HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 17., csütörtök 10:27
Én jelen helyzetben annak örülnék, ha Anvelotti kiállna és azt mondaná, ezt elbasztuk.
Ha azt mondaná: nem tudom motiválni a játékosimat, nincs rendszerünk és ezért én vagyok a felelős.
Ez a fáradtságra való hivatkozás egy nagyon gyenge válasz.
Fáradtak, igen. Ez a rendszer amit az ujefa meg a fiffa kiépít közösen, egy szar.
De ettől függetlenül kipihenten, egész évben nem volt focink.
MBappének időszaka volt, top játékosként, Vini az aranylabda hiszti után végig sírt és csapkodott egy szezont. Bellinghamnek epizódjai voltak..Védelemről Alaba-LV szélről felesleges írni többet..stb..stb..
Ezek nem a fáradtság miatt vannak.
Galácticos Real Madrid feelingem van instagram kivitelben, jóval gyengébb formában, csak akkor voltak olyan játékosok akik villantak egyet pár szar meccs között és egyénileg öröm volt nézni.
Én se egyénileg, se csapatszinten nem láttam semmit, max 1-2 nagyon kósza villanást, pár meccsen.
Ezekben a játékosokban egy rendszer mellett több lehetne.Ahhoz rendszer kellen, összehangolni őket és kihozni a maxot. Ahhoz először meg be kell látni, hogy ez egy szar és nem a fáradtsággal magyarázkodni, majd feltolni egy 3-0 után egy hasonló nulla kezdőt.
Nekem ez a véleményem, tisztelettel leírva és úgy hogy imádom Carlot és soha nem fogom elfelejteni amilyen éveket nekünk adott, még ha más kerettel is és más körülményekkel is.
Olyan edző kellene aki nem a barátja ezeknek a nagyképű, insta focistáknak. Aki rendszerre kényszeríti őket és nem lelógó fejjel baktatnak 3-0 után és mégy egy döntetlent sem bírnak kicsikarni otthon. Ez nem Real Madrid, győztes mentalitás.
Nem tudom ki lenne a legjobb edző, ez a legnagyobb bajom, de nem is az én munkám ezt megoldani.
Az hogy egy fél szezonon át azt kell élveznünk, hogy pl. Vini hajtja a legyeket és hisztizik, vagy durcás óvodásként sétál, az edző meg ezzel nem tud mit kezdeni, az eléggé probléma leíró.
Ez csak egy példa volt, a csapat kollektíven rossz, játék nem csak Vini miatt nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Steve 2025. április 17., csütörtök 10:30-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc