Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 19:42

Huijsen, Miguel Guti, még egy LB, a többit meg találják ki.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 19:41

BREAKING: Real Madrid plan to sign a LB, a CB, a midfielder and an attacker this summer (if a Real Madrid forward leaves).

Trent Alexander-Arnold is already done. @COPE

Real Madrid believe that Carlo Ancelotti is NOT the only one to blame. They believe that they heavily protected some players, and now those players have disappointed. @relevo

Remélem igaz és Perez odacsap.

Real Madrid now understand than in order to change the situation, they must change the coach.

Carlo Ancelotti now needs a MIRACLE to keep his job. @relevo

Some very important Real Madrid players spoke directly to Florentino Perez last night after the game, and they told him about the coaching problems and how bad the tactical plan was. @relevo

JUST IN: Real Madrid players believe there was NO tactical plan last night, just "intensity and sacrifice" instructions from Ancelotti. @relevo

BREAKING: Real Madrid players no longer believe in Carlo Ancelotti and they have now infomed FLORENTINO PEREZ about it. @relevo
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2025. április 17., csütörtök 19:44-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 17., csütörtök 14:28

Pad'em írta:
MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:

- Carlo es Davide biztosan tavozik, elvileg kulon is fogjak folytatni.
- LVel es Modriccsal nem hosszabbitunk es Alaba tavozasan is dolgozik a klub.
- Xabi erkezik es hozza a sajat stabjat (ez Pintust is erinteni fogja)
- TAAon kivul lesz meg ket erosites
- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
Itt kire gondolsz mint forrás? Mbappé done dealt Santi Aouna hozta le elsőnek tavaly januárban, de neki semmi ránk vonatkozó sztorija nem volt mostanában, szóval gondolom másról lehet szó.

Amúgy meg kb ezeket olvasni mindenhol. Modric kapcsán spanyolok is most azt irogatják valószínű utolsó BL meccse volt tegnap. Annyi, hogy Pintusnak úgy tudom külön szerződése van nem Ancelotti stábjaként szóval ő maradhatna ha megy az olasz.
Pepe Alvarez twitteren. O volt az pl. aki lehozta elsokent, hogy Vini nem fogja megnyerni az aranylabdat, amikor meg Jose Felix Diaz azzal haknizott, hogy tuti a brazil kapja. Egyebkent azt is irta akkor, hogy Diaz kiesett Perezek pixisebol es nem megbizhato forras.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 14:24

Remy írta:
hehetheoriginal írta:
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletre
Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.
Higu ha 10x újraszületne se lenne stílusban, vagy bármiben hasonló Karimhoz.
Még ha a szintekkel gyengébb mondatod is szem előtt tartom.

Kis mértékben sincs semmi közös bennük, ha csak azt nem nézzük, hogy mindketten a Realban fociztak. :kalapos:

Még azt tudom elképzelni, hogy R24 provokálása volt a cél, cserébe, mert kitett. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 14:12

J. Dee írta:
Remy írta:

Mondjuk stilusra Higu inkabb volt Karim, mint Haaland. Nyilvan szintekkel gyengebb kiadasban, de messze nem volt bot a tag.
Ez jó lesz.

:mrgreen:
:lol:
Rögtön néztem ki írta, egy mosolygast váltott ki belőlem maximum :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 14:12

hehetheoriginal írta:
Sierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
Jó azért nem atletico vagyunk még, elég volt higuain az együgyű faék focijaval meg labdaerzekevel egy eletre
Azert a dortmundi evekben egy terminator volt, nem egy bot. Meg te is hoztad volna, abban a rendszerben nagyon elt.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 14:03

Remy írta:
hehetheoriginal írta:
Ez jó lesz.

:mrgreen:
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 17., csütörtök 13:57

hehetheoriginal írta:
Sierra írta: Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 17., csütörtök 13:46

Én sem igazán értem a Haaland magasztolást úgy unblock. Igaz, hogy a tökéről is bepattan a labda, de nem sok fantáziát látok benne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 13:44

thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 13:39

Ezert kellett volna minden kovet megmozgatni 3 eve Haalandert. Gyozkodni ahogy lehet, bar sztem akkor is a Cityt valasztotta volna az apja miatt, nagyon oda akarta vinni a kisdedet.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 13:36

Ha vmennyire el lehet engedni a fantáziát, akkor:
Bellingham nálam egyértelműen a kapuhoz közelebb kell legyen, Modric szerepet szerintem nem tudja átvenni, és akkor mehet a gyémánt

----------Tchou----------
Valverde ----- Ceballos
----------Belli------------

--------Mbape--Vini---

Szerintem nincs realitása, hogy a nagy nevek közül lépjen bárki, és annak sem, hogy padozzon.
Itt viszont nagyon orrnehéz a keret.
Előre csere Endrick és Rodrygo, de én vkit beáldoznék egy Joselu féle 9-esért, különben nagyon egysíkú a 4 játékos. Ez nálam Rodrygo lenne. Ha vmi csoda folytán Vini lép, akkor ez a kérdés megoldott.

