Megy a meccs!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Megy a meccs!
Tőlünk már csak ez a fasszopó nyomorék kommentátor balfaszabb, jó istenem gyere le.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Isten ments!mentamas írta: Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!![]()
Megfogta Körte a tizit, vajon miért?!
0-3 két piros lenne már, ha itt lenne. Jó helyen van, ahol van.
Csak ne fogadjon megint a meccsre, eressze el a dolgot teljesen.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Galacticos
Ez nem profizmus nalam hogy 3 golos elonybe ilyen gyamoltalanul mesz ki.chronic írta: Az angolok profin csinálják, mi se csinálnánk ezt a mai meccset jobban.
Az egyik nem meri elvegezni a tizenegyest, a masik meg felelmebe a szelre panenkazik.
Teljesen be vannak fosva.whitemadrid írta:Hallod milyen luzer banda ?
Elso pillanattol huzzak az idot meg fetrengenek mint a getafe. Pont ezert idegesito egy ilyen csapat ellen kiesni.
Elso golt nekunk kell loni.
Na jon ceba.
- whitemadrid
Meg mindig nem látom miért ők a luzerek es mi egunk ellenük.pepethespecialone írta:Hát már pedig igazi semmi lofasz luzer banda ez az Arsenal, szégyen kiesni tőlük.whitemadrid írta:
Hallod milyen luzer banda ?
3 gólos hátrányban vagyunk.
Ha valaki jelenleg luzer az Carlo es a Carloball.
Nem les volt, hanem visszavonta a büntetőt, ezért is folytatódott bírói labdávalRealista24 írta:Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Les miatt nem adták meg.Pad'em írta: Lófasz és esti fény. Azt mondjuk nem értem, hogy nekünk miért nem járt 11-es ugyanarra mint nekik, Rízs szépen kimagyarázta.
Semmi tűz senkiben, remontadára utaló magatartás zéró. Ha találunk egy gólt, meglátjuk elhiszik e de ez nagy csalódás. Pedig egyáltalán nem nagy durranás ez az ágyus banda, sőt.
- Pad'em
Lófasz és esti fény. Azt mondjuk nem értem, hogy nekünk miért nem járt 11-es ugyanarra mint nekik, Rízs szépen kimagyarázta.
Semmi tűz senkiben, remontadára utaló magatartás zéró. Ha találunk egy gólt, meglátjuk elhiszik e de ez nagy csalódás. Pedig egyáltalán nem nagy durranás ez az ágyus banda, sőt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Hát már pedig igazi semmi lofasz luzer banda ez az Arsenal, szégyen kiesni tőlük.whitemadrid írta:Hallod milyen luzer banda ?Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda, ossze vissza vannak fosva tolunk az elso perctol kezdve egy szaros kirugast nem tudnak elvegezni elso szandekbol. Egy gol kene es indulni a henger, lelatorol is megjobban meg a palyan is.
-
ArjenMagicRobben
Végülis múlt héten is még 0-0 a szünetben szóval semmi nincs veszve
- whitemadrid
Mehetne egy gyors szavazás.mentamas írta: Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!![]()
Had Jöjjön
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
A 20. perc ota kb ez történik, elöl setalgat kilencesben, azóta szét is esett a játék, hiányzik egy ember középről aki tenné tovább.Impostor írta:Hamarabb tenném be Bellinghamet centerbe, magas, fejelni is tud valamennyire..BLevi96 írta:
+Güler aki tud is beadni, de kizárt, szarrá vannak jegelve
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Vakon vagy haverom.Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda,
Az angolok profin csinálják, mi se csinálnánk ezt a mai meccset jobban.
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
got it sir, akkor az utóbbiRealista24 írta:Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
(Te csinalod jol)EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
- whitemadrid
Hallod milyen luzer banda ?Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda, ossze vissza vannak fosva tolunk az elso perctol kezdve egy szaros kirugast nem tudnak elvegezni elso szandekbol. Egy gol kene es indulni a henger, lelatorol is megjobban meg a palyan is.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ez eddig gyengébb, mint az első meccs...hatalmas csalódás...ennyit a nagy ígérgetésekről...természetesen szenvedés az egész
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
- Galacticos
Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda, ossze vissza vannak fosva tolunk az elso perctol kezdve egy szaros kirugast nem tudnak elvegezni elso szandekbol. Egy gol kene es indulni a henger, lelatorol is megjobban meg a palyan is.