azt nem értem ezeknek a medianak, híreknek, mégis mi a fasz értelmük van.Lehet válogatni.
Ok az igazi poloskak, abszolút értelmetlen a letuk

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 10:39
azt nem értem ezeknek a medianak, híreknek, mégis mi a fasz értelmük van.Lehet válogatni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 16., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. április 16., szerda 9:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 9:29
en is ezt erzem.Anthony írta:Az eredmény is annyi lesz legjobb esetben, mint a Dortmundé, aztán majd szomorkodunk hogy nem kellett volna 3-at kapni, vagy illett volna legalább egyet lőni ha már benyaltunk 3 gólt..nuevo_ericco írta: Én azt várom, amit tegnap a Dortmund is tolt, a meccs elejétől félpályáig feltolt védekezéssel, letámadásokkal, mindent egy lapra téve, csak előre. Ha valahogy sikerülne két gólt lőni a meccs első harmadában, akkor a pszichológia is a javunkra fordulna, és onnan már jóval könnyebb lesz a továbbjutás.
Viszont a padon Ancelotti ül, valószinűleg mi leszünk beszorítva, letámadva![]()
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 16., szerda 9:25
Azt a meccset a Juve nagyban annak az edzői húzásnak köszönhetően tudta 0-3-ra hozni az utolsó percig, hogy folyamatosan Marcelo oldalát támadták, aki bőven verhető volt, a beadást pedig a hosszúra tették ahol Carvajal nem tudott ellenfele lenni Mandzukicnak.Pad'em írta: Amúgy elém dobta a yt a Real - Juve visszavágót 3-0-ás első meccs után 2018-ból. Az a Juve vissza tudott jönni az ellen a Real ellen egálra, a Bernabeuban. Nincs lehetetlen. Mondjuk fun fact Vallejo kezdő voltMeg is lepődtem rajta így utólag.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 16., szerda 9:18
Az mondjuk hasonlóan erős hozzáállás mint az edzői stáb keret menedzsmentje. Ha 6-0-ra szoptunk volna az első meccsen és LV, Vallejo, Pavon, Drenthe védelemmel állnánk ki is szurkolnék az utolsó percigwZoLee7 írta: Ha Alaba kezd én el sem kezdem nézni, ennyire nem nézhetik háttal a meccseket az edzői stáb tagjai.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 16., szerda 9:17
Az eredmény is annyi lesz legjobb esetben, mint a Dortmundé, aztán majd szomorkodunk hogy nem kellett volna 3-at kapni, vagy illett volna legalább egyet lőni ha már benyaltunk 3 gólt..nuevo_ericco írta: Én azt várom, amit tegnap a Dortmund is tolt, a meccs elejétől félpályáig feltolt védekezéssel, letámadásokkal, mindent egy lapra téve, csak előre. Ha valahogy sikerülne két gólt lőni a meccs első harmadában, akkor a pszichológia is a javunkra fordulna, és onnan már jóval könnyebb lesz a továbbjutás.
Viszont a padon Ancelotti ül, valószinűleg mi leszünk beszorítva, letámadva![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 16., szerda 9:15
Ivelgetni? Azt Fran is tud, cserébe befutja a szélt is, Alabanak ez egyszer sem ment az előző meccsen, hanem bebiztositva többnyire hátul vagy felpalyaig jött, aztán onnan "ívelgetett", többnyire céltalanul. Párszor ért fel a tamadasokhoz, de utána fix, hogy nem ért vissza az Arsenalossal.Yazid írta: Alabat szerintem azert rakja hogy ívelgessen bappénak meg vininek
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 16., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 8:54
Le is lesznek szopatvahehetheoriginal írta:Pedig ma az arsenal szexelni akarnaRealista24 írta:
Meg kilenc ora sincs, de mar megfajdult a fejem toletek![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 16., szerda 8:50
Pedig ma az arsenal szexelni akarnaRealista24 írta:Meg kilenc ora sincs, de mar megfajdult a fejem toletekwZoLee7 írta: Ha Alaba kezd én el sem kezdem nézni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 8:39
Sot, drukkolj egybol az ArsenalnakwZoLee7 írta: Ha Alaba kezd én el sem kezdem nézni
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 16., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 16., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 16., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. április 16., szerda 8:16
Ezt az elbukott szuperkupa után írtam, és pontosan ezekre gondoltam akkor. Ott lett volna értelme egy kulturált menesztésnek, most már mindegy.Én biztos, hogy megköszönném a meccs után, 2 okból.
Egyrészt senki nem lehet nagyobb a klubnál, márpedig mintha Carlo is átment volna csakazért is önfejű dzsungelharcba, mint Mou az utolsó évében, és ugyanazt megcsinlja újra és újra. De ezért most már túl nagy árat fizet a klub.
A másik, hogy ha marad akkor ugyanezt meg fogja csinálni majd a BL-ben és egész tavasszal, és mehet a szezon a levesbe.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 16., szerda 8:08
Levette? Valverdét is megverte többször is Martinelli, két nagyobb helyzetre is emlékszem ami lett belőle, Alaba v Sakát fancybb emlegetni pedig jobb oldalon ugyanúgy vertek minket.nzooli93 írta: Valverde bitangul levette Martinellit multheten,igaz tomorultunk is hatul. Nyilván nem egy Saka a gyerek, de azert tud kevergetni. Es mivel mostmár nem allhatunk vissza, sokkal nagyobb teruletben,es kevesebb ember ellen viheti majd sanszosan az Arsenal a támadasokat,erre ha bedobunk oda egy posztidegen,es az adott poszton nulla rutinnal rendelkezo jatekost,az tenyleg zseni lesz![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 16., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 16., szerda 7:59
Jelenlévő fórumozók: 148 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem