Isten ments!mentamas írta: Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!![]()
Megfogta Körte a tizit, vajon miért?!

0-3 két piros lenne már, ha itt lenne. Jó helyen van, ahol van.
Csak ne fogadjon megint a meccsre, eressze el a dolgot teljesen.

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 16., szerda 22:10
Isten ments!mentamas írta: Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 16., szerda 22:10
Ez nem profizmus nalam hogy 3 golos elonybe ilyen gyamoltalanul mesz ki.chronic írta: Az angolok profin csinálják, mi se csinálnánk ezt a mai meccset jobban.
Teljesen be vannak fosva.whitemadrid írta:Hallod milyen luzer banda ?
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 16., szerda 22:09
Meg mindig nem látom miért ők a luzerek es mi egunk ellenük.pepethespecialone írta:Hát már pedig igazi semmi lofasz luzer banda ez az Arsenal, szégyen kiesni tőlük.whitemadrid írta:
Hallod milyen luzer banda ?
3 gólos hátrányban vagyunk.
Ha valaki jelenleg luzer az Carlo es a Carloball.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. április 16., szerda 22:09
Nem les volt, hanem visszavonta a büntetőt, ezért is folytatódott bírói labdávalRealista24 írta:Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 16., szerda 22:08
Les miatt nem adták meg.Pad'em írta: Lófasz és esti fény. Azt mondjuk nem értem, hogy nekünk miért nem járt 11-es ugyanarra mint nekik, Rízs szépen kimagyarázta.
Semmi tűz senkiben, remontadára utaló magatartás zéró. Ha találunk egy gólt, meglátjuk elhiszik e de ez nagy csalódás. Pedig egyáltalán nem nagy durranás ez az ágyus banda, sőt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 16., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. április 16., szerda 22:07
Hát már pedig igazi semmi lofasz luzer banda ez az Arsenal, szégyen kiesni tőlük.whitemadrid írta:Hallod milyen luzer banda ?Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda, ossze vissza vannak fosva tolunk az elso perctol kezdve egy szaros kirugast nem tudnak elvegezni elso szandekbol. Egy gol kene es indulni a henger, lelatorol is megjobban meg a palyan is.
3 gólos hátrányban vagyunk.
Ha valaki jelenleg luzer az Carlo es a Carloball.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2025. április 16., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 16., szerda 22:07
Mehetne egy gyors szavazás.mentamas írta: Más esélyünk nincs, hozzuk be Remyt!![]()
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 16., szerda 22:06
A 20. perc ota kb ez történik, elöl setalgat kilencesben, azóta szét is esett a játék, hiányzik egy ember középről aki tenné tovább.Impostor írta:Hamarabb tenném be Bellinghamet centerbe, magas, fejelni is tud valamennyire..BLevi96 írta:
+Güler aki tud is beadni, de kizárt, szarrá vannak jegelve
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. április 16., szerda 22:06
Vakon vagy haverom.Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda,
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. április 16., szerda 22:06
got it sir, akkor az utóbbiRealista24 írta:Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 16., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 22:05
Az tizi lett volna, ha nem fújnak lest.EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 16., szerda 22:05
(Te csinalod jol)EmbroZZ írta: Nem értem, hogy ami egyik oldalon mezhúzás 11-es, az a másikon miért nem... én vagyok túl részeg? (elképzelhető)
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. április 16., szerda 22:05
Hallod milyen luzer banda ?Galacticos írta: Egyebkent oke nincs helyzetunk, szarok is vagyunk. De az ellenfel egy teljesen luzer banda, ossze vissza vannak fosva tolunk az elso perctol kezdve egy szaros kirugast nem tudnak elvegezni elso szandekbol. Egy gol kene es indulni a henger, lelatorol is megjobban meg a palyan is.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 16., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. április 16., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 16., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 16., szerda 22:01
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem