Joselu te vagy az?gutihaz14 írta: pohar danika ukran zaszlora cserelte petyko kezeben levo magyar zaszlot es ezt posztolgatja![]()
![]()
![]()
![]()
geci ezeknek mar semmi sem szamit![]()
Vagy ez tényleg a matrix

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 12:54
Joselu te vagy az?gutihaz14 írta: pohar danika ukran zaszlora cserelte petyko kezeben levo magyar zaszlot es ezt posztolgatja![]()
![]()
![]()
![]()
geci ezeknek mar semmi sem szamit![]()
HozzászólásSzerző: sámat » 2025. április 15., kedd 12:49
Az elvitathatatlan tőlük, hogy a vidéki gyárlétesítésekkel sok munkahelyet teremtettek a helyben élő, alacsony végzettségű embereknek, akik egyébként a szavazóbázisuk nagy részét adják, nekik az előző kormányzások alatt kilátástalan volt a helyzetük. Maradhattak a lakóhelyükön és napi ingázás mellett tudnak 250-300.000 Ft-ot keresni. Tudom, h ez egy ilyen fórumon nehézkes érv, de ez a magyar valóság. Hasonló a közmunkaprogram.Realista24 írta: Ez is elarul valamit rola, de en bizakodo vagyok, hogy jon legalabb egy-ket valasz a felmerult kerdesekre.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 15., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 15., kedd 11:54
volt vmi agytröszt, aki megmagyarázta, ha jól emlékszem, hogy azért, mert jól élünk/élnek, fel lett ujitva a faluban csomó minden, így a templomtorony is vagy főtér, már nem emlékszem pontosan mit írt. Szóval nincs mit panaszkodni, van munka, jól élnek, ez a fidesznek köszönhető.Többször fel lett téve egy egyszerű kérdés, miért kellene a fideszre szavazni? Kifejtett, normális válasz nem rémlik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 15., kedd 9:35
Ez is elarul valamit rola, de en bizakodo vagyok, hogy jon legalabb egy-ket valasz a felmerult kerdesekre.gutihaz14 írta:ne is varj normalis valasztnormális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség
jott erv: diakhitel es par millios szamlak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 15., kedd 9:33
ne is varj normalis valasztnormális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 15., kedd 9:29
Ezzel teljesen egyetértek, de én nem tudtam megismerni a másik oldalt, pedig nem pálcát törni akarok és vannak itt még olyanok, akik nem bántó szándékkal, lenézve, értékítéletet mondva vitáznak (pl. ericco).Realista24 írta: Es ha mar az egyik veglet az arcomba van tolva 0-24ben ferni&co altal, akkor jo megismerni a masik oldalt is, hogy miert gondolkodik ugy, ahogy.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 15., kedd 9:21
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 15., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 15., kedd 8:55
En nagyjabol senkivel nem beszelgetek politikarol, hidegen hagy es tudatosan kerulom is. Ez az egyetlen platorm ahol talalkozok vele mondhatni.ram8nes írta:nem is ertem miert probaltok eszerveket es tenyeket felhozni egy olyan embernek, aki ezt igy gondolja es beirja ide.ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot
semmi ertelme, engedjetek el.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 15., kedd 8:45
Én úgy fogom fel, mint egy edzést. Jó tudni, hogy milyen "érvekkel" futhat össze az ember, ha esetleg személyesen, pl. egy családtaggal politizálnék. Mint mindenkinek, nekem is van hasonlóan gondolkodó nagybácsimram8nes írta: nem is ertem miert probaltok eszerveket es tenyeket felhozni egy olyan embernek
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 15., kedd 8:40
nem is ertem miert probaltok eszerveket es tenyeket felhozni egy olyan embernek, aki ezt igy gondolja es beirja ide.ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. április 15., kedd 8:37
Engem továbbra is a pozitív tapasztalataid érdekelnek. Miért jó az átlag magyar számára ez a rendszer? Miért élt 15%-al magasabb életszínvonalon a Budapesti a Bukarestihez képest 2010-benm és miért él 2%-al alacsonyabb életszínvonalon 2024-ben?1madridista írta:miota rohad az orszag?csababarca írta: Mióta vannak felfüggesztve ezek a pénzek?
(Azt, hogy miért inkább meg sem kérdezem)
De tényleg mióta?
2010?
2010?
de most komolyan. az emberek az elmult kb 4-6 evben kezdtek erezni a borukon a visszaesest. a covid es haboru elott voltak kifejezetten remenykelto, gazdasagilag jo teljesitmenyt hozo idoszakok ezt ti sem vitathatjatok el...
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 15., kedd 8:14
Ez nem a kormány miatt, hanem ellenére volt így. Sokkal inkább volt köszönhető Mario Draghi, az Európai Központi Bank vakkori igazgatójának, aki a 2010-es válságra úgy reagált, hogy nagyon olcsóvá tette az Eurót. Szinte alig voltak kamatok, mindenki hitelből működött, fejlesztett, berobbant az európai gazdaság (ennek is volt köszönhető a magas infláció pár éve).1madridista írta: az emberek az elmult kb 4-6 evben kezdtek erezni a borukon a visszaesest. a covid es haboru elott voltak kifejezetten remenykelto, gazdasagilag jo teljesitmenyt hozo idoszakok ezt ti sem vitathatjatok el.
Máshogy teszem fel a kérdést: Mi lenne, ha a faszszopó Fidesz nem akarna mindent is ellopni? Te sem bíznád a pénzt arra a házmesterre, aki haverja cégén keresztül, háromszor annyiért festette ki a lépcsőházat, mint pl. a szomszéd épületben került.ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 15., kedd 8:13
A covid és a háború előtt pénzbőség volt, és a világgazdaság is a csúcson pörgött. Úgy nem nehéz növelni a GDP-t. Ez nem az Orbán kormány érdeme, csak más f*szával verik a csalánt. Most amikor a körülmények rosszabbak, és önerőből kéne produkálni valamit, az ország csak a lassú szenvedésre képes.1madridista írta:miota rohad az orszag?csababarca írta: Mióta vannak felfüggesztve ezek a pénzek?
De tényleg mióta?
2010?
2010?
de most komolyan. az emberek az elmult kb 4-6 evben kezdtek erezni a borukon a visszaesest. a covid es haboru elott voltak kifejezetten remenykelto, gazdasagilag jo teljesitmenyt hozo idoszakok ezt ti sem vitathatjatok el...
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 15., kedd 7:29
De nem érted?rashidm írta:Az meg hogy a történelemre fogod hogy mi miert élünk rosszabbul, arra meg nem nagyon lehet mit írni…1madridista írta:
"A téma a jogállamisággal kapcsolatos kondicionalitási eljárás hatékonysága. Magyarként azt kell mondanom, hogy nagyon hatásosnak bizonyult a jogállamisági mechanizmus. Mert körülbelül 21 milliárd eurónyi forrást felfüggesztettek, ebből pedig több mint 1 milliárd eurót már el is vesztettek a magyarok.
Ez komolyan befolyásolja a magyar állam működését, mert az állam nem tud költeni az infrastruktúrára, nem tudja támogatni a magyar gazdaságot, és az alapvető szociális szolgáltatásokat sem tudja biztosítani az emberek számára. Csak pár példát hadd hozzak.
A helyreállítási alap forrásaiból 50 kórházat lehetett volna felújítani, de ez nem történt meg. A vasúti hálózat állapota tragikus Magyarországon, egyes vonalakon 170 évvel ezelőtti sebességgel közlekednek a vonatok. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a kondicionalitási szabályozás igenis komoly hatást gyakorolt a magyarok mindennapi életére. "
kollar kinga hozzaszolasanak egy "kontextusbol kiemelt resze" (propagandista vagyok, le se kell irni)
most tekintsunk el a hazaarulozastol, meg attol amit a fidesz media mond kollar kinga felszolalasarol.
egy rovid kerdes: ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot!!! akkor mi lenne? lehet hogy mukodne az egeszsegugy meg az oktatas? mert megy a visitas hogy mar a szomszed allamok is leeloztek csak ugye hatranybol indulunk...
lehet hogy mukodne az orszag?
erzesre ez a 21 milliard euro sokkal tobb mint amennyi penzt az egesz tolvaj fideszes slepp latott eleteben.
itt irjatok hogy lehagyott a vilag. azt irtam hogy 10-15 ev mulva a nyugati allamokat is le fogja. mi meg sosem voltunk az o szintjukon, mig nekik 200 evig gyarmataik voltak mi durvan 200 evig gyarmat voltunk (Osztrak, majd szovjet kozte egy 40 eves bekes idoszakkal ket bukott vilaghaboruval es trianonnal ahol az erdemi nyersanyaglelohelyeinket elvesztettuk). Innen indultunk 1990ben es most nagyjabol ott tartunk ahol a tobbi volt kommunista orszag, lehet most picit hatrebb... a fidesz hatasa arra ahol most tartunk kb loszar, megis mindenki nyugatra mutogat akik a fel vilag kincset osszeraboltak 200 evig, megusztak a kommunizmust es most jol elnek emiatt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 15., kedd 7:24
1madridista írta:miota rohad az orszag?csababarca írta: Mióta vannak felfüggesztve ezek a pénzek?
De tényleg mióta?
2010?
2010?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 15., kedd 7:13
Jah igen, mert az eutol csak úgy jár a pénz, alanyi jogon…1madridista írta:"A téma a jogállamisággal kapcsolatos kondicionalitási eljárás hatékonysága. Magyarként azt kell mondanom, hogy nagyon hatásosnak bizonyult a jogállamisági mechanizmus. Mert körülbelül 21 milliárd eurónyi forrást felfüggesztettek, ebből pedig több mint 1 milliárd eurót már el is vesztettek a magyarok.rashidm írta:
Mondjuk, ha tolnák a pénzt az oktatásba és az egészségügybe, nem pedig a saját zsebüket tömnék meg, lehet nem hagyna le a világ.
Ez komolyan befolyásolja a magyar állam működését, mert az állam nem tud költeni az infrastruktúrára, nem tudja támogatni a magyar gazdaságot, és az alapvető szociális szolgáltatásokat sem tudja biztosítani az emberek számára. Csak pár példát hadd hozzak.
A helyreállítási alap forrásaiból 50 kórházat lehetett volna felújítani, de ez nem történt meg. A vasúti hálózat állapota tragikus Magyarországon, egyes vonalakon 170 évvel ezelőtti sebességgel közlekednek a vonatok. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a kondicionalitási szabályozás igenis komoly hatást gyakorolt a magyarok mindennapi életére. "
kollar kinga hozzaszolasanak egy "kontextusbol kiemelt resze" (propagandista vagyok, le se kell irni)
most tekintsunk el a hazaarulozastol, meg attol amit a fidesz media mond kollar kinga felszolalasarol.
egy rovid kerdes: ha a fasszopo eu nem tartana vissza 21 milliard eurot!!! akkor mi lenne? lehet hogy mukodne az egeszsegugy meg az oktatas? mert megy a visitas hogy mar a szomszed allamok is leeloztek csak ugye hatranybol indulunk...
erzesre ez a 21 milliard euro sokkal tobb mint amennyi penzt az egesz tolvaj fideszes slepp latott eleteben.
itt irjatok hogy lehagyott a vilag. azt irtam hogy 10-15 ev mulva a nyugati allamokat is le fogja. mi meg sosem voltunk az o szintjukon, mig nekik 200 evig gyarmataik voltak mi durvan 200 evig gyarmat voltunk (Osztrak, majd szovjet kozte egy 40 eves bekes idoszakkal ket bukott vilaghaboruval es trianonnal ahol az erdemi nyersanyaglelohelyeinket elvesztettuk). Innen indultunk 1990ben es most nagyjabol ott tartunk ahol a tobbi volt kommunista orszag, lehet most picit hatrebb... a fidesz hatasa arra ahol most tartunk kb loszar, megis mindenki nyugatra mutogat akik a fel vilag kincset osszeraboltak 200 evig, megusztak a kommunizmust es most jol elnek emiatt.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 15., kedd 6:47
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem