Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 21:48

ferni írta:
Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.
De te megint miről beszélsz?
Inkább Te miről beszélsz? Megnézted a videót? Tudod, hogy miről van szó?

Nagyvonalakban annyi, hogy az utóbbi időben felbukkant állategészségügyi problémák mind egy-egy külföldi kézben lévő nagygazdaságból indult, amiknek egy célja van, a profit. A poén, hogy a magyar földtörvény kimondja, hogy külföldi nem vehet magyar termőföldet, aztán valahogy ezeknek mégis sikerült, és kb a fél dunantúl osztrák kézben van. Ez az egyik rákfenéje a magyar mezőgazdaságnak.

Erre Ericco ide keveri a Fideszt, mint ha ez a beszélgetés csak valami propaganda anyag lenne, közben meg folyamatosan arról beszélnek, hogy 35 éve folyamatosan (igen, 15 éve is folyamatosan) el van bacva az egész és illene végre úgy megoldani, hogy az nekünk magyaroknak és a magyar gazdáknak, gazdaságnak és lakosságnak jó legyen.

Tehát abszolút nem értem, hogy minek hozod ide Hitlert. Itt senki nem akarta mentegetni a Fideszt, csak azt nem néztem jó szemmel, hogy kormány propagandának akarjuk beállítani azt, ami nem az, csak azért, mert nekünk úgy tetszik (mert mondjuk a ""szatelitpártól"" jön és nem a Tiszától például, vagy nem tudom mi volt Ericco célja ezzel).

És leírhatod 101-edszer, hogy mennyit loptak, mert most ez rohadtul nem releváns.
nuevo_ericco írta:
kiserik írta: ...
1. Szándékosan úgy fogalmaztam, hogy HA a Mi hazánk. És nem is csak légből kapott dologként, mert ha jól tudom, a belinkelt videó is az ő műhelyükből származik. Hogy miért vetted ennyire magadra, azt nem tudom, de mindenesetre árulkodó.

2. Nem ártana konkrét példát írni, alátámasztani valamivel, hogy mégis mikor történt olyan, hogy egy külföldi (de akár hazai) liberális (meg ezt a jelzőt se ártana indokolni) jogvédő szervezet jogerős bírósági ítélet ellenére is a bűnözőt segítette volna. Mert én csak a videóban történ dologra tudtam reagálni, ahol egyértelműen a rendőrség mulasztott. De szívesen látnék példát abból a gonosz liberális világból is, legalább egyszer, ha már egyből "skatulyáztál", és konkrét politikai oldalt, nézetet vádoltál meg bűnsegédlettel.
Egyértelműen mások vagyunk, ami amúgy nem baj. Nekem a liberális, neked úgy látszik a jobb, vagy inkább a biznisz oldal jut az eszedbe, ha ilyenekről van szó, mint emberjog, személyiségi jog, harc a börtön körülmények javításáért, harc a halálbüntetés ellen, a kémiai kasztráció ellen, stb.

Egyébként ott van a videóban. A MKKP adott ügyvédet és tanácsolta a jogerős bírósági határozat után ennek a szegény illegális lakásfoglaló, más tulajdonát rongáló bűnözőnek, hogy hivatkozzon a kilakoltatási moratóriumra és ne hajtsa végre a bíróság döntését, miután kitudja milyen kárt okozott a sértettnek. Legalább is az alultáplált szegény sorsú ember szavaiból erre lehet következtetni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 14., hétfő 20:54

https://telex.hu/belfold/2025/04/14/men ... uletsertes

Felfüggesztették Hadházy Ákos és a Momentum több képviselőjének mentelmi jogát

A mentelmi bizottság elnöke, Hargitai János azt javasolta a bizottságnak, hogy kövesse a közvádas bűncselekmények esetén fennálló gyakorlatot, és függesszék fel az országgyűlési képviselők mentelmi jogát. A bizottság 3 igen, 3 nem szavazattal nem fogadta el a javaslatot,

az Országgyűlés azonban felülbírálta a döntést, és felfüggesztette a hat momentumos képviselő mentelmi jogát.

Gyönyörű mondhatom.
Ismét sikerült oda keverni a Fidesz kormányt, ahová nem kell. Ez a rendszer nem 15 éve lett felállïtva, hanem 35 éve. Azóta az összes kormány csak kiárulja az országból azt, amit csak tud.
De te megint miről beszélsz?

Elsőnek is: ha Hitler megöletett fene tudja hány embert, akkor a németeknek a mai napig ezt kéne csinálniuk?
Mi ez a bamba birka szolgalélek hozzáállás?
Azzal mentjük fel meg normalizáljuk a dolgot, mert hogy az előtte lévő is csinálta? Kajak ilyen kicsavart gondolatok hogy pattannak ki vki fejéből? És pont te a nagy hős felszabadító, az ártatlanok védőszentje? Nevetséges.

Másodiknak pedig: A Fidesz felfoghatatlanul más mértékekben lop, mint bárki eddig. Olyan szinten telhetetlen és végtelen mennyiségű pénzt lopnak el amit a világ nem látott még.

Csak pl a legújabb példa amit felhoztak.
Szaddam Husszein, a legnagyobb bankrabló - 1 milliárd dollár (mai értéken kb. 382 milliárd forint)
Szaddam Husszein, volt iraki diktátornak sikerült felülmúlnia a Dar Es Salaam őreit is: a világ legnagyobb bankrablását az ő nevével fémjelezik, ez azonban valójában nem volt más, mint a hatalmával való visszaélés.

Mielőtt az Egyesült Államok 2003 márciusában bombázni kezdte Bagdadot, a diktátor utasította a jegybank dolgozóit, hogy egymilliárd dollárt (mai értéken 1,31 milliárd) adjanak oda a fiának, Kuszaj Husszeinnek, aki pár emberével 100 dolláros bankjegyeket tartalmazó dobozokban elszállította a pénzt.
Ezt körözték le Matolcsyék, a valaha volt legnagyobb "bankrablók" a világon ezzel a mutatványukkal.
Fel se fogjuk, hogy ezek világ szinten is nagy mértékben lopnak ebből a 10 milliós kis országból azt csodálkozunk, hogy nem marad pénz semmire és szenvednek a magyar emberek.

Fideszhez képest az elődjeik kb nevetséges tételeket nyúltak le, az se jó, azt is el kell ítélni, de megint ilyen hülyeségekkel relativizálni a dolgokat, egészen elképesztő komolyan mondom.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 14., hétfő 20:06

hehetheoriginal írta:
swfan írta:

Nincs kifejezetten sztori, csak beírta ide az egyik mod - nevesíteni nem akarok, mert nem emlékszem melyikük - , hogy tudomása van róla
Mianeved gyereelo lincseljuk meg :kalapos:
Bencze írta:
swfan írta:
Egyszer írta valaki, hogy itt fórumozik aktívan egy fideszes polgármester, lehet jó helyen kapisgálsz :mrgreen:
Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utan
2025. február 7., péntek 12:25-ig kell visszatekerni a kérdéses hsz-hez, ha nagyon firtatni akarjátok a témát :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 14., hétfő 20:04

swfan írta:
Bencze írta:

Errol lemaradtam, mi a sztori? Remelem a bortonbol is irogatni fog a valasztasok utan
Nincs kifejezetten sztori, csak beírta ide az egyik mod - nevesíteni nem akarok, mert nem emlékszem melyikük - , hogy tudomása van róla

Mianeved gyereelo lincseljuk meg :kalapos:

Bár sztem nincs már ideje forumozgatni, most azon megy a matek, mit lehet még ellopni gyorsan :kalapos:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 14., hétfő 19:59

Bencze írta:
swfan írta:
Egyszer írta valaki, hogy itt fórumozik aktívan egy fideszes polgármester, lehet jó helyen kapisgálsz :mrgreen:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 14., hétfő 19:48

swfan írta:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 14:14

kiserik írta: ...
1. Szándékosan úgy fogalmaztam, hogy HA a Mi hazánk. És nem is csak légből kapott dologként, mert ha jól tudom, a belinkelt videó is az ő műhelyükből származik. Hogy miért vetted ennyire magadra, azt nem tudom, de mindenesetre árulkodó.

2. Nem ártana konkrét példát írni, alátámasztani valamivel, hogy mégis mikor történt olyan, hogy egy külföldi (de akár hazai) liberális (meg ezt a jelzőt se ártana indokolni) jogvédő szervezet jogerős bírósági ítélet ellenére is a bűnözőt segítette volna. Mert én csak a videóban történ dologra tudtam reagálni, ahol egyértelműen a rendőrség mulasztott. De szívesen látnék példát abból a gonosz liberális világból is, legalább egyszer, ha már egyből "skatulyáztál", és konkrét politikai oldalt, nézetet vádoltál meg bűnsegédlettel.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 13:57

nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt
Vicces ezt abban a jogi környezetben olvasni, ahol a Fidesz 15 éve alkotja a törvényt, kétharmaddal, és kimondottan illiberális eszmék mentén.
Semmi köze ennek a liberalizmushoz, ha a Mi hazánk ezt hiszi, terjeszti, akkor még alkalmatlanabbak, mint idáig gondoltam. Ez 15 évnyi kizárólag a párt és annak gazdasági körének érdekei mentén való törvénykezés eredménye.
A liberalizmus pont, hogy a magántulajdonhoz való jogot védte mindig.
kiserik írta: Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?
Ha már bírósági ítélet született, és a hatóságok nem hajlandóak azt teljesíteni, az a rendőrség és belügyminisztérium sara. De lehet lemaradtam róla, és Pintér Sándor lett időközben libsi.

Ami pedig az irányt illeti, még mindig az ártatlanság vélelme mellett vagyok, persze valóban független hatalmi ágak mellett. Csak úgy van értelme, nem pedig ha a politika mindenbe beleszól. Remélem, hogy az ilyen videók minden esetben bírósági ítéletek után fognak születni, a rendőrség egyértelmű mulasztása után, nem érkezünk meg oda, hogy aktív, még folyamatban lévő ügyekbe fog beavatkozni valamelyik párt és a kopaszai.
1: le kellene már akadni, ezekről az egyértelmű skatulyázásokról és megbélyegzésekről. Szerintem maradtunk még páran az országban, akiknek a veleményét nem véleményvezérek, politikusok vagy Reddit huszárok mondják meg. Én a saját véleményemet az ismert információk alapján alakítom ki. Az, hogy a pártpolitikában kivel szimpatizálok aszerint alakul, hogy az opciók közül ki van közelebb ehhez. Nem a párt alakítja a veleményemet, hanem a veleményemhez keresek pártot, mert úgy gondolom, hogy akkor van jogom politikáról beszélgetni, véleményt formálni, ha szavazások alkalmával minden alkalommal élek a jogommal és eladom a szavazatokat.

2: ha a ilyen olyan liberális jogokról hallok, akkor nem a Fidesz jogalkotása jut eszembe, hanem az ilyen olyan nemzetközi jogvédő szervezetek és az ezekkel harmonizáló politikai szervezetek. Szóval nem, nem Pintér lett libsi, hanem az európai úgynevezett jogvédők meg emberjogi munkások lettek hatalmasok, és jobban érdekli őket mondjuk az, hogy egy köztörvényes elítèlt bűnözőnek mennyi M2 méter jut a zárkában, meg milyen minőségű és mennyiségű ételt kap, mint hogy mi lett a sértettel.
nuevo_ericco írta:
kiserik írta: Más: egy (számomra) roppant érdekes beszélgetés egy magyar gazdával a manapság aktuális állati betegségekről és azok hátteréről. https://youtu.be/Um5LwjeYhdk?si=IZGyil_YtKAlJlSv
Érdekes videó, mert a kormány itt is a hamis a dilemmát tolja (a videó címe is ezt idézi, de aztán az abban elhangzottak már mást). Mart ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy magyar nagybirtok vagy külföldi nagybirtok, akkor az előbbi tűnik jobb megoldásnak, és máris Mészáros, Csányi, stb. szája íze szerint alakult a diszkurzus. De ha odatesszük az opciók közé, amit régebben még maga a Fidesz is képviselt, hogy leginkább a kis- és középbirtokosokra kéne koncentrálni, arrafele motiválni, úgy osztani a támogatásokat, stb., megváltozik az egész vita.
De ez már lefolyt víz a Dunán, az elmúlt években szinte minden egy-két kézben összpontosult, lepapírozva, az ehhez szükséges törvényekkel.

És ez a víz bizony nem folyt le a Dunán, csak kevés az a párt, aki hajlandó lenne tenni ellene valamit, ha odakerülne. Gyakorlatilag 1db van jelenleg, odakerülni viszont nulla az esélyük. Sajnos amit a Tisza párttól láttam mezőgazdasági vonalon, azt inkább kösz, de nem.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 14., hétfő 13:56

Gyuuuucsaaaany apo probalkozik osszegyurcsanyozni MP-t. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 14., hétfő 13:12

Ti még mindig nem némítottátok 1madridista propagandistákat?

A nyugalom többet ér ennél, a magas vérnyomásról mostanában úgyis gondoskodik szeretett csapatunk. :kalapos:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. április 14., hétfő 12:58

1madridista írta:
hehetheoriginal írta: Igazad van semmi különbség nincs.
:coffee: :lol:

Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan :lol:
ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.

hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.

majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
15 év Fidesz hatalom van mögöttünk és az egész világ állva hagyott. Nem fog. Már ezt éljük.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 14., hétfő 12:43

1madridista írta:

Mindig van lejjebb, mindig előbújik vmi újabb negatív rekord iq ember valahonnan :lol:
ha megint kiszoptok a valasztason akkor majd nezd vissza az ilyen te meg gutihaz felek hozzaszolasait es vond le a kovetkeztetest.

hihetetlen hogy aki maskepp gondolkodik az csak idiota, krumplis cigany, vagy erkolcsi roncs lehet, ilyen felsobbrendusegi erzes utoljara a naci nemetekben volt mint ami itt egyesekben van.

majd jovore a valasztason meglatjuk a valosagot es akkor kiderul hogy ki van elrugaszkodva tole kettonk kozul. meg majd nezzuk meg hol fog tartani europa 10 ev mulva es akkor majd lehet papolni a progressziv nyugati ertekekrol amik nem vezetnek sehova meg lobalni a morallofaszt es joemberkedni mikozben az egesz vilag allva hagy...
Te nem másképpen gondolkodsz, hanem úgy mint az atlag Fideszes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 12:40

kiserik írta: Más: egy (számomra) roppant érdekes beszélgetés egy magyar gazdával a manapság aktuális állati betegségekről és azok hátteréről. https://youtu.be/Um5LwjeYhdk?si=IZGyil_YtKAlJlSv
Érdekes videó, mert a kormány itt is a hamis a dilemmát tolja (a videó címe is ezt idézi, de aztán az abban elhangzottak már mást). Mart ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy magyar nagybirtok vagy külföldi nagybirtok, akkor az előbbi tűnik jobb megoldásnak, és máris Mészáros, Csányi, stb. szája íze szerint alakult a diszkurzus. De ha odatesszük az opciók közé, amit régebben még maga a Fidesz is képviselt, hogy leginkább a kis- és középbirtokosokra kéne koncentrálni, arrafele motiválni, úgy osztani a támogatásokat, stb., megváltozik az egész vita.
De ez már lefolyt víz a Dunán, az elmúlt években szinte minden egy-két kézben összpontosult, lepapírozva, az ehhez szükséges törvényekkel.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 14., hétfő 12:01

1madridista írta:

Mondjuk, ha tolnák a pénzt az oktatásba és az egészségügybe, nem pedig a saját zsebüket tömnék meg, lehet nem hagyna le a világ.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. április 14., hétfő 12:00

1madridista írta:
ferni írta:

Igen, látni a szemében a rettegést a tömegben... :lol: Biztos a szekusok miatt nyugodt csak na.

Az meg, hogy kellenek biztonsági emberek nagyon nem is kérdés azok után amit a Fidesz leművelt, egész Tiszás pultozásokban az volt a megdöbbentőbb mennyire mélyen izzó, fröcsögő gyűlölködés megy, mert benyelik telibe a kamu propagandát az emberek.
persze csak a szekusai az osszes neki nem tetszo ujsagirot is lenyomjak pedig akarmekkora patkany bohar nem fog merenyletet elkovetni mp ellen kerdezni pedig joga van, max mp nem valaszol.
A kulonbseg annyi, hogy az egyik attol fel, hogy a kormany ujabb lepest tesz a putin-fele diktatura fele
esetleg attol hogy felkerdezik a zuros ugyeirol (diakhitel, bennfentes kereskedes) es nem jut eszebe a borton ablakaban szovege... :mrgreen:
Még ha igazak is a diákhitel és a kereskedéses sztorik, úgy gondolod, hogy egy súlycsoportban vannak a több ezer milliárd (vagy inkább tízezer?) Ft ellopásával, az egészségügy tönkretételében (vagy ha nem is tönkre de stagnál az biztos, hogy nem volt semmi fejlesztés az elmúlt 10-15 évben)? És még napokig tudnám sorolni, mik miatt nem tudnék a fityiszre szavazni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 11:57

kiserik írta: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt
Vicces ezt abban a jogi környezetben olvasni, ahol a Fidesz 15 éve alkotja a törvényt, kétharmaddal, és kimondottan illiberális eszmék mentén.
Semmi köze ennek a liberalizmushoz, ha a Mi hazánk ezt hiszi, terjeszti, akkor még alkalmatlanabbak, mint idáig gondoltam. Ez 15 évnyi kizárólag a párt és annak gazdasági körének érdekei mentén való törvénykezés eredménye.
A liberalizmus pont, hogy a magántulajdonhoz való jogot védte mindig.
kiserik írta: Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?
Ha már bírósági ítélet született, és a hatóságok nem hajlandóak azt teljesíteni, az a rendőrség és belügyminisztérium sara. De lehet lemaradtam róla, és Pintér Sándor lett időközben libsi.

Ami pedig az irányt illeti, még mindig az ártatlanság vélelme mellett vagyok, persze valóban független hatalmi ágak mellett. Csak úgy van értelme, nem pedig ha a politika mindenbe beleszól. Remélem, hogy az ilyen videók minden esetben bírósági ítéletek után fognak születni, a rendőrség egyértelmű mulasztása után, nem érkezünk meg oda, hogy aktív, még folyamatban lévő ügyekbe fog beavatkozni valamelyik párt és a kopaszai.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 14., hétfő 11:48

Bár tiltva van nálam kiserik, de az idézetnél láttam a linkjét és ha félretesszük a Torockai imádatát akkor nem értem mi a baj a videó tartalmával, sőt egyenesen örülök hogy legalább valaki(k) foglalkoznak ilyen súlyos ügyekkel. Van politikai cél? persze hogy van, de ha segítenek ezzel az embereknek akkor azt mondom hajrá, az ilyen megmozdulásokat személy szerint csak lájkolni tudom :)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 14., hétfő 11:42

nuevo_ericco írta:
kiserik írta:
Én utána lazításként viszont ezt ajánlanám: Bűnvadászok 5. rész A narráció egész jó lett. Sőt, a videóban felmerül egy politikai párt neve is, mint az illegális lakás-foglalók segítője.
Beírhatnád legközelebb, hogy melyik az a párt, vagy legalább az időpontot, mikor merül fel, hogy ne kelljen végignézni az egészet :mrgreen:
Csak nézd végig nyugodtan :kalapos: Én valahogy nem tartom normálisnak azt, hogy a túlzott liberalizmus miatt még a rendőr is nekiáll egy ingatlan tulajdonosának, mert ki akarja tenni az ingyen élő, mindent lepusztító lakás-foglalókat, akik kiköltöztetésére már bírósági határozat is van. Felteszem a kérdést, hogy tényleg az a jó irány, hogy a bűnelkövetőnek több joga van, mint a sértettnek?

Más: egy (számomra) roppant érdekes beszélgetés egy magyar gazdával a manapság aktuális állati betegségekről és azok hátteréről. https://youtu.be/Um5LwjeYhdk?si=IZGyil_YtKAlJlSv

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 14., hétfő 10:37

Segítek:
Kutyapárt :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 14., hétfő 9:36

kiserik írta:
nuevo_ericco írta: Alacsony vérnyomásra
Hogy mindenkinek jobban induljon holnap a hete :mrgreen:
Én utána lazításként viszont ezt ajánlanám: Bűnvadászok 5. rész A narráció egész jó lett. Sőt, a videóban felmerül egy politikai párt neve is, mint az illegális lakás-foglalók segítője.
Beírhatnád legközelebb, hogy melyik az a párt, vagy legalább az időpontot, mikor merül fel, hogy ne kelljen végignézni az egészet :mrgreen:

Ami pedig a fideszességet illeti, a válasz, amit kerestek, a kognitív disszonancia. A legtöbb ember egyszerűen képtelen beismerni, hogy át lettek verve, alkalmatlanokban bízott, bedőlt a legprimitívebb propagandának, ezért a tényeket felülírják a legyártott politikai panelekkel magukban, maradnak inkább a mesevilágban. Ez nem IQ kérdése, ezért nem lehet ostobának sem nevezni ezeket az embereket. Minél idősebb valaki, annál nehezebb beismerni a tévedést, ezért van az, hogy az idősebbek körében még mindig viszonylag népszer a kormány.

Vissza: