Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 17., csütörtök 12:03

Csalódás volt a játékosok tegnapi produktuma. Sok dolgot elfedhettek volna de maradt az ígérgetés. Az, hogy egy agyonszidott Lucason látszott a legnagyobb remontada mentalitás az elfogadhatatlan. Állítólag itt világlegjobbjai vannak és ennek híre hamva se volt.

Football is played on the pitch, not on social media. Nagyon találó rájuk.

Rodrygo: “Only idiots forget the R”. Meg kéne jelenni lassan a meccseken is és akkor nem felejtik el.

Mbappé: “Adaptation period is over: I’m going to be the one deciding matches now” akkor jó lenne eldönteni nagy meccseket is.

Vini: “I’m going to do it 10x more, they are not ready.” erre az idei szarra tényleg nem volt készen senki

Nem instagramon kell helytállni hanem a pályán. Posztolgatnak instán és baszakodnak a pályán. Jude az egyik kedvencem de elég erősen kezd a tavalyból élni. Pofa van de jó teljesítmény egyre kevesebb. Rüdigernek minden meccsére jut valami tahó megmozdulás ami nem ide való. Tegnap is miért kell megtaposnia valakit? Elverik a port Lucason meg Alabán de hol voltak a vezér supersztárok? Tchouamenit köpködik közben az egyik top emberünk az évben. Hol vannak a sztárok akik húzzák a csapatot? Tegnap a pályán volt Courtois,Tchouameni,Fede és Lucas. Akik leakasztják a nagy lóvét meg megint sehol.

Lehet az edzőre is mutogatni de ugyanezek a játékosok ugyanezzel az edzővel tavaly olyan mentalitást produkáltak amilyen a sikerhez kell. Idén kurva nagy lett a mellény és ez erre elég. Év végén biztos edzőcsere lesz de ha a játékosok ugyanezt az attitűdöt adják elő akkor lehet itt bárki az edző nem lesz jó vége. A Real akaratot vártam tőlük nem továbbjutást de pár emberen kívül ez nagyon gyenge és lélektelen produkció volt. Remélem az idei pofánvágás felébreszti őket, hogy a győzelem nem alanyi jog és tenni is kell érte különben nagyon gyorsan lesüllyedt a csapat egy hollywood fcre akik mindig elhasalnak mert a sztárok ennyit tesznek bele.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 17., csütörtök 11:57

Én Perezre se tudok mérges lenni, tegnap nagyon szépen leírta valaki, hogy egy középpályás volt az Arsenal csatára, összevissza toldozott, foltozott védelemmel, rakat sérülttel.

Ehhez képest a mi keretünk szintekkel jobb, egyszerűen ennyire nulla volt az egész idénre a dolog. 0 ötlet, 0 rendszer, 0 új taktika, csak az olyan dolgok voltak folyamat erőltetve hosszú meccseken át, amiről mindenki tudta, hogy buta ötlet.

Nem tökéletes a keret tény, de ez amit látunk az szintekkel az alatt van.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 17., csütörtök 11:47

Bennem így 4-5 dolog kavarog és bassza a csőröm.

Fixen egy szűk szopóért mentünk Londonba, aztán nem volt terv rá, hogy el leszünk/lettünk verve. Ez realhoz méltatlan elképzelés 1 párharchoz.
Adtunk egy teljes meccs és 60 perc előnyt a kezdőkkel, meg a tegnapi cserékkel.
Összvissz 15 percet voltunk képesek focizni.
Többet fogatkoztak a pályán kívül, mint izzadtak a pályán..

Amúgy elnézve Fran mit csinált megértem, h Alaba kezdett, de amúgy semmit. Itt Carlo választotta a kisebbik szart, hogy aztán minden másban is szar döntést hozzon.

50-50-be adom neki és a managementnek a felelősséget. Elöl brutál merítés mellett sikerült csapágyasra hajtania az embereit, a felmerülő problémákra rendre rossz válaszokat adott idény közben.

Valahogy beverekedtük magunkat egy döntőbe, azzal lehet kozmetikázni a szezon értékelését.
Nincs játék, nincs forma, keretmenedzselés egyes alá.
Szerintem leggyengébb edzői teljesítménye valaha.

Bekergette magát egy olyan szituba, amiből jól képtelenség volt kijönni.
Nem értem mi volt idénre a terv..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 17., csütörtök 11:01

Toti írta:
offonis írta:

https://youtu.be/r5_sAiUMVeQ?si=pTniGBpbgvuycRdN

1:18-19

Valverde beragadt
én nem erre gondoltam, hanem a támadás építésének a kezdetén volt, ami nincs is benne a videoban sajnos.
Az erősen gyanús volt én is furcsálltam hogy nem vonalazzák meg nem mutatják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 17., csütörtök 10:58

offonis írta:
Toti írta: tudom, h nem oszt nem szoroz, csak bassza az agyam érdekességből, hogy az első arsenal gól, h nem volt les? egy lassítás volt az egész akcióról és ott szerintem saka belógott, de se vonalazás se semmi nem volt.

esetleg egy bizonyíték valakinek valahol?

Valverde beragadt
én nem erre gondoltam, hanem a támadás építésének a kezdetén volt, ami nincs is benne a videoban sajnos.

https://tribuna.com/en/blogs/if-we-scor ... ble-madri/
erre gondoltam
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2025. április 17., csütörtök 10:58

nekem a BL tripla ota fokozatosan epul le a foci iranti erdeklodesem. iden a BL tavasz maradt csak a rovid osszefoglalokon kivul. viszont tegnap felidoben elaludtam. evek ota mondom hogy nem erdekel mar a foci, de aztan a BL valahogy mindig bevonz...viszont itt mar tenyleg nincs egy jatekos se vagy megmozdulas amire azt mondom hogy ezert megeri.

ezek a nyilatkozatok is...mar nem is tudom milyen csapatot mondjak hogy mire hasonlit ez.

Korte kivetel, neki jar a pacsi. teljesitmenyben es kommunikacioban is le a kalappal.

offonis
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Gera, Iniesta, Raul
Kedvenc csapatod: BUSE

HozzászólásSzerző: offonis » 2025. április 17., csütörtök 10:46

Toti írta: tudom, h nem oszt nem szoroz, csak bassza az agyam érdekességből, hogy az első arsenal gól, h nem volt les? egy lassítás volt az egész akcióról és ott szerintem saka belógott, de se vonalazás se semmi nem volt.

Valverde beragadt

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 17., csütörtök 8:39

Én eskü felnézek rátok, hogy képesek vagytok még a madridrol meg a focinkrol beszélni/vitazni :lol:
Én az unott csömör, hányinger, és totális érdektelenség érzéseiben úszom, az egész egy rakás szar, ahogy van, és semmi esélyét nem látom, hogy pozitív irányba változnak a dolgok, pereznek nincs fasza, a játékosok fele meg egy kosz körülbelül.
Az a legszomorúbb számomra, hogy itt normális futball lassan évtizedek óta nem volt. Engem nem érdekelnek a trófeák, nem azért ülök le 2 órákra nézni, ha így lenne, csak a díjátadót néznem meg minden évben, aztán szevasz. Konkrétan idopazarlas, ez az erőltetett, ostoba, semmilyen, nézhetetlen szar, legyen az Madrid, vagy bármelyik másik futballcsapat.
Most értem el kb tényleg arra a pontra, hogy nem érdekel többet a fodball, jó sok év és a szereplők hathatós segítsége kellett hozzá.
Tegnap azt hittem magamról vmi pszichopata vagyok, mert semmit nem éreztem, se előtte, se közben, se utána.
Jöhet a hosszú hetvege :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 17., csütörtök 8:15

MVPP írta:De mitől? Végig kocogta az egész tavaszt.
Nekem is ez jutott eszembe, egy ideig serult is volt. Nem hajtotta szet magat. Itt akkor felkeszitesbeli gondok is akadnak.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 17., csütörtök 8:03

Fogadjuk otthon a Bilbaot,aztan megyunk a Getafehoz, mig barca két hazai meccset jatszik majd a Celta,es Mallorca ellen. Lehet bajnoki elclasico nem is fog mar osztani,szorozni

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2025. április 17., csütörtök 7:56

Az.Arsenal azt játszotta amit kellett neki, nem számítottam másra.
Amikor annyira be tömörültek a kapu elé akkor sem próbálkozott senki átlövéssel, érthetetlen ivelgettünk középre ahol senki sem volt kb(néha Rüdiger)a beadasokat meg inkább hagyjuk s.
Vinicius meccsek óta gyenge Rodrigo, Bellingham szintén.
Talán fel kellett volna baszni Gulert Brahim,Ceballost és akkor még hol van egy felfutó jobb és bal hátvéd.
Majd talán a nyáron eszèbee jut tényleg igazolni Perez nem csak előre.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 17., csütörtök 7:52

tudom, h nem oszt nem szoroz, csak bassza az agyam érdekességből, hogy az első arsenal gól, h nem volt les? egy lassítás volt az egész akcióról és ott szerintem saka belógott, de se vonalazás se semmi nem volt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 17., csütörtök 7:48

MVPP írta:
realistahuni írta:

A 20-ik percben volt egy közeli Bellinghamről már azon látszott hogy teljesen ki van fingva.
De mitől? Végig kocogta az egész tavaszt.
Ezt pendítettem itt meg pár hete is, hogy vmi nagyon nem oké ott, márciusra teljesen összeesik fizikálisan a gyerek, szufla nulla, pedig intézett magának megint pár meccs pihenőt.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. április 17., csütörtök 7:44

realistahuni írta:
ToniKroos írta: Sokat rugózom ezen a futómennyiségen, de engem ez felháborít, hogy megint sikerült kemény 107 km-t beletenni a meccsbe. Az öt legkevesebbet futott BL játékosból 3 Realos. A miénken kívül nem volt még egy olyan egyenes kieséses párharc, ahol bármelyik csapat is 110 km alatt teljesített volna( míg nekünk az összes alatta volt). Itt nagyon komoly felkészítésbeli és/vagy hozzáállás gondok vannak.
A 20-ik percben volt egy közeli Bellinghamről már azon látszott hogy teljesen ki van fingva.
De mitől? Végig kocogta az egész tavaszt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 7:40

ToniKroos írta: Sokat rugózom ezen a futómennyiségen, de engem ez felháborít, hogy megint sikerült kemény 107 km-t beletenni a meccsbe. Az öt legkevesebbet futott BL játékosból 3 Realos. A miénken kívül nem volt még egy olyan egyenes kieséses párharc, ahol bármelyik csapat is 110 km alatt teljesített volna( míg nekünk az összes alatta volt). Itt nagyon komoly felkészítésbeli és/vagy hozzáállás gondok vannak.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 17., csütörtök 6:36

Sokat rugózom ezen a futómennyiségen, de engem ez felháborít, hogy megint sikerült kemény 107 km-t beletenni a meccsbe. Az öt legkevesebbet futott BL játékosból 3 Realos. A miénken kívül nem volt még egy olyan egyenes kieséses párharc, ahol bármelyik csapat is 110 km alatt teljesített volna( míg nekünk az összes alatta volt). Itt nagyon komoly felkészítésbeli és/vagy hozzáállás gondok vannak.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 17., csütörtök 6:09

Babinho írta:
MarioCirolo írta: A szezon egyetlen pozitivuma (Asencion kivul) hogy azok a jatekosok, akiknek a tavalyi ev utan nagy lett a melleny, kaptak most egy reality checket es remelhetoleg tobb alazattal allnak majd hozza a dolgokhoz a nyar utan.
Jhvbe igazoltunk, de ha bhv és Kroos utód nem lesz igazolva, ugyanúgy két kurva nagy lyukkal indulunk neki, és szerintem döntést kellene hozni a Vini, Rodrygo, Mbappe, Jude 4esről, mert a padot egyik sem fogja bírni, a kezdőbe meg túl sok.
Az egyik brazilnak menni kell...így vagy úgy, de kell egy vezéráldozat.
Teljesen egyetértek. Viszont feltenném a nagy kérdést, hogy Kroost kivel pótolnátok?

Múltkor felmerült Mac Allister neve, ugyanakkor bedobtam Zubimendit is, akinél itt páran azt mondták, hogy inkább akkor Mac Allister, de nála se éreztem azt, hogy tőle le lenne nyűgözve itt sok ember.

Nyilván itt van nekünk Ceballos, aki egy kicsit "lebutított" változata Kroosnak, ami nem is lenne baj, ha nem lenne ennyire sérülékeny. Szóval a kérdés igazából úgy szólna, hogy ki lenne az a játékos, aki képes lenne abban a szerepkörben tetszelegni mint a német és ezzel a problémáink egy részét megoldaná?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 17., csütörtök 0:10

Rodrygo az egyetlen akivel lehet játszani így és ő képes is rá, hogy hasznos 12ik ember legyen.
Itt ilyen Morata, Callejón, Asensio, Lukácsok voltak a 12. emberek. Rodrygonak túl nagy az értéke, hogy 2000 perces csere játékos legyen. Őt akkor el kell adni és beforgatni a pénzt más posztra. 12. embernek nekünk Brahim (meg Endre, ha kapna több percet) pont megfelelő lenne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 17., csütörtök 0:05

Babinho írta:
flori írta:

Egy évet még biztosan kap ez a négyes. Utána lesz változás, akkor is ha jól működik. Ott szerintem már ketten is léphetnek, ha rosszul alakul.
Maradjunk annyiban ha Xabinak ugyanezzel a kerettel kell valamit kezdeni, egy Trenttel kiegészülve, sok jóra ne számítsunk...
Ha azt hiszitek, hogy Alonso padra rakhatja majd a vinicius bappé kettősből bármelyiket akkor valszeg nem láttátok az elmúlt 20 évet. :mrgreen:

Rodrygo az egyetlen akivel lehet játszani így és ő képes is rá, hogy hasznos 12ik ember legyen. A következő szezonban valahogy össze kell kovácsolni ezt a bappé vini párost ha tetszik ha nem. Max utána lehet beszélni viniciusz eladásáról ha nem sülne el jól a szezon.

És Bellinghem is ugyanolyan érinthetetlen, úgyhogy a támadósor adott amiből rodrygot ki kell szórni kizárásos alapon vagy ugyanez lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. április 17., csütörtök 0:03

Thibaut Courtois: "We lost to a team that was superior to us, we have to accept that. If we had scored first, things could have been different but we did not succeed. We need to play more as a team and not individually. We put in a lot of crosses but we don't have a player like Joselu anymore to head those in".

Ez is igaz.
Millió beívelés, beadás, de 0 olyan játékos, aki fejelni tudna. Full érthetetlen. Ha a játékosok is tudják, mé nem szólnak az öregnek, hogy "Hé, te, figyuzz már..."

Vissza: