Politika
Re: Politika
Nyilvan nem kell leadni penzt senkinek hogy a ceged benne legyen abban a 25-ben
Igazából nem, ezek régóta jól működő munkaerő kölcsönző cégek, ezt pedig onnan tudom, hogy egyik legjobb barátom tulajdonosa ez egyiknek a 25 cégből akinek engedélye van és kb az összeset ismeri. Egyébként én a járulékokról beszélek, ami állami bevétel, először értelmezd kérlek, amit írok.cart írta: Remelem tudod hogy ezek a cegek akik behozzak a munkaerot es elrakjak a hasznot utanuk milyen korokhoz tartoznak. Legkevesbe az allam hanem inkabb a NER jar jol vele.
Puffogtattok információ nélkül össze-vissza, sejtettem, h nem kell megírjam a kommentet….rühellem a fideszt, így is belém álltok

Az első feltételezés, nem kommentálom, a második esetben egy szót sem írtam a születésekről. Btw, nálunk sokkal fejlettebb EU országokban is öregedik a társadalom, a jólét általában fordított arányban van a születésszámmal, ott születik több gyerek, ahol kisebb az esély a túlélésre. Ugyanúgy kb, ahogy az állatvilágban.swfan írta:Demagógia? https://24.hu/fn/gazdasag/2023/11/27/co ... mleepites/sámat írta: Szidjuk a vendégmunkásokat is, de utánuk kőkemény járulék van fizetve külföldi cégek által, nyugdíjat pedig sosem kell majd nekik adni, hisznek nem maradnak itt addig, mert cserélődnek. Kizárólag bevétele van belőle az államnak, az pedig, h elveszik a magyar munkahelyeket, csupán demagógia, semmi realitása.
A születésszám nem nőtt, sőt tavaly született a legkevesebb gyerek az országban. Cserébe szépen beépültek a támogatások az amúgy se alacsony ingatlanárakbaBabaváró támogatás patika, amennyiben önerőként használják fel, a többi otthonteremtő támogatást inkább nem kommentálom.
Realista, 2021-ben 500 kínai vásárló és 151.000 tranzakció volt, 2022-ben 800 kínai vásárló és 135.000 tranzakció volt Magyarországon. Az elenyészőnél is kevesebb, de más nemzeteket is nézhetünk, egyáltalán nem a külföldi vásárlók tolják az ingatlanárakat.
Remelem tudod hogy ezek a cegek akik behozzak a munkaerot es elrakjak a hasznot utanuk milyen korokhoz tartoznak. Legkevesbe az allam hanem inkabb a NER jar jol vele.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nagy kedvenc nekem most ez a "bevétele van belőle az államnak", pont ez a kibaszott probléma bazmeg

thereisonly1ronaldo
Demagógia? https://24.hu/fn/gazdasag/2023/11/27/co ... mleepites/sámat írta: Szidjuk a vendégmunkásokat is, de utánuk kőkemény járulék van fizetve külföldi cégek által, nyugdíjat pedig sosem kell majd nekik adni, hisznek nem maradnak itt addig, mert cserélődnek. Kizárólag bevétele van belőle az államnak, az pedig, h elveszik a magyar munkahelyeket, csupán demagógia, semmi realitása.
A születésszám nem nőtt, sőt tavaly született a legkevesebb gyerek az országban. Cserébe szépen beépültek a támogatások az amúgy se alacsony ingatlanárakbaBabaváró támogatás patika, amennyiben önerőként használják fel, a többi otthonteremtő támogatást inkább nem kommentálom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem epul annyi, amikor jon a kinai egy sparos szatyorral, amiben ott van 50-60 millio kpban es jott befektetni a "megtakaritasat"A csattanó a végére, hogy még mindig nem épül annyi ingatlan Magyarországon, amennyi vevő van, tehát elbírjuk a budapesti 1,7-2 milliós és a vidéki 1 milliós m2 árat

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Van egy kormany, akit az EU nem szeret, ezert visszatartja a penzt (hogy most jogosan vagy jogtalanul, arrol lehet vitatkozni, de most nem errol akarok irni).1madridista írta: egy rovid kerdes: ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot!!! akkor mi lenne?
Te valasztokent 2 dolgot tudsz tenni: vagy megint rajuk szavazol es 4 even keresztul szidod a "fasszopo eu"-t, hogy mar nem csak 21-et, hanem 25 meg 30 milliardot tartanak vissza vagy masnak adsz bizalmat, aki lehet visszahozza a penzt es ezzel rengeteg terulet elkezdhet fejlodni, lenyegeben ez lenne minden valasztas celja. Vagy ha nem tudjak visszahozni a penzt, akkor meg 4 ev mulva ugyis le lehet oket valtani. Nem ertem mitol felsz vagy hogy miert ragaszkodsz ennyire?
Szerintem a mostani formában rendben van, a 2 évvel ezelőtti törvénnyel kilőtték a bújtatott foglalkoztatás lehetőségét, az egész más volt úgy. De a 4-5% közötti éves költség (adó, IPA, kamarai díj, könyvelő díja) valóban megmosolyogtató, nyilván én élvezője vagyok.Realista24 írta:Ez ilyen sosem volt sosem lesz kategoria.rashidm írta:
2. Inkább abban kéne támogatnia a kormánynak, hogy ne kelljen felvenni hitelt az embernek, de tudom, ez csak vágyálom.
Köszi a valaszt sámat, en mondjuk a Kataval nagyon nem ertek egyet, szamomra nevetseges ez a fajta adoztatas.
A hitel gazdaságélénkítő, nem léte gazdaságilag értelmezhetetlen.
A fidesz kihasználja azt, hogy a magyar ember hajlandó egész életében a saját ingatlanért gürizni és élete végéig béklyóként cipelni a hitel terhét. Őket igazolta, mivel évről évre rekordokat döntöget a lakáshitel felvétel. Viszonylag képben vagyok, mert ebben az iparágban tevékenykedem, rá látok az átlag magyar helyzetére. Ehhez jön még pluszban, hogy sokan meggazdagodtak az építőiparban, a hitelpiacon, az ingatlanpiacon, itt sok sok szavazót megnyerve maguknak.
A csattanó a végére, hogy még mindig nem épül annyi ingatlan Magyarországon, amennyi vevő van, tehát elbírjuk a budapesti 1,7-2 milliós és a vidéki 1 milliós m2 árat

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tudom, azért is írtam hogy vágyálom.Realista24 írta:Ez ilyen sosem volt sosem lesz kategoria.rashidm írta:
2. Inkább abban kéne támogatnia a kormánynak, hogy ne kelljen felvenni hitelt az embernek, de tudom, ez csak vágyálom.
Köszi a valaszt sámat, en mondjuk a Kataval nagyon nem ertek egyet, szamomra nevetseges ez a fajta adoztatas.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez ilyen sosem volt sosem lesz kategoria.rashidm írta:2. Inkább abban kéne támogatnia a kormánynak, hogy ne kelljen felvenni hitelt az embernek, de tudom, ez csak vágyálom.sámat írta:
Babaváró támogatás patika, amennyiben önerőként használják fel, a többi otthonteremtő támogatást inkább nem kommentálom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A többire nagy rálátásom nincs, mivel nem Magyarországon élek, de erre az egyre reagálnék:
Ez is inkább az EU-nak és a megnyílt piacnak köszönhető. Pl. ha jól emlékszem, már a szocik is ide tudtak csábítani egy Mercedes-t, így az erre épülő beszállítói hálózatot is.sámat írta: hogy a vidéki gyárlétesítésekkel sok munkahelyet teremtettek a helyben élő, alacsony végzettségű embereknek
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez tény hogy jó, mert nekünk is szükségünk volt rá, de:sámat írta:Babaváró támogatás patika, amennyiben önerőként használják fel, a többi otthonteremtő támogatást inkább nem kommentálom.Realista24 írta: Ez is elarul valamit rola, de en bizakodo vagyok, hogy jon legalabb egy-ket valasz a felmerult kerdesekre.
1. Lóhúst nem ért, mert kb. a csok+babaváró összegével emelkedtek az árak pár év alatt, tök véletlenül.
- hehetheoriginal
Joselu te vagy az?gutihaz14 írta: pohar danika ukran zaszlora cserelte petyko kezeben levo magyar zaszlot es ezt posztolgatja![]()
![]()
![]()
![]()
geci ezeknek mar semmi sem szamit![]()
Vagy ez tényleg a matrix

thereisonly1ronaldo
Az elvitathatatlan tőlük, hogy a vidéki gyárlétesítésekkel sok munkahelyet teremtettek a helyben élő, alacsony végzettségű embereknek, akik egyébként a szavazóbázisuk nagy részét adják, nekik az előző kormányzások alatt kilátástalan volt a helyzetük. Maradhattak a lakóhelyükön és napi ingázás mellett tudnak 250-300.000 Ft-ot keresni. Tudom, h ez egy ilyen fórumon nehézkes érv, de ez a magyar valóság. Hasonló a közmunkaprogram.Realista24 írta: Ez is elarul valamit rola, de en bizakodo vagyok, hogy jon legalabb egy-ket valasz a felmerult kerdesekre.
Személy szerint én díjazom a KATA adózást, évente 18 millió Ft-ot tudok számlázni kb. éves 700.000 Ft költséggel

Szidjuk a vendégmunkásokat is, de utánuk kőkemény járulék van fizetve külföldi cégek által, nyugdíjat pedig sosem kell majd nekik adni, hisznek nem maradnak itt addig, mert cserélődnek. Kizárólag bevétele van belőle az államnak, az pedig, h elveszik a magyar munkahelyeket, csupán demagógia, semmi realitása.
Babaváró támogatás patika, amennyiben önerőként használják fel, a többi otthonteremtő támogatást inkább nem kommentálom.
Migrációt addig ugatta Vitya, amíg bejött, kvázi utolérte a valóság, ezzel együtt vagy ettől függetlenül is Európa egyik legbiztonságosabb országa vagyunk.
pohar danika ukran zaszlora cserelte petyko kezeben levo magyar zaszlot es ezt posztolgatja
geci ezeknek mar semmi sem szamit

geci ezeknek mar semmi sem szamit

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
volt vmi agytröszt, aki megmagyarázta, ha jól emlékszem, hogy azért, mert jól élünk/élnek, fel lett ujitva a faluban csomó minden, így a templomtorony is vagy főtér, már nem emlékszem pontosan mit írt. Szóval nincs mit panaszkodni, van munka, jól élnek, ez a fidesznek köszönhető.Többször fel lett téve egy egyszerű kérdés, miért kellene a fideszre szavazni? Kifejtett, normális válasz nem rémlik
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez is elarul valamit rola, de en bizakodo vagyok, hogy jon legalabb egy-ket valasz a felmerult kerdesekre.gutihaz14 írta:ne is varj normalis valasztnormális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség
jott erv: diakhitel es par millios szamlak![]()
![]()
Persze ehhez az is kell, hogy ne legyen egybol telehanyva feloldalas hsz-ekkel a masik fel reszerol alja stilusban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ne is varj normalis valasztnormális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség
jott erv: diakhitel es par millios szamlak

valamelyik univerzumban:

- RealMadridFanatic
Ezzel teljesen egyetértek, de én nem tudtam megismerni a másik oldalt, pedig nem pálcát törni akarok és vannak itt még olyanok, akik nem bántó szándékkal, lenézve, értékítéletet mondva vitáznak (pl. ericco).Realista24 írta: Es ha mar az egyik veglet az arcomba van tolva 0-24ben ferni&co altal, akkor jo megismerni a masik oldalt is, hogy miert gondolkodik ugy, ahogy.
Többször fel lett téve egy egyszerű kérdés, miért kellene a fideszre szavazni? Kifejtett, normális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség (hirtelen talán migráció, meg pár olyan év, amikor a gazdaság előrefelé mozdult), az szépen ki lett fejtve, hogy mitől lehet legfeljebb részben a fidesz érdeme, de leginkább a körülmények szerencsés együttállásának eredménye, ott megállt az egész. Ilyenkor várnám igazán, hogy jönnek a további érvek.
Nekem teljesen elfogadható válasz az is, hogy valaki (vagy a családjából valaki) a rendszerből él. Persze nem várom, hogy ezt itt kiterítse bárki is, mert valószínűleg indulna a szarcunami.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)