ferni írta:
ferni Zsoltija
anníyira nagy Zsoltim, hogy azóta se néztem meg egy videóját sem
de vele kapcsolatban is
érted maga az állítólagos "áldozata" ült le Zsoltival beszélgetni, de te még azt is képes voltál kimagyarázni...
És még mindig képes vagy idekeverni, hiába minden bírói ítélet őt védi de még maga az ember is, aki akkora áldozat volt, hogy konkrétan ő verte át a Zsoltit
De tény Rostás szép kis videókat vágott össze abból is, azt mind kiderült full kamu volt az egész és Tibike nagyon is jól tudta meg ismerte az egész sztorit, de ezt őt egyáltalán nem zavarta ugye...

De a belinkelt 2 videóra valahogy megint nem reagáltál, ami alapján Ábráhám Rostás Róbert Tibor nagyobb pedofil, mint VV Zsolti.
Ezekkel miért nem foglalkozol? Vagy az belefér neked?
Saját maga ellen miért nem tüntet?
Engedd el inkább a témát, mert megint csak magadat égeted vele, leírták páran már mi is ezzel az igazi baj, de az valahogy nem ér már el hozzád.
Nem foglalkoztam, mert szerintem az, ha valaki készít valami ugyefogyott zenét meg egy videót, az rohadtul nem egyenértékű azzal, hogy megront egy gyereket. Ez semmire sem jó, csak arra, hogy hiteltelenítsék a reddites beszélőfejek az egész ügyet és ezzel felmentsék Lakatos elvtársat.
Amúgy úgy védted Zsótit, mint valami anyaoroszlán, azért gondoltam, hogy van valami a háttérben
Egy valamit kellene megérteni. Miről szólt ez a tüntetés? Ha valaki mondjuk 2003-ban bezárt egy 13 éves kisrácot és lecumizta akarata ellenére, akkor akármilyen bizonyíték is lenne rá, az elkövetővel semmit sem lehetne csinálni, mert elévült az ügy. A ragadozó köztünk járhat nevetve. (egyébként talán van remény, hogy az elévülés ebben az esetben ne lehessen érvényes) Mára sikerült megváltoztatni a törvényt, nincs elévülés, de a múltbeli dolgokra ez nem vonatkozik.
Aki szerint ez normális és jól van úgy, az szerintem nem normális. És a legnagyobb probléma, hogy ezen ügy kapcsán ezzel úgy látszik, hogy a nagy gyermekvédőknek semmi baja. Ha a Márkó azért ússza meg, mert elévült, akkor az említésre sem méltó. Sőt, ha valaki felszólal ellene, akkor azt még jól össze is kell hazugozni, meg propagandistázni.
Kérdem én, hová forduljon az, akivel ilyen történt? A magyar igazságszolgáltatás nem működik, millió példa van, ahol a sértettek, vagy hozzátartozóik elmondták, hogy a rendőrség vagy bíróság inkább leszarja az ilyen dolgokat. Arra is van remek példa, hogy ha olyan a feltételezett elkövető, akkor a függetlenobjektív média is szarik az egészre (HVG, VX). A jobboldalon meg akik esetleg nyilvánosságra hoznak ilyet (ugye a fidesz médiában ilyen nincs), azok mind hazug propagandisták és így a sértettek, vagy tanúk mind hazugok meg szava-hihetetleneknek vannak bélyegezve (lásd Baranyai Balázs például). Remek kilátások. Igazi roncstársadalom. #taps