Kylian Mbappé - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
Kicsit keserédes az első éve, mert sanszos, hogy az érkezésével egy olyan harmóniát bontottunk meg elől, ami egyik vagy másik játékos tavozasaval lehetne orvosolni. A számai ott vannak, ezért nem venném elő, a szezon legfontosabb meccsén árnyéka volt önmaganak, illetve játékban is leginkább azt mondanám, hogy 2 kiemelkedő hónapja volt, a többin bár lehet jöttek a gólok, de nem tűnt acélosnak. A helyzet szerintem az, hogy a csapat nem fogja elbirni Vinit és Mbappet egyszerre és akkor még a másik szélen van egy Rodrygo is, aki bár csapatjatekos, de egyéni villanasokra is szán időt, több kevesebb sikerrel a jobb oldalon. Egyszerűen túl sok idő elmegy az elől eladott labdakkal, inkább be kellene mindenkinek allnia a francia mögé és hagyni kibontakozni, és mögé felhuzni a tökéletes játékosokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem pont a helyén van. Amikor kiment a szélre egyáltalán nem volt meggyőző mint szélső. Középen van a helye, közel a kapuhoz. Láttuk milyen lövője van és az is pislákolt párszor ahogy ki lett ugratva a védők mögé. nem ívelgetni kell hanem kicsiben a földön gyors 1-2vel a védők mögé kerülni. Ebből kell sokkal több.
Eladni semmikepp nem kene, csak a helyere kene tenni es nem csatarnkent eroltetni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Értem én, hogy szar minden és ő sem az igazi még, de az komoly képzavar, ha már egy M'Bappé-t lecserélnétek. Nem akarok megsérteni senkit, de szedjétek már össze magatok.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, évekig tartott mire megszereztük. Ingyen jött, de úgy is drága volt. Első évében a legjobb góllövőnk lesz és adjuk el más csatárra cserélésért? Kire? Hozzuk el Gyökerest aki amint vált akkora lufi lesz mint Nunez? Taktika kellene, valami amire a támadásokat lehet építeni. Egy rohadt rendszer amiben mindenki tudja mi a dolga. Kár egy-egy játékosra ráhúzni az egészet. Elővehetjük Vinit a viselkedése miatt, de neki sem fekszik ha annyi a taktika hogy menjetek és oldjátok meg.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Vmit ki kell próbálni, de szerintem egy év után eladni a 30+ gólos Mbappét egy ilyen szarul menedzselt, kifacsart jatekosokkal teli szezon után... Akkor inkább vininek van realitása hogy menjen (mert hogy 2en nem férnek el soha ebbe a csapatban az is biztos)mentamas írta:Vagy Mbappé - csatár csere. De felőlem lehet Vini és Mbappé - csatár csere is. Nem fogok sírni egyik után sem.Whiteheart írta: Nem a posztján játszik.
Vini van a helyén... útban
Vini - csatár csere kell a nyáron
szuperliga.
Vagy Mbappé - csatár csere. De felőlem lehet Vini és Mbappé - csatár csere is. Nem fogok sírni egyik után sem.Whiteheart írta: Nem a posztján játszik.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nem a posztján játszik.
szuperliga.
Pedig almai klubja volt a Real, ez neki a minden.poronty írta:Ettől függetlenül ez nem menti fel a meccsenkénti 6-7 km-es kocogás, meg beleszarós teljesítmény alól, amit sokszor produkált.

-
Nagyon sok pénzzelHalfkey írta:De mivel lakott jól? Csigával? Aranylabda kaliberű játékosnak ne a francia bajnokság legyen a legnagyobb klubtrófea célja…nuevo_ericco írta: Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Amikor jól átbaszott mindenkit és hosszabbított, akkor kellett volna lemondani róla a klubnak (én speciel ekkor tettem). Ultimátumot kellett volna adni, január végéig, hogy írjon alá vagy keresünk mást. Haaland ugye pont azon a nyáron ment kóklerékhez, akkor is csatárhiány volt a piacon, tök egyértelmű volt, hogy a viking kellett volna legyen a prioritás.
Amúgy annyit a védelmében, hogy Bappé balszélső. Bár nálam leírta magát ezzel a hosszabbításos szarral és sose lesz a kedvencem emiatt (nem mindha érdekelné
), azért megnézném egy normális edző alatt, egy normális taktikával a saját posztján. Ettől függetlenül ez nem menti fel a meccsenkénti 6-7 km-es kocogás, meg beleszarós teljesítmény alól, amit sokszor produkált.
Amúgy annyit a védelmében, hogy Bappé balszélső. Bár nálam leírta magát ezzel a hosszabbításos szarral és sose lesz a kedvencem emiatt (nem mindha érdekelné

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
De mivel lakott jól? Csigával? Aranylabda kaliberű játékosnak ne a francia bajnokság legyen a legnagyobb klubtrófea célja…nuevo_ericco írta: Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.
Egy Joselu féle támadó mellett a szélsőknek sokkal több területe lenne. Középcsatárként Mbappé felejtős. Nem elég jó oda. A helyzetkihasználása katasztrófa, a tizenhatoson belüli játéka nem létezik, hátal a kapunak gyenge, fejelni nem tud, visszalépni és irányítani szintén, sőt nem elég technikás és a passzjátéka sem elég jó oda. Az összes hiányossága kijön azon a poszton.Yazid írta: Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi???![]()
Minden tamadasunknal altalaban mindenki áll mint a fasz a lakodalomba es varjuk a csodát. Vini ki megy alapvonalig 3 emberrel a nyakán bappe meg jude ott van 4-5 vedo kozt ennyi. Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut![]()
-
Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.
mégis ki várja ezt? hol olvastad ezt?Yazid írta: Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi???![]()
jézusom
ovodaSzerintem adjuk el hozzatok vissza joselut
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi???
Minden tamadasunknal altalaban mindenki áll mint a fasz a lakodalomba es varjuk a csodát. Vini ki megy alapvonalig 3 emberrel a nyakán bappe meg jude ott van 4-5 vedo kozt ennyi. Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut

Minden tamadasunknal altalaban mindenki áll mint a fasz a lakodalomba es varjuk a csodát. Vini ki megy alapvonalig 3 emberrel a nyakán bappe meg jude ott van 4-5 vedo kozt ennyi. Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut

Full haszontalan meccsek ota, es most mar a golok sem jonnek ujfent. Ha megindul, hozza kerul a labda boritekolhato hogy vagy belevezeti a vedokbe, vagy elveszik tole vagy szar helyre passzol.Toti írta: azért borzasztó kínos az az ugri bugri amiket nagyjából meccsenként 6-8x megcsinál egy támadásnál felállt védelemmel szemben aminek a vége mindig az, hogy megpróbálja 2-3 ember közt bepöccinteni v kiugratni vinit, de ez szinte az összes esetben egy ellenfél kontrával végződik.
azért borzasztó kínos az az ugri bugri amiket nagyjából meccsenként 6-8x megcsinál egy támadásnál felállt védelemmel szemben aminek a vége mindig az, hogy megpróbálja 2-3 ember közt bepöccinteni v kiugratni vinit, de ez szinte az összes esetben egy ellenfél kontrával végződik.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
PSG-ben sincs csatár, de van egy jól szervezett játék, ami működik.
Ancelotti továbbra sem nézte, hogy a keret már nem arra a játékra megfelelő, mint amit toltunk 3 éve.
Persze ettől még Mbappe sem tett semmit se hozzá tegnap, de a sokak által fikázott lúzer Arsenalt szerintem meg lehet dicsérni, nagyon fegyelmezetten, megkettőzve levédekezték a semmi játékunkat. Rayanak bravúrra se volt szükséges és a két meccs alatt sikerült egy gólt rúgnunk, ami kb. csak Salibanak köszönhető.
Ancelotti továbbra sem nézte, hogy a keret már nem arra a játékra megfelelő, mint amit toltunk 3 éve.
Persze ettől még Mbappe sem tett semmit se hozzá tegnap, de a sokak által fikázott lúzer Arsenalt szerintem meg lehet dicsérni, nagyon fegyelmezetten, megkettőzve levédekezték a semmi játékunkat. Rayanak bravúrra se volt szükséges és a két meccs alatt sikerült egy gólt rúgnunk, ami kb. csak Salibanak köszönhető.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Kane tokeletes lett volna Benzema szerepkorere.KAG írta: Tartom egyébként ha anno kane jön öt meg leszarjuk miután beintett nekünk, most jobb lenne a csapat.
Mbappe meg mindig nem egy csatar, soha nem is lesz az.