1madridista írta:
csababarca írta:
Mióta vannak felfüggesztve ezek a pénzek?
(Azt, hogy miért inkább meg sem kérdezem)
De tényleg mióta?
2010?
miota rohad az orszag?
2010?
de most komolyan. az emberek az elmult kb 4-6 evben kezdtek erezni a borukon a visszaesest. a covid es haboru elott voltak kifejezetten remenykelto, gazdasagilag jo teljesitmenyt hozo idoszakok ezt ti sem vitathatjatok el...
Ez pont olyan magyarázkodás, mint amikor 5-0-ra ég a csapat és azt mondja az edző, hogy minden oké mert volt 2 jó percünk és erre lehet alapozni.
Amennyi pénzt ez a patkány banda elrabolt, abból nem annak kellene lennie, hogy a lengyelek 100 körrel csapjanak, a ROMÁN, érted ember a ROMÁN!!! állam elhagy minket! Lehet elég lett volna lölőnek csak 100 milkát adni, a pusztulatban lévő Felcsútra nem milliárdokat költeni. Nem kisajátítani a legjobb helyeket, eladósítani az országot.
Lehet be kellene mutatni az Európai Uniónak azokat a papírokat amiket kérnek és lehet jönne pénz is.
Igaz azt is lopnák. Most már én is azt mondom, hogy amíg ez a cigány banda van a trónon ne menjen semmi támogatás, bukjon ez a csürhe.
Ezzel csak az a baj, hogy ez nem segít olyanokat, akik így is a semmiből kell megéljenek.
Egy köpedék az egész Fidesz, a velük együtt csápolókkal.
Ilyen Menczer, Nagy Feró, Lázár, Kövér, Deutsch vonal az Európa szégyene... Ha nem lenne a nagy hátszél a saját családjuk letagadja őket. Szekunder szégyenérzet....
Mindegy, egy év és remélhetőleg békés szavazás közepette megválik a nép a rothadó testrésztől. De még az is benne van, hogy kínai és orosz rendfenntartók fogják védeni ezt a tetvet, mert elcsalja a választásokat.
Én a részemről csak annyit ígértem édesanyámnak, ha ismét Vitya nyer, akkor kiköltöztetem és itt legalább nyugodtan lesz.
Btw ...tettem fel pár kérdést, de még mindig nem sikerült válaszolni!?
Miért jó neked ez a zsarnoki rezsim?