Belli cseréje itt Güler tudna lenni, sztem az a poszt ami neki is a leginkább élhető.

A kp-n viszont szűken leszünk, pláne ha Modric is off és Ceba porcelán. Van egy db Camavinga, meg kényszerből Güler Brahim játszhat hátrébb, de ezek nem fognak hosszútávon működni.
Ide szerintem legalább egy használható kvázi kezdő(szintű) Ceba type igazolás kellene + Nico Paz visszajöhet diszkont áron.

A védelem szerintem jobban adja magát, nem lepne meg ha TAA-n kívül nem lenne nagy mozgás, de a Fran-Guti cserét meg kellene lépni.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:24

a nyár nagy kérdése, hogy Jude legyen közelebb a kapuhoz mert akkor mögé kell egy kp-s vagy mondjuk Xabi hozza Wirtzet és akkor Jude visszamegy szépen btb-nek. Az biztos, hogy dobni kell a 3 támadós felállást. Bhv-nek jó lenne akár Hato az Ajaxból 30 alatt kijönne vagy Carreras aki Real nevelés és szintén 30 alatt kijönne. Hato bhv és khv is és ha Trent van a jobb oldalon akkor tökéletes egy védekezőbb ember a másik oldalra. Carreras meg spanyol és támadóbb szellemű. Huijsent le kell igazolni és elkezdeni összekovácsolni a spanyol válogatott párost. Rüdigerrel kiegészülve szépen lehet forgatni őket. Ha vannak értelmes szélső védők akkor mehet a jó kis gyémánt elől 2 támadóval aki lehet Vini,Rpdry,Mbappé,Endrick bármilyen leosztásban mögöttük Wirtz szépen osztogat és mögötte van Jude,Fede,Tchouameni lefedni a pályát. Ha Jude a kapu közelében lesz és nincs Wirtz akkor komplikáltabb a dolog de ott is a 2 támadó az ideális akik közé befér Jude és itt is elengedhetetlen a 2 szélső védő poszt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 12:00

tubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
----Asencio-------Rüdiger---Huijsen-------------
TAA---------------------------------------Camavinga
----------------Tchouameni-------------------------------
-------Valverde----------------Ceballos-------------------
---------------------Jude-------------------------------------
--------------------------------Mbappe-------------------
mivel Vini marad reálisabb lenne, hogy Fede a jobb szél és TAA a jobb oldali KH, azt akkor Vini-Bappé elől 5212ben, azt ha kell TAA feljebb is léphet eggyel KPra, elég szabadon mozoghatna

Meg ezzel Camavinga is használható lehetne újra ott.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 17., csütörtök 11:55

Jude-t kozelebb kell tolni a kapuhoz mint tavaly, Mbappe bal oldal, barki lesz az uj edzo en csak ennyit kerek tole.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 11:45

tubatibi írta: -------------------Courtois--------------------------
matracom.hu? :D

Komolyra fordítva, leszarom a trófeákat de remélem lesz normális focink xabival.
Ez a mostani epéshányás nem Realhoz méltó

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. április 17., csütörtök 11:38

-------------------Courtois--------------------------
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 17., csütörtök 11:02

MarioCirolo írta: Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:

- januarban biztos volt benne, hogy Vini megy az arabokhoz, most mar kevesebb sanszot lat ra.
Ez a TAA-n kívül még lesz két erősítés meglepne. Szerintem ilyenkor még nem szokták tudni. Általában attól függ, hogy hány távozó lesz, de még szerintem azt se tudják biztosan.

Amúgy én legjobban egy nagyobb takarításnak örülnék, nem reális, de azért leírom:
jöjjön TAA, Huijsen, egy balhátvéd tehetség, Miguel Guti, középpályára valami eszesebb csóka, előre egy Joselu féle figura és opcionálisan egy jobbszélső tehetség.

Menjen Mendy, Fran, Alaba, Vallejo, LV, Vini, Endrick kölcsönbe.

Vinitől teljesen ki vagyok, és tegnap leginkább észben múltak felül minket, ami félig Carlo sara, félig a rengeteg buta játékosé. Kurvára hiányzott egy ész a csapatból, mint Kroos
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 17., csütörtök 10:50

Itt kire gondolsz mint forrás? Mbappé done dealt Santi Aouna hozta le elsőnek tavaly januárban, de neki semmi ránk vonatkozó sztorija nem volt mostanában, szóval gondolom másról lehet szó.

Amúgy meg kb ezeket olvasni mindenhol. Modric kapcsán spanyolok is most azt irogatják valószínű utolsó BL meccse volt tegnap. Annyi, hogy Pintusnak úgy tudom külön szerződése van nem Ancelotti stábjaként szóval ő maradhatna ha megy az olasz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 17., csütörtök 10:28

Leirom, amiket mostanaban olvastam attol, aki eloszor hozta le tavaly februarban MBappet:

Vissza: