Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 12:35

Kicsit keserédes az első éve, mert sanszos, hogy az érkezésével egy olyan harmóniát bontottunk meg elől, ami egyik vagy másik játékos tavozasaval lehetne orvosolni. A számai ott vannak, ezért nem venném elő, a szezon legfontosabb meccsén árnyéka volt önmaganak, illetve játékban is leginkább azt mondanám, hogy 2 kiemelkedő hónapja volt, a többin bár lehet jöttek a gólok, de nem tűnt acélosnak. A helyzet szerintem az, hogy a csapat nem fogja elbirni Vinit és Mbappet egyszerre és akkor még a másik szélen van egy Rodrygo is, aki bár csapatjatekos, de egyéni villanasokra is szán időt, több kevesebb sikerrel a jobb oldalon. Egyszerűen túl sok idő elmegy az elől eladott labdakkal, inkább be kellene mindenkinek allnia a francia mögé és hagyni kibontakozni, és mögé felhuzni a tökéletes játékosokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:29

Szerintem pont a helyén van. Amikor kiment a szélre egyáltalán nem volt meggyőző mint szélső. Középen van a helye, közel a kapuhoz. Láttuk milyen lövője van és az is pislákolt párszor ahogy ki lett ugratva a védők mögé. nem ívelgetni kell hanem kicsiben a földön gyors 1-2vel a védők mögé kerülni. Ebből kell sokkal több.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 11:33

Eladni semmikepp nem kene, csak a helyere kene tenni es nem csatarnkent eroltetni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. április 17., csütörtök 10:53

Értem én, hogy szar minden és ő sem az igazi még, de az komoly képzavar, ha már egy M'Bappé-t lecserélnétek. Nem akarok megsérteni senkit, de szedjétek már össze magatok. :kalapos:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 17., csütörtök 10:31

Persze, évekig tartott mire megszereztük. Ingyen jött, de úgy is drága volt. Első évében a legjobb góllövőnk lesz és adjuk el más csatárra cserélésért? Kire? Hozzuk el Gyökerest aki amint vált akkora lufi lesz mint Nunez? Taktika kellene, valami amire a támadásokat lehet építeni. Egy rohadt rendszer amiben mindenki tudja mi a dolga. Kár egy-egy játékosra ráhúzni az egészet. Elővehetjük Vinit a viselkedése miatt, de neki sem fekszik ha annyi a taktika hogy menjetek és oldjátok meg.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 17., csütörtök 9:30

mentamas írta:
Whiteheart írta: Nem a posztján játszik.
Vini van a helyén... útban

Vini - csatár csere kell a nyáron
Vagy Mbappé - csatár csere. De felőlem lehet Vini és Mbappé - csatár csere is. Nem fogok sírni egyik után sem.
Vmit ki kell próbálni, de szerintem egy év után eladni a 30+ gólos Mbappét egy ilyen szarul menedzselt, kifacsart jatekosokkal teli szezon után... Akkor inkább vininek van realitása hogy menjen (mert hogy 2en nem férnek el soha ebbe a csapatban az is biztos)
szuperliga.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 9:27

Whiteheart írta: Nem a posztján játszik.

Vagy Mbappé - csatár csere. De felőlem lehet Vini és Mbappé - csatár csere is. Nem fogok sírni egyik után sem.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 17., csütörtök 9:25

Nem a posztján játszik.

szuperliga.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 9:22

poronty írta:Ettől függetlenül ez nem menti fel a meccsenkénti 6-7 km-es kocogás, meg beleszarós teljesítmény alól, amit sokszor produkált.
Pedig almai klubja volt a Real, ez neki a minden. :'(

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 9:15

Halfkey írta:
nuevo_ericco írta: Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.
De mivel lakott jól? Csigával? Aranylabda kaliberű játékosnak ne a francia bajnokság legyen a legnagyobb klubtrófea célja…
Nagyon sok pénzzel B-)

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 17., csütörtök 8:55

Amikor jól átbaszott mindenkit és hosszabbított, akkor kellett volna lemondani róla a klubnak (én speciel ekkor tettem). Ultimátumot kellett volna adni, január végéig, hogy írjon alá vagy keresünk mást. Haaland ugye pont azon a nyáron ment kóklerékhez, akkor is csatárhiány volt a piacon, tök egyértelmű volt, hogy a viking kellett volna legyen a prioritás.

Amúgy annyit a védelmében, hogy Bappé balszélső. Bár nálam leírta magát ezzel a hosszabbításos szarral és sose lesz a kedvencem emiatt (nem mindha érdekelné :D ), azért megnézném egy normális edző alatt, egy normális taktikával a saját posztján. Ettől függetlenül ez nem menti fel a meccsenkénti 6-7 km-es kocogás, meg beleszarós teljesítmény alól, amit sokszor produkált.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 17., csütörtök 8:40

nuevo_ericco írta: Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.
De mivel lakott jól? Csigával? Aranylabda kaliberű játékosnak ne a francia bajnokság legyen a legnagyobb klubtrófea célja…

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 8:38

Yazid írta: Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi??? :lol:

Minden tamadasunknal altalaban mindenki áll mint a fasz a lakodalomba es varjuk a csodát. Vini ki megy alapvonalig 3 emberrel a nyakán bappe meg jude ott van 4-5 vedo kozt ennyi. Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut :lol:
Egy Joselu féle támadó mellett a szélsőknek sokkal több területe lenne. Középcsatárként Mbappé felejtős. Nem elég jó oda. A helyzetkihasználása katasztrófa, a tizenhatoson belüli játéka nem létezik, hátal a kapunak gyenge, fejelni nem tud, visszalépni és irányítani szintén, sőt nem elég technikás és a passzjátéka sem elég jó oda. Az összes hiányossága kijön azon a poszton.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 17., csütörtök 8:35

Én még nem törnék pálcát felette, az első szezonja után, főleg egy játék nélküli csapatban, de bennem is megjelent a félelem, hogy már egy nem annyira motivált, jóllakott Mbappét hoztunk el Párizsból.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 17., csütörtök 8:29

Yazid írta: Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi??? :lol:
mégis ki várja ezt? hol olvastad ezt?
jézusom
Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut
ovoda
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 17., csütörtök 8:25

Komolyan azt varjatok kozepkezdeskor szlalomozzon vegig a kapuig vagy mi??? :lol:

Minden tamadasunknal altalaban mindenki áll mint a fasz a lakodalomba es varjuk a csodát. Vini ki megy alapvonalig 3 emberrel a nyakán bappe meg jude ott van 4-5 vedo kozt ennyi. Szerintem adjuk el hozzatok vissza joselut :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 8:22

Toti írta: azért borzasztó kínos az az ugri bugri amiket nagyjából meccsenként 6-8x megcsinál egy támadásnál felállt védelemmel szemben aminek a vége mindig az, hogy megpróbálja 2-3 ember közt bepöccinteni v kiugratni vinit, de ez szinte az összes esetben egy ellenfél kontrával végződik.
Full haszontalan meccsek ota, es most mar a golok sem jonnek ujfent. Ha megindul, hozza kerul a labda boritekolhato hogy vagy belevezeti a vedokbe, vagy elveszik tole vagy szar helyre passzol.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 17., csütörtök 8:09

azért borzasztó kínos az az ugri bugri amiket nagyjából meccsenként 6-8x megcsinál egy támadásnál felállt védelemmel szemben aminek a vége mindig az, hogy megpróbálja 2-3 ember közt bepöccinteni v kiugratni vinit, de ez szinte az összes esetben egy ellenfél kontrával végződik.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 17., csütörtök 8:06

PSG-ben sincs csatár, de van egy jól szervezett játék, ami működik.

Ancelotti továbbra sem nézte, hogy a keret már nem arra a játékra megfelelő, mint amit toltunk 3 éve.

Persze ettől még Mbappe sem tett semmit se hozzá tegnap, de a sokak által fikázott lúzer Arsenalt szerintem meg lehet dicsérni, nagyon fegyelmezetten, megkettőzve levédekezték a semmi játékunkat. Rayanak bravúrra se volt szükséges és a két meccs alatt sikerült egy gólt rúgnunk, ami kb. csak Salibanak köszönhető. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 17., csütörtök 7:57

KAG írta: Tartom egyébként ha anno kane jön öt meg leszarjuk miután beintett nekünk, most jobb lenne a csapat.
Kane tokeletes lett volna Benzema szerepkorere.

Mbappe meg mindig nem egy csatar, soha nem is lesz az.

Vissza: