Marad Remy, de ő meg a jinxjei miatt lesz kitéve.

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 14., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 21:48
Inkább Te miről beszélsz? Megnézted a videót? Tudod, hogy miről van szó?ferni írta:De te megint miről beszélsz?Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.
Egyértelműen mások vagyunk, ami amúgy nem baj. Nekem a liberális, neked úgy látszik a jobb, vagy inkább a biznisz oldal jut az eszedbe, ha ilyenekről van szó, mint emberjog, személyiségi jog, harc a börtön körülmények javításáért, harc a halálbüntetés ellen, a kémiai kasztráció ellen, stb.nuevo_ericco írta:1. Szándékosan úgy fogalmaztam, hogy HA a Mi hazánk. És nem is csak légből kapott dologként, mert ha jól tudom, a belinkelt videó is az ő műhelyükből származik. Hogy miért vetted ennyire magadra, azt nem tudom, de mindenesetre árulkodó.kiserik írta: ...
2. Nem ártana konkrét példát írni, alátámasztani valamivel, hogy mégis mikor történt olyan, hogy egy külföldi (de akár hazai) liberális (meg ezt a jelzőt se ártana indokolni) jogvédő szervezet jogerős bírósági ítélet ellenére is a bűnözőt segítette volna. Mert én csak a videóban történ dologra tudtam reagálni, ahol egyértelműen a rendőrség mulasztott. De szívesen látnék példát abból a gonosz liberális világból is, legalább egyszer, ha már egyből "skatulyáztál", és konkrét politikai oldalt, nézetet vádoltál meg bűnsegédlettel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 14., hétfő 20:54
De te megint miről beszélsz?Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.
Ezt körözték le Matolcsyék, a valaha volt legnagyobb "bankrablók" a világon ezzel a mutatványukkal.Szaddam Husszein, a legnagyobb bankrabló - 1 milliárd dollár (mai értéken kb. 382 milliárd forint)
Szaddam Husszein, volt iraki diktátornak sikerült felülmúlnia a Dar Es Salaam őreit is: a világ legnagyobb bankrablását az ő nevével fémjelezik, ez azonban valójában nem volt más, mint a hatalmával való visszaélés.
Mielőtt az Egyesült Államok 2003 márciusában bombázni kezdte Bagdadot, a diktátor utasította a jegybank dolgozóit, hogy egymilliárd dollárt (mai értéken 1,31 milliárd) adjanak oda a fiának, Kuszaj Husszeinnek, aki pár emberével 100 dolláros bankjegyeket tartalmazó dobozokban elszállította a pénzt.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 14., hétfő 20:06
hehetheoriginal írta:Mianeved gyereelo lincseljuk megswfan írta:
Nincs kifejezetten sztori, csak beírta ide az egyik mod - nevesíteni nem akarok, mert nem emlékszem melyikük - , hogy tudomása van róla![]()
2025. február 7., péntek 12:25-ig kell visszatekerni a kérdéses hsz-hez, ha nagyon firtatni akarjátok a témátBencze írta:Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utanswfan írta:
Egyszer írta valaki, hogy itt fórumozik aktívan egy fideszes polgármester, lehet jó helyen kapisgálsz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 14., hétfő 20:04
swfan írta:Nincs kifejezetten sztori, csak beírta ide az egyik mod - nevesíteni nem akarok, mert nem emlékszem melyikük - , hogy tudomása van rólaBencze írta:
Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utan
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 14., hétfő 19:59
Nincs kifejezetten sztori, csak beírta ide az egyik mod - nevesíteni nem akarok, mert nem emlékszem melyikük - , hogy tudomása van rólaBencze írta:Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utanswfan írta:
Egyszer írta valaki, hogy itt fórumozik aktívan egy fideszes polgármester, lehet jó helyen kapisgálsz![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 14., hétfő 19:48
Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utanswfan írta:
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 14:14
1. Szándékosan úgy fogalmaztam, hogy HA a Mi hazánk. És nem is csak légből kapott dologként, mert ha jól tudom, a belinkelt videó is az ő műhelyükből származik. Hogy miért vetted ennyire magadra, azt nem tudom, de mindenesetre árulkodó.kiserik írta: ...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 13:57
1: le kellene már akadni, ezekről az egyértelmű skatulyázásokról és megbélyegzésekről. Szerintem maradtunk még páran az országban, akiknek a veleményét nem véleményvezérek, politikusok vagy Reddit huszárok mondják meg. Én a saját véleményemet az ismert információk alapján alakítom ki. Az, hogy a pártpolitikában kivel szimpatizálok aszerint alakul, hogy az opciók közül ki van közelebb ehhez. Nem a párt alakítja a veleményemet, hanem a veleményemhez keresek pártot, mert úgy gondolom, hogy akkor van jogom politikáról beszélgetni, véleményt formálni, ha szavazások alkalmával minden alkalommal élek a jogommal és eladom a szavazatokat.nuevo_ericco írta:Vicces ezt abban a jogi környezetben olvasni, ahol a Fidesz 15 éve alkotja a törvényt, kétharmaddal, és kimondottan illiberális eszmék mentén.kiserik írta: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt
Semmi köze ennek a liberalizmushoz, ha a Mi hazánk ezt hiszi, terjeszti, akkor még alkalmatlanabbak, mint idáig gondoltam. Ez 15 évnyi kizárólag a párt és annak gazdasági körének érdekei mentén való törvénykezés eredménye.
A liberalizmus pont, hogy a magántulajdonhoz való jogot védte mindig.
Ha már bírósági ítélet született, és a hatóságok nem hajlandóak azt teljesíteni, az a rendőrség és belügyminisztérium sara. De lehet lemaradtam róla, és Pintér Sándor lett időközben libsi.kiserik írta: Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?
Ami pedig az irányt illeti, még mindig az ártatlanság vélelme mellett vagyok, persze valóban független hatalmi ágak mellett. Csak úgy van értelme, nem pedig ha a politika mindenbe beleszól. Remélem, hogy az ilyen videók minden esetben bírósági ítéletek után fognak születni, a rendőrség egyértelmű mulasztása után, nem érkezünk meg oda, hogy aktív, még folyamatban lévő ügyekbe fog beavatkozni valamelyik párt és a kopaszai.
Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.nuevo_ericco írta:Érdekes videó, mert a kormány itt is a hamis a dilemmát tolja (a videó címe is ezt idézi, de aztán az abban elhangzottak már mást). Mart ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy magyar nagybirtok vagy külföldi nagybirtok, akkor az előbbi tűnik jobb megoldásnak, és máris Mészáros, Csányi, stb. szája íze szerint alakult a diszkurzus. De ha odatesszük az opciók közé, amit régebben még maga a Fidesz is képviselt, hogy leginkább a kis- és középbirtokosokra kéne koncentrálni, arrafele motiválni, úgy osztani a támogatásokat, stb., megváltozik az egész vita.kiserik írta: Más: egy (számomra) roppant érdekes beszélgetés egy magyar gazdával a manapság aktuális állati betegségekről és azok hátteréről. https://youtu.be/Um5LwjeYhdk?si=IZGyil_YtKAlJlSv
De ez már lefolyt víz a Dunán, az elmúlt években szinte minden egy-két kézben összpontosult, lepapírozva, az ehhez szükséges törvényekkel.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 14., hétfő 13:56
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 14., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. április 14., hétfő 12:58
15 év Fidesz hatalom van mögöttünk és az egész világ állva hagyott. Nem fog. Már ezt éljük.1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan![]()
hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.
majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 14., hétfő 12:43
Te nem másképpen gondolkodsz, hanem úgy mint az atlag Fideszes.1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan![]()
hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.
majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 12:40
Érdekes videó, mert a kormány itt is a hamis a dilemmát tolja (a videó címe is ezt idézi, de aztán az abban elhangzottak már mást). Mart ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy magyar nagybirtok vagy külföldi nagybirtok, akkor az előbbi tűnik jobb megoldásnak, és máris Mészáros, Csányi, stb. szája íze szerint alakult a diszkurzus. De ha odatesszük az opciók közé, amit régebben még maga a Fidesz is képviselt, hogy leginkább a kis- és középbirtokosokra kéne koncentrálni, arrafele motiválni, úgy osztani a támogatásokat, stb., megváltozik az egész vita.kiserik írta: Más: egy (számomra) roppant érdekes beszélgetés egy magyar gazdával a manapság aktuális állati betegségekről és azok hátteréről. https://youtu.be/Um5LwjeYhdk?si=IZGyil_YtKAlJlSv
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 14., hétfő 12:01
Mondjuk, ha tolnák a pénzt az oktatásba és az egészségügybe, nem pedig a saját zsebüket tömnék meg, lehet nem hagyna le a világ.1madridista írta:ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 14., hétfő 12:00
Még ha igazak is a diákhitel és a kereskedéses sztorik, úgy gondolod, hogy egy súlycsoportban vannak a több ezer milliárd (vagy inkább tízezer?) Ft ellopásával, az egészségügy tönkretételében (vagy ha nem is tönkre de stagnál az biztos, hogy nem volt semmi fejlesztés az elmúlt 10-15 évben)? És még napokig tudnám sorolni, mik miatt nem tudnék a fityiszre szavazni.1madridista írta:persze csak a szekusai az osszes neki nem tetszo ujsagirot is lenyomjak pedig akarmekkora patkany bohar nem fog merenyletet elkovetni mp ellen kerdezni pedig joga van, max mp nem valaszol.ferni írta:
Igen, látni a szemében a rettegést a tömegben...Biztos a szekusok miatt nyugodt csak na.
Az meg, hogy kellenek biztonsági emberek nagyon nem is kérdés azok után amit a Fidesz leművelt, egész Tiszás pultozásokban az volt a megdöbbentőbb mennyire mélyen izzó, fröcsögő gyűlölködés megy, mert benyelik telibe a kamu propagandát az emberek.
esetleg attol hogy felkerdezik a zuros ugyeirol (diakhitel, bennfentes kereskedes) es nem jut eszebe a borton ablakaban szovege...A kulonbseg annyi, hogy az egyik attol fel, hogy a kormany ujabb lepest tesz a putin-fele diktatura fele![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 11:57
Vicces ezt abban a jogi környezetben olvasni, ahol a Fidesz 15 éve alkotja a törvényt, kétharmaddal, és kimondottan illiberális eszmék mentén.kiserik írta: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt
Ha már bírósági ítélet született, és a hatóságok nem hajlandóak azt teljesíteni, az a rendőrség és belügyminisztérium sara. De lehet lemaradtam róla, és Pintér Sándor lett időközben libsi.kiserik írta: Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 14., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 11:42
Csak nézd végig nyugodtannuevo_ericco írta:Beírhatnád legközelebb, hogy melyik az a párt, vagy legalább az időpontot, mikor merül fel, hogy ne kelljen végignézni az egészetkiserik írta:
Én utána lazításként viszont ezt ajánlanám: Bűnvadászok 5. rész A narráció egész jó lett. Sőt, a videóban felmerül egy politikai párt neve is, mint az illegális lakás-foglalók segítője.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 14., hétfő 10:37
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem