Inkább Te miről beszélsz? Megnézted a videót? Tudod, hogy miről van szó?ferni írta:De te megint miről beszélsz?Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.
Nagyvonalakban annyi, hogy az utóbbi időben felbukkant állategészségügyi problémák mind egy-egy külföldi kézben lévő nagygazdaságból indult, amiknek egy célja van, a profit. A poén, hogy a magyar földtörvény kimondja, hogy külföldi nem vehet magyar termőföldet, aztán valahogy ezeknek mégis sikerült, és kb a fél dunantúl osztrák kézben van. Ez az egyik rákfenéje a magyar mezőgazdaságnak.
Erre Ericco ide keveri a Fideszt, mint ha ez a beszélgetés csak valami propaganda anyag lenne, közben meg folyamatosan arról beszélnek, hogy 35 éve folyamatosan (igen, 15 éve is folyamatosan) el van bacva az egész és illene végre úgy megoldani, hogy az nekünk magyaroknak és a magyar gazdáknak, gazdaságnak és lakosságnak jó legyen.
Tehát abszolút nem értem, hogy minek hozod ide Hitlert. Itt senki nem akarta mentegetni a Fideszt, csak azt nem néztem jó szemmel, hogy kormány propagandának akarjuk beállítani azt, ami nem az, csak azért, mert nekünk úgy tetszik (mert mondjuk a ""szatelitpártól"" jön és nem a Tiszától például, vagy nem tudom mi volt Ericco célja ezzel).
És leírhatod 101-edszer, hogy mennyit loptak, mert most ez rohadtul nem releváns.
Egyértelműen mások vagyunk, ami amúgy nem baj. Nekem a liberális, neked úgy látszik a jobb, vagy inkább a biznisz oldal jut az eszedbe, ha ilyenekről van szó, mint emberjog, személyiségi jog, harc a börtön körülmények javításáért, harc a halálbüntetés ellen, a kémiai kasztráció ellen, stb.nuevo_ericco írta:1. Szándékosan úgy fogalmaztam, hogy HA a Mi hazánk. És nem is csak légből kapott dologként, mert ha jól tudom, a belinkelt videó is az ő műhelyükből származik. Hogy miért vetted ennyire magadra, azt nem tudom, de mindenesetre árulkodó.kiserik írta: ...
2. Nem ártana konkrét példát írni, alátámasztani valamivel, hogy mégis mikor történt olyan, hogy egy külföldi (de akár hazai) liberális (meg ezt a jelzőt se ártana indokolni) jogvédő szervezet jogerős bírósági ítélet ellenére is a bűnözőt segítette volna. Mert én csak a videóban történ dologra tudtam reagálni, ahol egyértelműen a rendőrség mulasztott. De szívesen látnék példát abból a gonosz liberális világból is, legalább egyszer, ha már egyből "skatulyáztál", és konkrét politikai oldalt, nézetet vádoltál meg bűnsegédlettel.
Egyébként ott van a videóban. A MKKP adott ügyvédet és tanácsolta a jogerős bírósági határozat után ennek a szegény illegális lakásfoglaló, más tulajdonát rongáló bűnözőnek, hogy hivatkozzon a kilakoltatási moratóriumra és ne hajtsa végre a bíróság döntését, miután kitudja milyen kárt okozott a sértettnek. Legalább is az alultáplált szegény sorsú ember szavaiból erre lehet következtetni.