Azzal, hogy megpróbálnak összepedofilozni mindenkit, ha már egyszer a kormányra ráégett a pedofilsegítő jelző. Ha nem tudod, milyen itteni vitára utaltam, akkor ne szólj hozzá inkább.javier88 írta:Mármint azzal végzik a kormánynak a legalja piszkos munkát, hogy az ilyen Lakatos-féle véglényeket lebuktatják? Akik kiskorú gyerekeket gyaláznak meg, és teszik tönkre az életüket? Inkább az a szomorú, hogy ezek a beteg "állatok" szabadlábon vannak. És szennyezik a környezetet a puszta létezésükkel.nuevo_ericco írta: https://444.hu/2025/04/16/abraham-rober ... suth-teren
Kíváncsi vagyok, hogy azok, akik pár hónapja teleszemetelték ezzel a félnótás hazudozóval a fórumot, most már látják-e, hogy ezt anno csúnyán benézték, és azoknak lett igaza, akik azt mondták, a kormánynak végzik a legalja piszkos melót ezek a beszélő fejek.
Nem emlékeztem, ki volt. Arra emlékeztem, hogy már akkor is azt mondtuk, hogy Ábrahám semmi munkát nem végez, max a kormánynak a piszkosat, hogy minél több kormánnyal kritikus, közélettel foglalkozó embert összepedofilozzon.kiserik írta: Ha hozzám beszélsz, akkor légyszives, tedd azt, ne csak úgy a vakvilágba.
Nem arról van szó, hogy Lakatost védem, nem is róla szólt, amit írtam. Ha bűnös, ítéljék el. Hanem egyszerűen annyira átlátszóak ezek a mondatok, hogy már fájnak:
És anno ugyanazt írtuk páran, hogy nem akar ez pedofilokat fogni, mert akkor rábízná a rendőrségre a munkát, hanem a Fidesz pedofilügyeit relativizálja.Hogy kapcsolódik a pedofília, a háború és a hazaárulás kérdése egymáshoz? Hát ugyanonnan fúj a szél, ugyanazok állnak mindegyik mögött, és minden egyes lélegzetvételük istentelen
Anno sem azt mondtuk, hogy Lakatos ártatlan lenne, hanem azt kifogásoltuk, hogy erre hivatkozva mocskolja a Fidesz ellenfeleit.