J. Dee írta:Ez jó lesz.Remy írta:
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.
![]()

Rögtön néztem ki írta, egy mosolygast váltott ki belőlem maximum

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 14:12
J. Dee írta:Ez jó lesz.Remy írta:
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 14:12
Azert a dortmundi evekben egy terminator volt, nem egy bot. Meg te is hoztad volna, abban a rendszerben nagyon elt.hehetheoriginal írta:Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 14:03
Ez jó lesz.Remy írta:Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.hehetheoriginal írta:
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletre
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 17., csütörtök 13:57
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.hehetheoriginal írta:Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 17., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 13:44
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletreSierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 12:00
mivel Vini marad reálisabb lenne, hogy Fede a jobb szél és TAA a jobb oldali KH, azt akkor Vini-Bappé elől 5212ben, azt ha kell TAA feljebb is léphet eggyel KPra, elég szabadon mozoghatnatubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
----Asencio-------Rüdiger---Huijsen-------------
TAA---------------------------------------Camavinga
----------------Tchouameni-------------------------------
-------Valverde----------------Ceballos-------------------
---------------------Jude-------------------------------------
--------------------------------Mbappe-------------------
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 17., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 11:45
matracom.hu?tubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
----Asencio-------Rüdiger---Huijsen-------------
TAA---------------------------------------Camavinga
----------------Tchouameni-------------------------------
-------Valverde----------------Ceballos-------------------
---------------------Jude-------------------------------------
--------------------------------Mbappe-------------------
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. április 17., csütörtök 11:38
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 17., csütörtök 11:02
Ez a TAA-n kívül még lesz két erősítés meglepne. Szerintem ilyenkor még nem szokták tudni. Általában attól függ, hogy hány távozó lesz, de még szerintem azt se tudják biztosan.MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:
- Carlo es Davide biztosan tavozik, elvileg kulon is fogjak folytatni.
- LVel es Modriccsal nem hosszabbitunk es Alaba tavozasan is dolgozik a klub.
- Xabi erkezik es hozza a sajat stabjat (ez Pintust is erinteni fogja)
- TAAon kivul lesz meg ket erosites
- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 17., csütörtök 10:50
Itt kire gondolsz mint forrás? Mbappé done dealt Santi Aouna hozta le elsőnek tavaly januárban, de neki semmi ránk vonatkozó sztorija nem volt mostanában, szóval gondolom másról lehet szó.MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:
- Carlo es Davide biztosan tavozik, elvileg kulon is fogjak folytatni.
- LVel es Modriccsal nem hosszabbitunk es Alaba tavozasan is dolgozik a klub.
- Xabi erkezik es hozza a sajat stabjat (ez Pintust is erinteni fogja)
- TAAon kivul lesz meg ket erosites
- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 17., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 16., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 20:54
Nálam xabi előtt van.Realista24 írta: BREAKING: Sources close to Jurgen Klopp say he feels worn out by his role at Red Bull, but he would only leave if 2 teams call him: Real Madrid or Brazil NT. @UOLEsporte
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 16., szerda 19:53
Zidane más, teljesen mások az erősségei, mint Alonsonak. Xabival kapcsolatosan nem érzem azt, hogy 2 évet kihúzna a kispadon, ha idén nyáron jön.Jim írta:mire várjunk még vele?mentamas írta: Én valamiért egyiket semKloppot nem érzem idevalónak, Xabit meg korainak érzem, neki kellene még egy angol kaland a Real padja előtt.
![]()
az előző kezdő edzőnk, Zizu, a Castillából jött, 0 élvonalbeli vezetőedzői tapasztalattal,
trófea nélkül...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 16., szerda 19:23
mire várjunk még vele?mentamas írta: Én valamiért egyiket semKloppot nem érzem idevalónak, Xabit meg korainak érzem, neki kellene még egy angol kaland a Real padja előtt.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem