Bajnokok Ligája
- ateeemadrid
Re: Bajnokok Ligája
Engem elvitt a sok x poszt meg insta reel, eddig kettős vereséget josoltam, meg első meccs előtt is sima vereséget, de csak hogy jobban fájjon elkezdtem reménykedni.

Hosszabbitashoz “csak” 4. De jelen helyzetben a 3 is lehetetlennek tunik.Remy írta:Konkretan 5 rugott gol kene. Mert igen, ezzel a vedelemmel nullara hozni, szinte eselytelen.Yazid írta: Nem fogjuk megúszni kapott gól nelkül onnan meg már esélytelen.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tchoua - Ceba kp lesz.raul 4 ever írta: Ceballos.. Modric be sem állt tegnap, ő fog kezdeni.
Attól félek megint 4231:
Tchouaméni - Modric
Rodry-Belli-Vini
Bapi lesz a kezdő
Real Madrid’s coaching staff are ‘clinging’ onto Aurélien Tchouaméni & Dani Ceballos for the comeback. Carlo Ancelotti trusts them to overcome Arsenal on Wednesday. @Rodra10_97
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Arsenal ket hete rank pihen, nalunk meg ket labon jaro forman kívüli hulla mindenki. Akarat remelem meglesz a pályán is,es nem csak instan,de itt becsuletet lehet kozmetikazni mar csak szerintem.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Lehet igy probalnak nyomast gyakorolni az Arsenalra.Pad'em írta: Nagyon túltoljuk ezt a comebacket, minden játékos posztol mindenfele meg nyilatkozgat, médiumok is nyomják Pedrerol már visszaszámlálóval jelentkezik be hogy ennyi idő van hátra a remontadáig![]()
Én hiszek benne maximálisan de nem csendben kéne ezt az öltözőn belül gyerekek?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egy gyors góllal lehetne őket esetleg megrettenteni...érdemes visszanézni az utóbbi pár év legnagyobb BL fordításait (nem Real Madrid részről)...mindben az a közös, hogy az első 10 percben szerzett egy gyors gólt a feltámadó csapat...
Viszont én attól tartok, hogy ennek a nagy ígérgetésnek, meg fogadkozásnak nyögés lesz a vége...
Viszont én attól tartok, hogy ennek a nagy ígérgetésnek, meg fogadkozásnak nyögés lesz a vége...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ceballos.. Modric be sem állt tegnap, ő fog kezdeni.
Attól félek megint 4231:
Tchouaméni - Modric
Rodry-Belli-Vini
Bapi lesz a kezdő
Ott figyel majd szépen a km-es távolság a védelem a középpálya, meg a támadók között, pedig ha Partey tegnapi sérülése valami komolyabb, akkor a védelmükben kh-k és ifik lesznek mindenhol... Azt igenis ki kéne használnunk egy bátor, gyors focival.
Úgy vagyok vele, hogy ha a szokásos idei sablon-óvatos-semmiszart próbáljuk meg századjára is, akkor meg is érdemeljük ami ránk vár. Viszont ha nekik megyünk, lehetnek bajban, abszolút nem érzem ellenállhatatlannak őket.
Attól félek megint 4231:
Tchouaméni - Modric
Rodry-Belli-Vini
Bapi lesz a kezdő
Ott figyel majd szépen a km-es távolság a védelem a középpálya, meg a támadók között, pedig ha Partey tegnapi sérülése valami komolyabb, akkor a védelmükben kh-k és ifik lesznek mindenhol... Azt igenis ki kéne használnunk egy bátor, gyors focival.
Úgy vagyok vele, hogy ha a szokásos idei sablon-óvatos-semmiszart próbáljuk meg századjára is, akkor meg is érdemeljük ami ránk vár. Viszont ha nekik megyünk, lehetnek bajban, abszolút nem érzem ellenállhatatlannak őket.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Konkretan 5 rugott gol kene. Mert igen, ezzel a vedelemmel nullara hozni, szinte eselytelen.Yazid írta: Nem fogjuk megúszni kapott gól nelkül onnan meg már esélytelen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem fogjuk megúszni kapott gól nelkül onnan meg már esélytelen.
- BlancoMark
Egyedül Ceballos miatt látok némi esélyt, na meg a fgy Arsenalnak is nehéz lesz ezt a szintet elviselnie.
Viszont ezt leszámítva tragikus formában is fizikai állapotban van kb mindenki talán Asenciot és Tchouamenit leszámítva, akikkel elégedettek lehetünk tavasszal.
Nem baj, nem lehet mindig nyerni, csak lássam hogy kaparnak.
Viszont ezt leszámítva tragikus formában is fizikai állapotban van kb mindenki talán Asenciot és Tchouamenit leszámítva, akikkel elégedettek lehetünk tavasszal.
Nem baj, nem lehet mindig nyerni, csak lássam hogy kaparnak.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csendben nem lehet nyomast tenni az Arsenalra, evek ota ez az elso nagy tetmeccsuk, es a Bernabeuban sem jartak meg. Az egyetlen eselyunk a megfelemlites.Pad'em írta: Nagyon túltoljuk ezt a comebacket, minden játékos posztol mindenfele meg nyilatkozgat, médiumok is nyomják Pedrerol már visszaszámlálóval jelentkezik be hogy ennyi idő van hátra a remontadáig![]()
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megtoljuk az elejet, kapunk egy golt 15 percen belul es mehetunk pihenni. 2 golnal meg elhinnem, hogy johet egy bravur, bar azt sem feltetlenul iden… de 3 golnal, amikor az elmult 79 meccsen az Arsenal egyszer kapott 3 golt… ketlem.hehetheoriginal írta: Kurva nagy flop lesz ez.
En meg azon is csodalkoznek, ha nyernenk. Tul sokat kell kockaztatnunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
Nagyon túltoljuk ezt a comebacket, minden játékos posztol mindenfele meg nyilatkozgat, médiumok is nyomják Pedrerol már visszaszámlálóval jelentkezik be hogy ennyi idő van hátra a remontadáig

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én is így láttam, a mi meccseinken kifejezetten korrekten fújnak a sporik, nem igazán van vitatható ítélet. Néhány elfújás mezőnyben meg mindenkinél benne van.
Teljesen más kávéház a BL meg a spanyol játékvezetés.
Teljesen más kávéház a BL meg a spanyol játékvezetés.
Az a vicc az odavágón is ha mondani kell egy csapatot kinek kedvezett a bíró még ha minimálisan is az inkább mi voltunk.
Szerencsére a BLben sokkal kevesebb a vak és gyengénlátó, ott valamiért nem akarnak főszerepben lenni, mint a spanyol primadonnák.
Szerencsére a BLben sokkal kevesebb a vak és gyengénlátó, ott valamiért nem akarnak főszerepben lenni, mint a spanyol primadonnák.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hivatalos: François Letexier lesz a játékvezető a Real Madrid – Arsenal mérkőzésen, a Santiago Bernabéuban.
Korábbi eredmények François Letexier játékvezetése alatt:
Liverpool 2–0 Real Madrid (24/25)
Real Madrid 3–3 Manchester City (23/24)
Real Madrid 4–2 Napoli (23/24)
Real Madrid 2–0 Chelsea (22/23)
Korábbi eredmények François Letexier játékvezetése alatt:
Liverpool 2–0 Real Madrid (24/25)
Real Madrid 3–3 Manchester City (23/24)
Real Madrid 4–2 Napoli (23/24)
Real Madrid 2–0 Chelsea (22/23)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én is így vagyok vele. Begörcsölt lábakat akarok látni a 110 perctől kezdődően. Rüdiger meg majd eldönti a végénrealbeckham írta: Nem fog számítani, ha kiesunk szerdán. Sosem az számított a szememben. A hozzáállás a lényeg.
De elvárom, hogy vereset hugyozzon minden emberunk a pályán, főleg a mai lelketlen olasz alibi után.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem fog számítani, ha kiesunk szerdán. Sosem az számított a szememben. A hozzáállás a lényeg.
De elvárom, hogy vereset hugyozzon minden emberunk a pályán, főleg a mai lelketlen olasz alibi után.
Nem kotelezo fullos csapattal kiallni ma.