Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.tibi18 írta:A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.mentamas írta: Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.

Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.mentamas írta: Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ne bántsátok, csak a taktika, pontosabban annak hiánya miatt volt ma gyenge ő is, ugyebár.
Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Belassult
Cselezni elfelejtett
Hajtani nem hajt
Lőni meg sose tudott.
Nálam mehetne nyugodtan.
Cselezni elfelejtett
Hajtani nem hajt
Lőni meg sose tudott.
Nálam mehetne nyugodtan.
ZIDANE
Úgyse lesz eladva, pedig már nem hiányozna senkinek kiseriken kívül.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyilván edzőhiba, nem is azért emeltem ki Vinit, mert ő a legszarabb, hiszen mindenki az, szimplán csak átment rém irritáló kis köcsög gyerek módba foci helyett, ez szerintem pont ebben a klubban nem pálya.ToniKroos írta:Idegesíthet, de ettől függetlenül felesleges bárkit elővenni. Az edzőnk úgy érzem egy taktikai analfabéta lett idei évre. Semmi tudatosságot nem bírt beépíteni a csapatmozgásba, konkrétan az az érzésem, hogy elmondja a kezdőt, azt kész. De még a csapatot is szarul rakja össze, hát mint aki direkt megtrollkodja az egészet. Mai taktika mi volt, ívelgessünk előre? Ezt sikerült Carlonak kitalálnia? Meg adogatjuk be a labdákat? Kinek? Vicc az egész edzői stáb. Hát ennyi erővel nyugodtan leülhet oda Bognár Gyuri is, ennyit ő is tud.negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
- ateeemadrid
Vini hajt.
A 2 nulla iqs támadó kajak nem fér meg egymás mellett, de nem kérdés, hogy Vini menjen.

A 2 nulla iqs támadó kajak nem fér meg egymás mellett, de nem kérdés, hogy Vini menjen.
Idegesíthet, de ettől függetlenül felesleges bárkit elővenni. Az edzőnk úgy érzem egy taktikai analfabéta lett idei évre. Semmi tudatosságot nem bírt beépíteni a csapatmozgásba, konkrétan az az érzésem, hogy elmondja a kezdőt, azt kész. De még a csapatot is szarul rakja össze, hát mint aki direkt megtrollkodja az egészet. Mai taktika mi volt, ívelgessünk előre? Ezt sikerült Carlonak kitalálnia? Meg adogatjuk be a labdákat? Kinek? Vicc az egész edzői stáb. Hát ennyi erővel nyugodtan leülhet oda Bognár Gyuri is, ennyit ő is tud.negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Ezt már sajnos én nem így látom, inkább széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye. 4-1, egy potyagólnál csapkodja a mellét meg mutogat, aztán ha labdát veszít akkor meg csapkod meg vernyákol, ez nálam nem meríti ki a hajtás fogalmát.mentamas írta:Hamarabb engedném el Mbappét, mint őt, tehetség ide vagy oda. Akármennyire buta, de legalább az utolsó pillanatig hajt.negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Vini és a hajtás ebben a szezonban egy mondatban úgy, hogy tagadás nem szerepel benne, az elég erősmentamas írta:Hamarabb engedném el Mbappét, mint őt, tehetség ide vagy oda. Akármennyire buta, de legalább az utolsó pillanatig hajt.negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
Hamarabb engedném el Mbappét, mint őt, tehetség ide vagy oda. Akármennyire buta, de legalább az utolsó pillanatig hajt.negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Neked is adios
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Nem sikerült, szidhatodRealista24 írta: Na teso, ma itt a lehetoseg elolepni es tovabbvinni a csapatot, ha megteszed, tobbet nem szidlak.

- flori
Hú.
Valami nagyon elment.
Naívan azt gondoltam, hogy a bl-re felszívja magát, már csak dühből is. Ott mindig ment neki..
Megtört, ez a szezon valószínűleg végig szenvedés lesz neki (is).

Naívan azt gondoltam, hogy a bl-re felszívja magát, már csak dühből is. Ott mindig ment neki..
Megtört, ez a szezon valószínűleg végig szenvedés lesz neki (is).
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
ty gg bb
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon kéne, hogy ma aggyal a fejében játsszonKerlon írta: Miket vállalsz bátya...![]()
Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A lelkemet már kiarultam, ezért vállalhatatlan vállalásokat kell tennem a nagyobb jó érdekében.Kerlon írta: Miket vállalsz bátya...![]()
Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miket vállalsz bátya...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na teso, ma itt a lehetoseg elolepni es tovabbvinni a csapatot, ha megteszed, tobbet nem szidlak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema