Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 16., szerda 23:07

KAG írta:
LosMerengues írta:
Azt aláírom, hogy unalmas, hogy minden êvben esélyesként kiáltják ki őket mindenre is, úgy, hogy pl BL elődöntőben 16 éve nem jártak (eddig), még valami mikiegér hazai kupán kívül nem nyertek semmit vagy 20 éve. De pl ilyen bő 10 évvel ezelőtt is kb ők voltak a szimpatikus lúzer csapat Wengerrel, akik kis pénzből fiatalokkal jó focit játszottak, majd nem nyertek semmit.

Milyen kis pénzből? Többet költöttek mint mi az elmúlt 10 évben

Marketingre azért te is felületel látom :lol:
Bő tíz év: 2000-es évek vége 2010-es elejére gondolok

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 23:05

LosMerengues írta:
KAG írta:

Barca berenc csapat
Azon felül szurkolóknak akkora az arca mintha annyi kupa lenne otthon mint nekünk, bayernnek meg a Milánnak együtt
Azt aláírom, hogy unalmas, hogy minden êvben esélyesként kiáltják ki őket mindenre is, úgy, hogy pl BL elődöntőben 16 éve nem jártak (eddig), még valami mikiegér hazai kupán kívül nem nyertek semmit vagy 20 éve. De pl ilyen bő 10 évvel ezelőtt is kb ők voltak a szimpatikus lúzer csapat Wengerrel, akik kis pénzből fiatalokkal jó focit játszottak, majd nem nyertek semmit.

Milyen kis pénzből? Többet költöttek mint mi az elmúlt 10 évben

Marketingre azért te is felületel látom :lol:
ZIDANE

LosMerengues

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 16., szerda 23:05

Sierra írta:
LosMerengues írta:Mi baj van az Arsenallal azon kívül, hogy most ebben a párharcban jobbak voltak nálunk?
Az hogy vilagi luzer banda, igazi orokvesztesek, es ezeket a pojacakat nem tudtuk kiejteni. A jatekosaikrol meg az edzorol nem is beszelve, hatranyalt haju bekafeju Rice, csontos kepu Odegaard, bamba feju Saka meg nextgen “edzozseni” Arteta, hanyok mindegyiktol.
Ez a mi problémánk és szegénységünk, nem az övék. Gyengék voltunk idén, ők pedig megérdemelten jutottak tovább, egy szavunk sem lehet. Tavaly bedaráltuk volna őket probléma nélkül.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. április 16., szerda 23:05

Kutyát nem érdekel.

Az Arsenal sokkal jobb volt mint mi. Két meccsen is, tükörsimán jutnak tovább, ami nem más sara mint a kutya edzőnkké. Egyedül.

LosMerengues

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 16., szerda 23:03

KAG írta:
LosMerengues írta:

Mi baj van az Arsenallal azon kívül, hogy most ebben a párharcban jobbak voltak nálunk?

Barca berenc csapat
Azon felül szurkolóknak akkora az arca mintha annyi kupa lenne otthon mint nekünk, bayernnek meg a Milánnak együtt

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 22:58

LosMerengues írta:Mi baj van az Arsenallal azon kívül, hogy most ebben a párharcban jobbak voltak nálunk?
Az hogy vilagi luzer banda, igazi orokvesztesek, es ezeket a pojacakat nem tudtuk kiejteni. A jatekosaikrol meg az edzorol nem is beszelve, hatranyalt haju bekafeju Rice, csontos kepu Odegaard, bamba feju Saka meg nextgen “edzozseni” Arteta, hanyok mindegyiktol.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 22:57

LosMerengues írta:
Sierra írta: Nincs mar egyetlen csapat akinek erdemes lenne szoritani, csicska Arsenalt most utaltam meg veglegesen, Barca-PSG nem kerdes, legyen akkor az Inter, de nekik meg nem sok eselyuk van..
Mi baj van az Arsenallal azon kívül, hogy most ebben a párharcban jobbak voltak nálunk?

Barca berenc csapat
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 16., szerda 22:56

Kerlon írta: Jövök rontani a levegőt:

Nyer ma is az Arsenal miközben végig erőlködjük a mérkőzést.

Csapatunkat nem tudom mikor láttam utoljára felpörögni, ellenfelet a kapujához szögezni, főleg úgy, hogy még az eredményes is legyen. Mintha idén saját magunkat ringattuk volna kényelembe és megnyugvásba közben meg frusztráltak a sztárjaink is hol az egyik, hol a másik állíttatja ki magát.

Mindemelett már-már teljesen érdektelenül ülök le a meccseinkre, aztán egy komoly idényt vártam...
Ehhez sokat nem kell fűznöm, elismeréseteket öreg, "bolond" Kerlon üdvözli.

Megoldás Ancelottin es egy Viniciuson tul mutato Real kell, hogy legyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

LosMerengues

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 16., szerda 22:56

Sierra írta: Nincs mar egyetlen csapat akinek erdemes lenne szoritani, csicska Arsenalt most utaltam meg veglegesen, Barca-PSG nem kerdes, legyen akkor az Inter, de nekik meg nem sok eselyuk van..

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 22:52

NemMoby írta: LV és Alaba a kezdőben? Carlo ki akarja rúgatni magát a lelépési pénzért, másra nem tudok gondolni, de csúnya lesz a vége. Hihetetlen...
Kérdezd meg az oldmobyt
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 22:51

Nincs mar egyetlen csapat akinek erdemes lenne szoritani, csicska Arsenalt most utaltam meg veglegesen, Barca-PSG nem kerdes, legyen akkor az Inter, de nekik meg nem sok eselyuk van..

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 16., szerda 19:45

NemMoby írta: Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?
Élet és halál ura.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 16., szerda 19:35

Faust írta:
NemMoby írta: Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?
Hidd el, jobb, ha nem tudod.
:lol: :lol: eleg csak annyit tudnod, hogy kinaba utazott es kitort a
Covid par hettel utana

NemMoby
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. április 16., szerda 19:30

LV és Alaba a kezdőben? Carlo ki akarja rúgatni magát a lelépési pénzért, másra nem tudok gondolni, de csúnya lesz a vége. Hihetetlen...

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2025. április 16., szerda 19:20

Kockáztatni kellett volna. Nem tudom, hogy lehetne ennél rosszabb a kezdő :(

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 16., szerda 19:20

Te vagy ő, csak másik accról :kalapos:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 16., szerda 19:17

Hidd el, jobb, ha nem tudod.

NemMoby

HozzászólásSzerző: NemMoby » 2025. április 16., szerda 19:07

Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. április 16., szerda 18:00

'shutterisland írta: erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon. :mrgreen:
Risk-value aranyban ez a jobb dontes. Az Arsenal tovabbjutas gondolom valami 1.2 korul mehet, ami azert nem 100%, szoval a nagy halak elkezdtek tolni a masik opciot, ami viszi le az oddsot.

Egyebkent szerintem eldurran a teknos, Vini meg bohocot csinal a vedokbol es lovunk 4-et.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 16:36

'shutterisland írta: erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon. :mrgreen:
Szerintem ez szokásos a sportfogadó oldalakon.
Minél közelebb rakod, annak szarabb az odds
ZIDANE

Vissza: