem is hajtott, hiaba probalod statokkal bizonyitani. Olyan uresjaratai voltak, mint mindenki masnak, csak neha beletett 1 perc melot.kiserik írta:Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.Realista24 írta:
Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.
Mondjuk mióta nem követem a Megy a meccs topikot, azóta teljesen máshogy látom és élem meg a meccseket, mint itt sokan![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 17., csütörtök 9:01
Egy szóval nem mondtam, hogy nem volt kevés. Arra reagáltam, hogy "nem hajt", "A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott." illetve "széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye" véleményekre.Realista24 írta:Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.kiserik írta: Gól (1)
Legtöbb kulcspassz Sakával holtversenyben (3)
Második legtöbb szerelés (5)
Legtöbb elszenvedett szabálytalanság Lewis-Skellyvel holtversenyben (5)
Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 17., csütörtök 7:13
Én személy szerint egyáltalán nem utálom, és teljesen egyetértek azzal, hogy talán neki volt egyedül értelmes megmozdulása a támadósorból, plusz a statok is mellette érvelnek, de ne hasonlítsuk már össze a jelenlegi Vinit az egy évvel ezelőttivel. Elképesztő nagy lett az arc, teljesítmény meg a béka segge alatt. Nyilván csapat szinten vannak súlyos problémák, de ne védjük már azért, mert egy kicsit felfelé lógott ki a hígfosból.ToniKroos írta:Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.kiserik írta: Gól (1)
Ez csak pár stat, ami egyértelműen mutatja, hogy nem hajt, meg sétál tárt karokkal. Gratulálok!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 17., csütörtök 7:05
Egyebkent ezt szerintem minden meccsen eljatssza. Megindulnak 2v1be a vedo zarja a passzsavot es vinicius mintha fel se nezne siman belepasszolja erotlenul gyengen a vedobe, vagy kulsozik es azt szedi le a vedo.Kerlon írta: Az meg amikor 2 qben mehettek Bappeval es belebotlott jol korul irja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 17., csütörtök 6:42
Kalapszar volt o is, hallgasd meg Koppanyi felidei velemenyet rola.kiserik írta: Gól (1)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 17., csütörtök 6:13
Akkor is kevés volt, ugyanúgy ahogy a többi is.kiserik írta: Gól (1)
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 17., csütörtök 6:01
Jó hát sokan utálják és ha lőtt volna 3-at akkor azt mondanák, hogy miért nem 4-et. Nekik meg hiába magyarázod, mindjárt jönnek azzal, hogy de csapkodott, meg magyarázott. A tények pedig azok, hogy az elől levő hármasból megint ő csinált valamit.kiserik írta: Gól (1)
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 16., szerda 23:35
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem