Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Kockáztatni kellett volna. Nem tudom, hogy lehetne ennél rosszabb a kezdő

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Te vagy ő, csak másik accrólNemMoby írta: Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Hidd el, jobb, ha nem tudod.NemMoby írta: Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?
Bocsi a kérdésért srácok, én még itt új vagyok. Ki az a Remy, akiről lehet szavazni és miért van szavazás róla?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Risk-value aranyban ez a jobb dontes. Az Arsenal tovabbjutas gondolom valami 1.2 korul mehet, ami azert nem 100%, szoval a nagy halak elkezdtek tolni a masik opciot, ami viszi le az oddsot.'shutterisland írta: erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon.![]()
Egyebkent szerintem eldurran a teknos, Vini meg bohocot csinal a vedokbol es lovunk 4-et.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ez szokásos a sportfogadó oldalakon.'shutterisland írta: erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon.![]()
Minél közelebb rakod, annak szarabb az odds
ZIDANE
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdekesseg, hogy ahol en multheten dobtam egy kis aprot 7.0 x-ert a tovabbjutasotokra, most mar csak 5.5x az odds, es a bet365 is lejjebb vitte mar mint multheten.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon.
nem ertek hozza, de gondolom ez azt jelenti, hogy rohadt nepszeru opcio a real tj a fogadasi platformokon.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nálam ma a jövő évi tagságért játszanak. Ki lehet esni ami valószínű is mert nagy a hátrány bár nem lehetetlen. DE otthon aki ezt most nem érzi át, nem érzi magáénak az nem tudom mit akar ebben a csapatban. Ez már nem Carloról szól mert úgyis jön Xabi. De itt vannak a játékosok akiknek ma olyan szinten kell megdögleniük a pályán mint egész évben egyszer sem. Ez most bl kiesés, otthon, hátrányban. Most lehet mutatni, hogy én tagja vagyok a csapatnak és mindenemet kiteszem erre a 90 percre. Nem ígérgetni meg posztolgatni nehéz hanem teljesíteni azokat. Hibázni mindenki hibázhat itt nem erről van szó de akinél a mai után csak felmerül, hogy sétált, lötyögött, alibizett annak igencsak rezegnie kell a jövőnek. Itt hagyomány a mentalitás és senki nem szeretné ha ez megtörne. Ki lehet kapni de szántsák fel a Bernabeut ma, én csak ennyit várok. Aki ehhez túl nagy sztár annak kívül tágasabb.
Utoljara clean sheet a BL-ben a Brest ellen volt a csoportmeccsen.J. Dee írta:3-0 és 11-esekkel tovább megyünk?
Mekkora esély van arra, hogy 0 gólon tartjuk az Arsenalt? Nem is emlékszem mikor volt clean sheet meccsünk érdemi ellenfél ellen.
Akkor viszont 4-5 rúgott gól kell? Egy 4-1 talán?

3-0-t nem latom magam elott, 4-1-et meg a szerzett golok miatt nem.
Akiknek iden 4 vagy tobb golt rugtunk:
-Espanyol
-Osasuna
-Sevilla
-Las Palmas
-Minera
-Celta Vigo
-Real Sociedad
-Dortmund
-Salzburg
Hat egyik sem Arsenal szint.

- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Uuuuncsi!hehetheoriginal írta:mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgokÉn nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.![]()

Ma továbbjutunk, ezen felbuzdulva a srácok a szezon végére felszívják magukat és jöhet a triplázás! "Itt hallottátok először!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkabb ez, mint az allando fostenger, amit te nyomatsz az itt lattatok eloszor, es mindenki takarodjonakurvaanyjaba dolgokkal.hehetheoriginal írta:mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgokÉn nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Egy Pato topicban nagyot mentel volna te ishehetheoriginal írta:mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgokÉn nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.![]()

- hehetheoriginal
mert itt csak az számít igazi szurkolónak és madridistanak, aki szirupos csopogos ajvekolasos lazalmokkal teli nyalonckodassal van megáldva, az ilyenek előszeretettel írnak e/2 személyben az adott játékos topikjaba pl boldog szülinapot kívánva neki, és hasonló gyerekded édes dolgokÉn nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.

thereisonly1ronaldo
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én nem értem, hogy ez a 2 dolog miért ne férne meg egymás mellett? Hogya valaki annak ellenére, hogy arra számít, hogy nem fog sikerülni, attól még maximálisan reméli.
Igen, szurkolni fogok elejétől a végéig, és elképesztő lenne ezt megfordítani.
És ezzel együtt ha a földön maradok, akkor ebben a csapatban nem látom ennek a realitását számos okból, a fizikális állapotunk, az edzői munka, egyéni formák stb.
Vagy onnan is érdemes megfogni a kérdést, hogy mi az az eredmény amiben a legjobban lehetne bízni?
3-0 és 11-esekkel tovább megyünk?
Mekkora esély van arra, hogy 0 gólon tartjuk az Arsenalt? Nem is emlékszem mikor volt clean sheet meccsünk érdemi ellenfél ellen.
Igen, szurkolni fogok elejétől a végéig, és elképesztő lenne ezt megfordítani.
És ezzel együtt ha a földön maradok, akkor ebben a csapatban nem látom ennek a realitását számos okból, a fizikális állapotunk, az edzői munka, egyéni formák stb.
Vagy onnan is érdemes megfogni a kérdést, hogy mi az az eredmény amiben a legjobban lehetne bízni?
3-0 és 11-esekkel tovább megyünk?
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irnod sem kellett volna negativ.hehetheoriginal írta: Fokatestu csucsoriszaju labda zsonglőr kerlon mondokajat adom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Fokatestu csucsoriszaju labda zsonglőr kerlon mondokajat adom
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Vagy ha vezetés szerzünk, nem kapunk hármat és játszunk úgy mint a gimisek az ovisok ellenRealista24 írta: Kezdesnek megelegszem annyival, hogy nem maradunk az oltozoben, es nem kapunk golt az elso 5 percben![]()

Jövök rontani a levegőt:
Nyer ma is az Arsenal miközben végig erőlködjük a mérkőzést.
Csapatunkat nem tudom mikor láttam utoljára felpörögni, ellenfelet a kapujához szögezni, főleg úgy, hogy még az eredményes is legyen. Mintha idén saját magunkat ringattuk volna kényelembe és megnyugvásba közben meg frusztráltak a sztárjaink is hol az egyik, hol a másik állíttatja ki magát.
Mindemelett már-már teljesen érdektelenül ülök le a meccseinkre, aztán egy komoly idényt vártam...
Nyer ma is az Arsenal miközben végig erőlködjük a mérkőzést.
Csapatunkat nem tudom mikor láttam utoljára felpörögni, ellenfelet a kapujához szögezni, főleg úgy, hogy még az eredményes is legyen. Mintha idén saját magunkat ringattuk volna kényelembe és megnyugvásba közben meg frusztráltak a sztárjaink is hol az egyik, hol a másik állíttatja ki magát.
Mindemelett már-már teljesen érdektelenül ülök le a meccseinkre, aztán egy komoly idényt vártam...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ilyen szarok úgy a jatek minden elemeben konstans hónapokig nem tudom mikor voltunk. Nyilvan drukkol az ember a csapatának de en tisztes helytallast kerek más nem realis