Milyen videok? Linkelsz párat légyszí, érdekesen hangzikRealista24 írta: Paradesak ezek a kinai videok, ahogy a luxus markakat szedik atomjaira, hogy mit hol gyartanak es mi mennyibe kerul.
Nem tudom mind valid-e, de mokas![]()

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 16., szerda 17:59
Milyen videok? Linkelsz párat légyszí, érdekesen hangzikRealista24 írta: Paradesak ezek a kinai videok, ahogy a luxus markakat szedik atomjaira, hogy mit hol gyartanak es mi mennyibe kerul.
Nem tudom mind valid-e, de mokas![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2025. április 16., szerda 15:30
Az csak egy szoki péntek este.hehetheoriginal írta:Blahamocsok írta: Sziasztok!
Csapatepitore keresünk idén egy új helyet, hátha tudtok segíteni.
16 fő, egy nap, egy éjszaka, kint szeretnénk bogracsozni illetve grillezni. Előny ha van esetleg pingpong-, csocsó asztal.
Pestről indulnank, szóval Pestről egy-két óra autó lenne az ideális távolság.
Van esetleg valami otletetek?
Kezdjetek kotekedni.
Az az igazi csapatépítő.
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. április 16., szerda 15:27
https://www.booking.com/Share-dkzS1amocsok írta: Sziasztok!
16 fő, egy nap, egy éjszaka, kint szeretnénk bogracsozni illetve grillezni. Előny ha van esetleg pingpong-, csocsó asztal.
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2025. április 16., szerda 15:12
Mi ide vittük ősszel a céget, nagyon rendben volt. Fullos a kinti rész is, bogrács, grill, pizzakemence.mocsok írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 15:03
Blahamocsok írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2025. április 16., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 15., kedd 15:22
Èn csak ilyen paros festeszeten voltam, szerintem nagyom jo program, kimozdultok, nem csak ketten a konyhaban nyomjatok plusz ha tenyleg szeret tortat csinalni fixen tanulhat par hasznos tanacsot. Szerintem adj neki egy eselyt.rashidm írta: Másik kérdésem a mai napra: feleségemnek májusban 30. szülcsinapja lesz, gondolkoztam pár dolgon, de aminek szerintem nagyon örülne:
-Szeret tortát készíteni, gondoltam befizetem egy cukrász workshop-ra vagy mire, pár alkalmas móka és kacagás, de ezek elég combosak, ahogy néztem.
Ezekről kinek mi a véleménye? Megéri az árát vagy inkább kicsit parasztvakítás, jobb ha netről lesed el a sütés tudományát?
Köszönöm!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 15., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 15., kedd 13:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 13., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. április 12., szombat 14:18
Rá is fizettélRealista24 írta: Előbbire választ adott Halfi, utóbbi perspektivaban elég régen voltam, de sosem akartam hogy nekem bárki bárkit fizessen, gavallerban nyomtam.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 12., szombat 11:18
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 12., szombat 11:16
Nálunk közös a kassza. A feleségem kezeli, nekem se kedvem, se időm ezzel bohóckodni. Havonta egyszer leülünk, átbeszéljük, hogy mire mennyi ment el és ennyi. Nagyjából tudom mennyi van a számlán, mennyi van ide-oda befektetve. De kb ennyi.'shutterisland írta: na ujabb tema igy szombat reggel 5kor.![]()
kozos vagy kulon kassza parkapcsolatban/hazassagban ?
en inkabb az utobbit partolom, persze a kozos koltsegek (rezsi, hitel/berleti dij, haztartasbeli dolgok, kozos megtakaritasi szamla, stb) aranyosan bedobva a kozosbe, de aztan a fennmarado penzzel meg mindenki azt kezd, amit akar.
regen szerintem nagyobb divat volt az elobbi opcio, manapsag akikrol tudom, ott inkabb az utobbi elv ervenyesul.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 12., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 12., szombat 10:12
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 12., szombat 9:54
'shutterisland írta: na ujabb tema igy szombat reggel 5kor.![]()
kozos vagy kulon kassza parkapcsolatban/hazassagban ?
en inkabb az utobbit partolom, persze a kozos koltsegek (rezsi, hitel/berleti dij, haztartasbeli dolgok, kozos megtakaritasi szamla, stb) aranyosan bedobva a kozosbe, de aztan a fennmarado penzzel meg mindenki azt kezd, amit akar.
regen szerintem nagyobb divat volt az elobbi opcio, manapsag akikrol tudom, ott inkabb az utobbi elv ervenyesul.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 12., szombat 9:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 12., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 12., szombat 8:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 12., szombat 8:13
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem