Ezzel teljesen egyetértek, de én nem tudtam megismerni a másik oldalt, pedig nem pálcát törni akarok és vannak itt még olyanok, akik nem bántó szándékkal, lenézve, értékítéletet mondva vitáznak (pl. ericco).Realista24 írta: Es ha mar az egyik veglet az arcomba van tolva 0-24ben ferni&co altal, akkor jo megismerni a masik oldalt is, hogy miert gondolkodik ugy, ahogy.
Többször fel lett téve egy egyszerű kérdés, miért kellene a fideszre szavazni? Kifejtett, normális válasz nem rémlik. Ha jött is valami érv féleség (hirtelen talán migráció, meg pár olyan év, amikor a gazdaság előrefelé mozdult), az szépen ki lett fejtve, hogy mitől lehet legfeljebb részben a fidesz érdeme, de leginkább a körülmények szerencsés együttállásának eredménye, ott megállt az egész. Ilyenkor várnám igazán, hogy jönnek a további érvek.
Nekem teljesen elfogadható válasz az is, hogy valaki (vagy a családjából valaki) a rendszerből él. Persze nem várom, hogy ezt itt kiterítse bárki is, mert valószínűleg indulna a szarcunami.