óh, dehogynemferni írta: Illetve az ég világon semmit nem talált ki tavaszra
Alaba, mint balhátvéd
szuper ötlet volt

senki sem gyűlöli Carlot, de lejárt az ideje, viszlát
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 16., szerda 0:06
óh, dehogynemferni írta: Illetve az ég világon semmit nem talált ki tavaszra
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2025. április 16., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 15., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. április 15., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 15., kedd 23:46
Faust írta:Rugott, vagy kapott?mentamas írta:
Én is arra tippelek, hogy Alaba fog kezdeni, mert a hétvégén nem játszott egy percet sem. Fran kell majd a második félidőben, amikor menni kell a harmadik gólért.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. április 15., kedd 23:40
Rugott, vagy kapott?mentamas írta:Én is arra tippelek, hogy Alaba fog kezdeni, mert a hétvégén nem játszott egy percet sem. Fran kell majd a második félidőben, amikor menni kell a harmadik gólért.Remy írta: David Alaba could start at left-back against Arsenal. The other option is Fran Garcia for his energy.
- marca
Legalabb az eselyt adjuk mar meg magunknak a palyan ember. Ha tenyleg felkuldi Lucast vagy Alabat. Felidoben kuldenem nyugdijba az oreget.
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. április 15., kedd 23:18
Hagyjuk már ezt a marhaságot, hónapok óta nézi, ahogy pl Vinicius szarik bele a világba, mégsem változtatott semmin.Pad'em írta:
NEW: Carlo Ancelotti had a 10 minute talk with the players, and asked for commitment and EXTRA effort vs Arsenal.
Ancelotti was ASSERTIVE and ended up raising his tone. @miguelitocope
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 15., kedd 23:13
Én is arra tippelek, hogy Alaba fog kezdeni, mert a hétvégén nem játszott egy percet sem. Fran kell majd a második félidőben, amikor menni kell a harmadik gólért.Remy írta: David Alaba could start at left-back against Arsenal. The other option is Fran Garcia for his energy.
- marca
Legalabb az eselyt adjuk mar meg magunknak a palyan ember. Ha tenyleg felkuldi Lucast vagy Alabat. Felidoben kuldenem nyugdijba az oreget.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 15., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 15., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 15., kedd 13:34
Írnám h kizárt, de már semmin lepődnék meg. Ismételni tudom magam, ha ezt meglépi még aznap kivágnám, mert ebben semmi szakmaiság nincs, ez színtiszta pont leszarom az eredményt csak az legyen amit kitaláltam szerű trollkodás.Remy írta: David Alaba could start at left-back against Arsenal. The other option is Fran Garcia for his energy.
- marca
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 15., kedd 13:20
Nevetseges, hogy szobakerulhet egyaltalan Alaba neve az utobbi produkciok utan.Remy írta: David Alaba could start at left-back against Arsenal. The other option is Fran Garcia for his energy.
- marca
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 15., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 15., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 15., kedd 12:53
Kizártnak tartom, hogy Tchouaméni ne kezdjen.Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
LV___asencio___rüdi____fran
_____fede________ceballos
Rodrygo____jude________vini
__________mbappé
Én semmit sem várok, ez már eldőlt de dögöljenek meg a pályan minimum a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 15., kedd 12:41
Ott van meg a kupadonto halo!Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
__________mbappé
Én semmit sem várok, ez már eldőlt de dögöljenek meg a pályan minimum a végsőkig.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 15., kedd 1:09
Jó akkor minden okPad'em írta: NEW: Carlo Ancelotti had a 10 minute talk with the players, and asked for commitment and EXTRA effort vs Arsenal.
Ancelotti was ASSERTIVE and ended up raising his tone. @miguelitocope
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 14., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 13., vasárnap 18:16
Inkabb fede rb es tchou ceba mellé.Yazid írta: Na akkor szerdán szezon utolso tétmeccsén
_____________tibo
__________mbappé
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 13., vasárnap 18:14
Jelenlévő fórumozók: 96 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem