Realista24 írta:
rashidm írta:
2. Inkább abban kéne támogatnia a kormánynak, hogy ne kelljen felvenni hitelt az embernek, de tudom, ez csak vágyálom.
Ez ilyen sosem volt sosem lesz kategoria.
Köszi a valaszt sámat, en mondjuk a Kataval nagyon nem ertek egyet, szamomra nevetseges ez a fajta adoztatas.
Szerintem a mostani formában rendben van, a 2 évvel ezelőtti törvénnyel kilőtték a bújtatott foglalkoztatás lehetőségét, az egész más volt úgy. De a 4-5% közötti éves költség (adó, IPA, kamarai díj, könyvelő díja) valóban megmosolyogtató, nyilván én élvezője vagyok.
A hitel gazdaságélénkítő, nem léte gazdaságilag értelmezhetetlen.
A fidesz kihasználja azt, hogy a magyar ember hajlandó egész életében a saját ingatlanért gürizni és élete végéig béklyóként cipelni a hitel terhét. Őket igazolta, mivel évről évre rekordokat döntöget a lakáshitel felvétel. Viszonylag képben vagyok, mert ebben az iparágban tevékenykedem, rá látok az átlag magyar helyzetére. Ehhez jön még pluszban, hogy sokan meggazdagodtak az építőiparban, a hitelpiacon, az ingatlanpiacon, itt sok sok szavazót megnyerve maguknak.
A csattanó a végére, hogy még mindig nem épül annyi ingatlan Magyarországon, amennyi vevő van, tehát elbírjuk a budapesti 1,7-2 milliós és a vidéki 1 milliós m2 árat