HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 17., csütörtök 7:44
mentamas írta:
realbeckham írta:
Tudom, hogy angol, illetve "békafejű", ahogy tegnap valaki írta, de emelem kalapom rice előtt. Az ember ami melót lerakott 2 meccsen, az valami elképesztő. Nagyon hasznos volt a játék minden elemében.
Innentől szerintem psgvel megyek. Nem szeretem őket, de a futballt igen. Ez a kvara, dembele, doue trio elég tetszetős. Vitinha nalam egyébként is magas polcon van(modricot latom benne). Jol nez ki az a csapat és szórakoztató most. Egyedül az arab miatt sajnalnam tőlük, de félre rakom ezt az undort es próbálom csak a focit látni. Sok sikert nekik.
Nekem véget ért az idei BL szezon. 4 olyan csapat maradt, amelyekkel nem tudok szimpatizálni.
Maradt az EL és a MU
Nálam is véget ért, a Barcelona lenne a legrosszabb forgatőkönyv, egy esetleges győzelem esetén és bár a PSG valóban szép focit tol és a koncepciójuk is tetszetős, de Mbappe miatt nem szeretném őket sem. Szegény teknős idejott, mondván szeretne BLt nyerni, kínkeserves próbálkozások voltak erre a PSGben, de sosem tudta ezt az álmát ott megvalósítani. A Realba igazolása több volt, mint egy lábon kihordott agyvérzés, ott valami nagyon elment szerintem a két klub között, épp ezért nem szeretném ha ők nevetnének a végén. De erre az esély nulla, valamelyik lesz a kettő közül érzésem szerint.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”